50

bar

преди 3 години

До оифснафидсСамо от Добрич искате нали? ЗНАЕМ ЗНАЕМ :)

49

До 48

преди 3 години

А къде да паркират хората бе, егоист мало умен, какво значение има дали колата е по-нова или по-стара ?!! Управата трябва да осигурява достатъчно места, и то безплатни, тъй като всички плащат данъци !!!

48

Анонимен

преди 3 години

До Да, ама некато ти нацепят няколко пъти гумите ще спреш да паркираш там :D

47

Анонимен

преди 3 години

До ПловдивчанинСлушай приятел 40 години живея в този квартал. Колата ми не е 10 годишен таралясник с отрязан катализатор. Паркирам на място обозначено за паркиране. Фасовете си ги прибирам в джоба, не ги хвърлям където ми видят очите. Незнам какво съм разрушил аз ама откакто дойдоха тия гастърбайтери от село вече няма градинка където да няма някой спрян ръждясал ***.

46

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив си трескат забранителни знаци където им хрумне. Някои от тях във въпиющо нарушение на закона. Специалистите им по пътна безопасност са с типична функционална неграмотност, най-вероятно продукт на шуро-баджанащина.

45

Пловдивчанин

преди 3 години

До АнонименНе знам те какво са унищожили, ама разбирам че ти паркираш където не трябва. Замисли се първо ти какво си унищожил.

44

Анонимен

преди 3 години

До ПловдивчанинА вии ми приличате на скакалци дето идват унищожават всичко и се преселват на друго място докато съсипят и него.

43

Да, ама не

преди 3 години

До Анонимен 33Никъде не е написано, че обособените общински паркоместа принадлежат на собствениците на някоя сграда! Затова всеки може да спира на тези места, освен ако някой не е подписал договор със собственика т.е. общината за наем.

42

Пловдивчанин

преди 3 години

До АнонименПич ти с паргинга пред блока все повече ми заприличваш на бабичките по морето с бутиликите и столовете дето си пазят "собсвеното" парко място на общинската улица.

41

Тук не се живее

преди 3 години

А общината защо даде да строят още 10 нови сгради на поляната до тези комплекси?На райският кът подземните гаражи стигат за едва 1 трета от апартаментите,а другите комплекси до него имат едва по 4-5 гаражи.Като се населят и 10 нови и ще трябва да паркират един върху друг.

40

Мен

преди 3 години

До АнонименУлицата и тротоара пред блока ти сигурно и те специално за теб са строени.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен39Интересно как ще оставиш 2 милиона София без превоз. Защото освен метрото, което горе-долу става, ако пак не е потекло, градският транспорт е пълна скръб, а разстоянията са големи. Така, че ти хубаво даваш идеи, ама за големите градове и особено за София, са напълно неприложим.

38

Анонимен

преди 3 години

До МенПаркинга е точно пред блока на 2 метра от входа ми. Най-вероятно Тодор Живков ги е строял за твоята кооперация на километар от там, която по негово време беше гора.

37

Анонимен

преди 3 години

Забраняват се коли по стари от 5 години в градовере и проблема е решен

36

От центъра на София

преди 3 години

А така! Да видят какво ни е на нас, при това от години. На всичкото отгоре си плащаме и винетка за синя зона. И после вечер обикаляме по 5 пъти докато намерим място за паркиране на 1 км от вкъщи.

35

Анонимен

преди 3 години

До МенТо е близо до акъла да се сетиш за кого са предвидени тия паркоместа. Въпроса е защо в твоята сграда няма предвидени.

34

House M.D.

преди 3 години

Колегата ss е напълно прав. За България е най-подходящ японският модел.

33

Мен

преди 3 години

До АнонименАко местата пред блока ти не са към самият блок като собствсеност, то те не са ваши и не са предвидени САМО ВИЕ да паркирате на тях. Общината е направила обществени безплатни парко места. Вие и вашите съседи ще решили, че са само за вас защото са точно пред блока. Ми като няма място пред блока паркирайте по-далечко, няма да ви се счупят краката.

32

Мен

преди 3 години

До До МенХората могат да си купуват където си поискат. Последствията си за тях и не е зле преди да купят да си проучат малко нещата, а не после да реват по новинарски сайтове.

31

Анонимен

преди 3 години

До МенТези места за паркиране са предвидени за хората живеещи в този блок понеже едно време като строяха поне предвиждаха паркоместа, а не да дойде някои от село да купи няква кутийка в лозята и щото много му е важна локацията на живеене идва паркира пред блока ми и ходи пеша половин час до тях през някви кози пътеки.