38

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

37

!

преди 3 години

Подливат яко на следващото правителство. Жалко за хората които ще пострадат.

36

Киро Х

преди 3 години

Това, с отварянето на 50% е някаква своеобразна глупост, съвместима с това, една жена да каже на някой мъж ще ме е&eш, но ще ми го вкараш само половината! Лунатици!

35

Щирлиц

преди 3 години

Да ви разхлабят джендърите дано.

34

...

преди 3 години

Значи аз си мисял, че така е много по добре! Не за друго ами тоя вирус ще спре когато умрът всички които могат да се заразят и умрът от него! Инак тука мерки не са спазвани почти никога! Но да така е по-добре! След като измрът всички дето могат и другите се заразят и се излекуват тогава нещата ще се нормализират и ще можем пак да фърляме гюбеци по кръчми и дискотеки!

33

Анонимен

преди 3 години

айде на ластика, отвараме, затвараме,..

32

SP

преди 3 години

Кога ще отворите стадионите?

31

Анонимен

преди 3 години

До Кофти Петров"То убаво разхлабват, ама пролетариата все повече затяга коланите:"Нема проблеми. 90% от хората ще изкарат поскъпването на олиото безсимптомно, 10% ще имат някакви затруднения и много, ама много малка част от тях наистина ще умрат от глад. Не си струва заради толкова малко хора да се тревожим.Ако не ви харесва мнението - сменете "поскъпването на... " и "... глад" с "Ковид".

30

Кофти Петров

преди 3 години

Деееее!... Чудя се кое ще ми липсва повече - Пандемиката или Борисоф?! Без тях светът няма да бъде същия.То убаво разхлабват, ама пролетариата все повече затяга коланите: че литър олио стана 4 кинта... с любезното съдействие на ГРОБ, Шиши, Ахмет Джолан и не на последно място - всички чуждоземни НПО-та и Посланици, които МИЛЕЯТ за Бг. Да не забравяме и старите к**ви БСП, Царя , Костов и т нт

29

НОЩ-връщайте парите!

преди 3 години

Моля за информация, колко пари взеха безполезните oлигофрени от НОЩ. Не е лошо да ги върнат - от тъпите им мерки нямаше никаква полза, освен това, че съсипаха икономиката и взеха милиарди нови заеми.

28

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки бе, кой спазва нещо, бутане и митинги навсякъде? В ресторантите нищо не спазват, само тъпите зелени коридори останаха, а като отидеш в 12.00 часа да пазаруваш тълпа от старци, кой с ***, кой с торба на колела висене по опашки и пазаруване като за последно. Българинът не го плаши нищо дори над 100 починали дневно, важно е ядене и пиене да има, и щракане с пръсти!

27

ww

преди 3 години

Стига вече с тия мерки. Кога е имало грип през лятото! Децата в клас!

26

Анонимен

преди 3 години

До ДБ и ИТН стадоРешението е взето от МС в оставка. Т.е. е изцяло отговорност на ГЕРБ, каквито и игрички за клепане на другарчето да се играят. До новото правителство отговорността е на Баце и компания. Можеха да приемат правила за преходния период, да оставят щаба да работи и т.н.

25

Анонимен

преди 3 години

Хората умиргат по 100-200-300 на ден па вииииийЙЙЙЙЙ!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДЛАГАМ МЕРКИТЕ ДА ГИ ЗАТЕГНЕМ ЗА ГЕРБЕРИТЕ. ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА БЕЗ МЕРКИ.

23

Анонимен

преди 3 години

А дечицата? Еййй! Няма да я оставиме тая работа тъй!

22

ДБ и ИТН стадо

преди 3 години

Тия безхаберници пак ще подпалят държавата, кой ще носи отговорност оня от росенец дето се плицикаше под балкона на доган ли? и чалгаря?

21

Ние първо влизаме

преди 3 години

после питаме....

20

?Аресва ли ви пътА?

преди 3 години

Сега като инспектора на републиката подаде оставка, няма да има кой да инспектира пътА.Счупихте държавата, бе ей!

19

Разхлаби малко

преди 3 години

че влизам.