40

ББ

преди 3 години

една "незабележима" разлика до руските *** и служби...Байдън не е САЩ...служител е...русия е крепостно село на путин...в това е разликата...плющете си минуси...скоро и това няма да можете..за ценности става въпрос,за Свобода...руският Народ не е стадо на болни..никои с нищо не ги заплашва,болни им вменяват,външни "врагове",отклонявайки внимание от несправедливостите и грабежите наложени им от болни диктатори като путин...малко ви остава...хората не са слепи...Бог ги е създал Свободни

39

Байдън

преди 3 години

Среща ? Каква среща ? И кой е този Путин ? Синът ми да не е купил Белия Дом? Защо живея там ? И какво стана със старческия дом в който ми обещаваха да ме преместят ?И кои сте вие ? Каква е тая цицина на главата ми ? Ша са биете ли ? Опаа. Имам в джоба си някаква бележка : - Зааа този който ме намери. Аз съм Джо Байдън. И съм президент. Моляяяя предайте ме в най-близкия полицейски участък или щаб на АНС . Благодаряяя предварително.

38

Анонимен

преди 3 години

Государят Владимир Путин не намира създадените условия подходящи за среща с байДжо. Преди месец, руският президент предложи на байДжо онлайн дискусия пред очите и ушите на целия честен свят, но получи отказ.Предположение: Государят Владимир Путин най-вероятно няма да намери създадените условия подходящи за участие в срещата на върха по климата.

37

Анонимен

преди 3 години

До 43Както българския народ!

36

Златка

преди 3 години

Под подходящи условия, разбирайте..Байдъна да си е изпил хапчетата и телепромтъра да е с екста големи букви за да вижда какво чете, че иначе ще си забрави речта, която и без това не е писал той

35

Анонимен

преди 3 години

Памперсът ще си иска 10те процента от Путин за увеличението на петрола,откакто е назначен за президент на САЩ .

34

Джо Байдън

преди 3 години

Клинтън+Путин=Клутин!

33

ББ

преди 3 години

невиждан наплив от желаещи да служат като крепостни пред руските посолства...няма по-ограбван и живеещ зле от Народа на Русия...продаван от политиците си...имащи само яхти...офшорни...а децата на Русия им вменяват "врагове"политиците ви и олигарсите ви са вашите врагове...Руският Народ заслужава по -добра съдба

32

ББ

преди 3 години

До ЩирлицЧовече...Украйна е Свободна Държава...и е мирна...Русия по точно политическата на русия се опитва да превърне Народа на Украйна в крепостни...има малък проблем...Свободният Свят,подкрепящ стремежа на хората към Свобода,САЩ и Съюзници са единствен гарант и подкрепящ Справедливи каузи,ако вземат Украйна..кой е следващият...Полша...Германия дори,САЩ са единственият гарант...децата на САЩ умират за да носят Свобода,с нас които иска...Бог да пази САЩ!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Да , да не ду,,.ха вятър , да има *** и цветни наоколо , че иначе каква демокрация е това , и да се осигури някой за хапане , да си го хапе кучето на Байдън . Абе белия дом е станал място за бесни кучета вече .

30

Анонимен

преди 3 години

Тия знаят ли въобще какво искат или се чудат какво ще излезе, след като и Китай и Русия ги отсвириха?!

29

хеха

преди 3 години

Да. Трябва да напомпаме Байгън с вички възможни стимуланти, че да не вземе да каже някоя тъпотия, както на доста пресконференции досега.

28

Щирлиц

преди 3 години

Например след като руските войски окончателно са умиротворили Украйна.Това са много подходящи условия.

27

Анонимен

преди 3 години

До А сега сериозноАма достатъчно е Путин да поиска Байдън да потвърди пак, че в САЩ бият н-ег-рите :) и телепроптър няма да му помогне на Байдън.Кой каквото сам си направи..........

26

Бай Петко

преди 3 години

Нали Путин бил убиецЗащо иска тогава среща с него

25

Алексей Дневални

преди 3 години

Идва и моето време , *** да си приготви вазелин !

24

А сега сериозно

преди 3 години

Благоприятните условия за сенилния ще са, ако по време на разговора му е осигурен телепропръе с XXL шрифт. Иначе московското джудже ще го размахва като мокър ***. Както китайците се изгавриха дори с Блинкен и то на американска територия..

23

Леша

преди 3 години

Байдън ще си ръкопляска ли сам? Дано да има репортаж, да видим как брейнлагва.

22

Анонимен

преди 3 години

Заповядайте господин Байдън, щом имате желание да разговаряме, и ние сме готови да разговаряме. Заповядайте, може да се срещнем в Минск, може в Казахстан, или в Монголия - там имало чист въздух казват. Заповядайте мистър Байдън, заповядайте, вземете и Антошката, и той е наше момче източноевропейче, и ще седнем, ще поговорим като разумни хора, и ще поканим разни журналисти от цял свят от всякакви медии които да задават всякакви нерегламентирани въпроси на Вас и на Владимир Путин, а Вие с Антошката и от наша страна Владимир Владимирович ще им отговаряте. Добре дошли.

21

Мда

преди 3 години

Само че бай Джо забравил какви точно са му условията !