85

Анонимен

преди 3 години

Основно починалите са от възрастовата група 70-85 години гласуваща за ГЕРБ-СДС, която с носталгия си спомня как преди 31 години подрипваха и ревяха като мага рета по площадите за банани и тоалетна хартия

84

До 81 (11)

преди 3 години

Не става дума за сметки, а да има нещо между ушите.

83

възторжен

преди 3 години

Няма НОЩ - няма заразени!

82

баце

преди 3 години

И що така варират.

81

Анонимен

преди 3 години

Сиреч 13% смъртност.

80

11

преди 3 години

До ОбективенАве кавал, никакви сметки не могат да обяснят защо починалите са по-малко в неделя, ти няма ли да го разбереш това накрая, обективен факте.

79

Къде са списъците?

преди 3 години

Списъците на умрелите всеки ден да ги следим това трябва да е запазена традиция. Дори и без епидемия да след кой е умрял за деня. Колко дневно намалява бройката пенсионери гласуващи за БСП.

78

Чакаме новият вирус

преди 3 години

Не е удобно така за богатеещите богати ще трябва да пускат нови вируси, не се е развила финансовата и икономическата криза има още неща да се правят и да се случват.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"след като го изкарахме абсолютно всички (като някои и по 2пъти вече)"Пожелавам Ви приятно трето изкарване на Ковид :D

76

aaa

преди 3 години

Абе пичовете от днес.бг, не знам вие ли не може да смятате или НИС, обаче 418 от 4644 са 9%, не 18.1%.

75

Анонимен

преди 3 години

Много ясно , че в повечето области няма и нито един, след като го изкарахме абсолютно всички (като някои и по 2пъти вече) !

74

Леша

преди 3 години

Тъжно е да си ковидарско короназомби

73

11

преди 3 години

Кви 18% бе МИСИРИ, сметката е 9%!!! Бааас иииииидиотите.

72

Обективен

преди 3 години

Гледам, че пак има четири вида увредениЕдните говорят за цифри вместо брой или процент, в краен случай число.Други се хващат на въдицата със сгрешения процент и го коментират него, а не по същество.Трети смятат, че всички винаги ги лъжат и вирус няма, а всички починали ги пишели като починали от Ковид-19.Четвърти така и не можахз да схванат защо в различните дни на седмицата има различен брой заразени и починали, въпреки че това им бе обяснено хиляди пъти.

71

До математиците:

преди 3 години

Тестваните и тестовете са ралзични неща: Доста често се правят по 2 теста на човек.2309 души са тествани.418 са заразените4644 теста са направени общо (това включва и контролни тестове на хора след 10-тия ден и т.н.)

70

сс

преди 3 години

странно понеделник бройките са малко защото били от неделя а в неделя лабораториите не работели ами като не работят тези малки бройки кой им е направил тестовете??? нещо не мога да го схвана явно съм увреден от ковида...

69

сс

преди 3 години

не можете да смятате, трябва да ги върнат в първи клас 418 били 18.1% от 4644. с каква формула го сметнаха незнам.... куца им нещо стъкмистиката...

68

Анонимен

преди 3 години

Откакто новия български щам се появи бройката разко спада. Тоя ще да е щам камикадзе. Самоубива се и не заразява

67

Кера

преди 3 години

Ауу,и кво прайм сега ?! Как така няма нови заразени в цели две области ? Как ще ги накараме да се ваксинират тия хора бе ?!

66

Анонимен

преди 3 години

Не се сърдете на мисирките бе, тая цифра са я изчислили щабните математици, толкова могат и те