20

Анонимен

преди 3 години

При Бойка Борисова така рАботи Народната Милиция.Това е положението.

19

Хаха

преди 3 години

И на мен ми се случи подобно нещо, като ми замина цялото окачване с джантата и гумата от дясна предна страна включително шенкела и естествено кат ми написаха акт, че съм бил с несъобразена скорост, а аз бях с 20 км/ч под ограничението... член 21, когато не знаят какво да напишат. Ходи ги съди...

18

Анонимен

преди 3 години

КАТ е Комунистическа структура. Помня как ме спираха с Москвича през 80-те години и се чудеха за какво да се заядат за да ми вземат 5-те лева. По онова време 5 лв се равняваха на сегашни повече от 50 лева. Един хляб беше 15 ст. Всичко унищожиха големите демократи но тази Комунистическа структура даже и абривиатурата не се направиха труда да я подменят.Остана си КОМУНИСТИЧЕСКИ КАТ.

17

Анонимен

преди 3 години

съд и затвор за тия в общината,които отговарят за това!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Ами тъй, ами. Нали трябва да и е гадно.

15

Анонимен

преди 3 години

Това в БГ само може да стане... вижда се колко се мисли за обикновения гражданин...

14

Бай Иван

преди 3 години

КАТ АД ги интересува само преходната част точка

13

1708

преди 3 години

нормално за чалгария...

12

КАТ да се закрие

преди 3 години

Очевидно КАТ трябва да се закрие като структура особено вредна за безопасността на движението. Каквито мутрите, такива и копоите им.

11

Анонимен

преди 3 години

Нормално я да я глобят, влезли е при забранителен знак в улица в ремонт.

10

Сложно е до 5

преди 3 години

Значи здравен министър издава заповед за глоби при неносене на маски. И се започва масова сеч от МВР. Ама в съда се оказва, че заповедта е невалидна защото противоречи на по фундаментални закони. И го отнасят мижитурки като полуграмотни полицаи и сравнително необразовани юристи на МВР. А министъра на бял кон.

9

Анонимен

преди 3 години

Доста смело наричат това "улица". И една шахта трябва да има укрепителен пръстен, който не се забелязва на снимката. Виждам капак върху дупка. А ако някое дете беше паднало? Щяха да го глобят? Представям си "Ти сега си със счупени крака, ама ще те глобим за неправилно пресичане". Доста смело наричат това "широк център на Пловдив". Можеше да мине за лунен пейзаж и снимки на реклама на модела на колата. Новата реклама на NASA - Почувствайте се като астронавти - шофирайте в България!

8

Анонимен

преди 3 години

До номер 4 от номер 1Няма никакви ограждения. Улицата е ремонтират от Ноември месец миналата година. Заловиха я и я оставиха в това състояние. Няма алтернативен път. Няма и контрол над строителя. Има само разкопани улици , прах и кал. Това е действителността за жалост.

7

.

преди 3 години

Това ако не падне в съда съ заслужава жената да отиде на запад или на изток, на където я теглят възгледите ѝ, но не и да остане тук!

6

до 4

преди 3 години

До ИстинатаСигурно или несигурно се определя единствено и само от български съд. Другото са милиционерски импровизации.

5

до 3

преди 3 години

До ЕлементарноТо ако това се случи, покрай актовете им за неносене на маски миналата година ,половината полиция и 100% от юристите на МВР трябва да ипотекират апартаментите си за да платят хонорарите на адвокатите.

4

Истината

преди 3 години

Със сигурност има заграждение или лента, но водАЧката е решила да мине напряко. После МВР е виновно... Представям си п'ачицата как си говори по телефона и после ХОП в дупката.

3

Елементарно

преди 3 години

Толкова е елементарно решението на подобни проблеми, че няма накъде повече! Всеки отменен акт от съда със съответните адвокатски хонорари и съдебни разходи се приспада от заплатите на съставилите акта и юриста на съответното МВР (юриста издава наказателното постановление). Ама от ЛИЧНИТЕ им заплати! Не от фонд МВР изобщо! Стига с тия размити отговорности!

2

66695

преди 3 години

Ако беше станало обратното, щях да помисля, че гоорят за друга държава.

1

Свидетел

преди 3 години

За пореден път полицията вместо да е в услуга на обществото защитава честни интереси.Докога?