25

То и на Спутника

преди 3 години

До Житов гроби китайската е същият проблем ... може и да не излекуеват никой, важно е да лекуват с правилния лек

24

Проблема на

преди 3 години

Астра Зенека не е медицински а икономически и в брекзита ...просто трябва да си платят гяволъка

23

Житов гроб

преди 3 години

Елементарно Уотсън Астра зенека е английска,ако не бяха напуснали ЕС нямаше да го има този проблем,но понеже Пфайзъра е на житовците,затова Астра зенека е проблем.Искат да я кипят без пари или да я унищожат.

22

Анонимен

преди 3 години

Нов българин в службата за работа:- какво можете господине?- можем да копам!- друго?- можем и да не копам!Някакси прилича на ЕС или наобратно!

21

Анонимен

преди 3 години

Война между фирмите.Векторните ваксини борят вируса но нямат чипове като генно модифицираните а тогава каква е ползата от файдата като няма келипир и чепир.

20

Анонимен

преди 3 години

Война между фирмите.Секторните ваксини борят вируса но нямат чипове като генно модифицираните а тогава каква е ползата от файдата като няма келипир и чепир.

19

Анонимен

преди 3 години

Плача с крокодилски сълзи. Какво ще правим без скъпоценните спринцовки.

18

Анонимен

преди 3 години

Да де,ама къде пише колко са с втора игла на Астра Зенека и дали от тях има хора с проблеми след втората доза?

17

Джо

преди 3 години

До 12 - има информация - тромбозите са след първа игла. Обаче знаеш ли какво никъде не пишат - за доказаните тромбози при Файзер (PVT), също толкова опасни, които са дори повече от колкото при Астра-та. Търговската война е в хода, и тези, със скъпите ваксини печелят, напълно закономерно

16

Анонимен

преди 3 години

никой нормален човек няма да се инжектира с астрата, не разбирам защо продължават да я натрапват на бедни страни като нас

15

Анонимен

преди 3 години

ЕС да почне акция по смяна чипа си и по орязване на рога. В юрОшът с рогата напред към пенкелер ваксиниране ще пропусне да види завоя . Със сигурност.

14

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да бъде решението за "АстраЗенека", то няма да е по медицински причини, подчерта Бретон.Да. Те и хората не умират от ваксината, решението няма да е по медицински причини и никаква връзка няма да има с рова че интереса към тая ваксина клони към нула. И въобще няма общо с това, че скоро ваксината няма да е ефективна срещу новите щамове. Хахахах.Интересно ми е дали си вярват сами на това дето го говорят?

13

Анонимен

преди 3 години

В Германия имам приятели доктори, на апарат (за дишане) след първата игла в много тежко състояние. На 3х год...

12

Анонимен

преди 3 години

Мен ме интересува колко милиона души в света са получили втора доза Астра Зенека и имат ли тромби или други странични ефекти?Никой не пише икъде това.

11

Анонимен

преди 3 години

С тези ГМО та, който си играе, до две поколения, ще се видят маймунските унифицирани лица на всички ваксинирани дядовци и баби, които сега са просто ваксинирани. Най-вероятно ще имат или сходна характерна черта -окосмяване, тикове, дефекти, или нещо друго наследено от *** от която е генерирано рнк то.

10

Nona

преди 3 години

До Анонимен 9За Файзер,а и не само, тепърва ще има да се пише... за дългосрочните последствия, ама трябва да мине време де. Да завърши фазата на изпитания.Който разбрал,разбрал!

9

Анонимен

преди 3 години

Причините са ясни.За Файзер никой не пише какви странични ефекти има и колко са починали.Интересно е колко души по цял свят получиха и втора доза от Астра Зенека и има ли след втора доза тромбози?Никой не дава такава информация.

8

Светозар

преди 3 години

Статия, която не ни казва нищо. Отчитане на дейност, че е пусната статия.

7

Анонимен

преди 3 години

мое да копам, пък мое и да не копам

6

Да,да, ама не

преди 3 години

Не са по-лоши/добри от на Пфайзер примерно, но битката за паричките е жестока! Меко казано! Всичките имат странични ефекти!