61

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

60

Анонимен

преди 3 години

Бас държа, че нито един от пишещите във форума русофили, съветофили и т.н., няма да отидат до там и да дадат две хиляди евра, а ще предпочетат да си сложат безплатната Модерна!!!

59

Избор

преди 3 години

Вече ще имаме избор откъде да си внесем Спутник - от Сърбия, или от Турция. Със сигурност има българи, които и в момента се ваксинират в Сърбия с руската ваксина. Вече ще има още една възможност!Иначе можете да вярвате на Ес, че руската ваксина "не била доказана". Техните по-доказани ли са?

58

д-р Атанас Велмазов

преди 3 години

Спутник в безспорно най-качествената ваксина на пазара ! Руснаците са светила в имунологията !

57

пияница мистик

преди 3 години

Айде дрогаре, давайте! Какво чакате? Нали искахте ваксината против шап на джуджето Убиец? Ами ей на, на вас, нали сте му братушки ще ви я сложи само срещу 2000 евро. Какво са за вас тези пари, като знаете, че любимият ви Вожд иска да укрепне с тях колхозническата си икономика :))))

56

смях в залата

преди 3 години

Със сигурност ще има балъци които да се хванат.

55

по руските новини

преди 3 години

Броят на руснаците желаещи да се ваксинират, е разочароващо нисък.

54

perekly

преди 3 години

АстраЗенека- векторна ваксина,Спутник - векторна ваксинаНещо за тробоза? Освен просототия ,рабира се, която е световен феномен в момента- предпочита се нещо , което не е проучено, за сметка на друго, което е икономически неизгодно. А тромбозите "причинени" от Астра-та даже недоказани са далеч от статистическата грешка ,даже. Пътувайте до Русия и моля - не се връщайте.

53

Анонимен

преди 3 години

Да станеш доброволно опитно свинче на Путин и неговата банда престъпници които са по-глупави от теб и при това и да им плагиш 2000 евро, това е липса на всякакъв разум.

52

Йово

преди 3 години

Спутник V е руска ваксина и от ЕС ще я въртят до края на пандемията за да получи лиценз за ЕС. Колкото и да е ефективна ваксината си остава руска. Да не забравяме че ЕС е колониален придатък на САЩ и първо трябва да получи разрешение от господаря зад океана.

51

Анонимен

преди 3 години

Не си Кико, а си каке. Разбира се, че се чака в Германия по възрастови групи. Ако си на 50 ще чакаш до есента.

50

Кико

преди 3 години

Пак приказки за Шехерезада!Колко ли *** трябва да бъдеш да приемеш тези"писания" за истина! В Германия където искаш там те ваксинират! Да, там в Москва всичко е РОЗОВО,така пишат ,народа "о...те" така го приемат! Всички на манифестацията-здавай!

49

До 49ти

преди 3 години

Никой не те натиска да звъниш Набий си две ваксини на Астра отзад и се успокой !

48

77

преди 3 години

До Щерев , ком. 50 .....Не се бях смял така от месеци , браво!

47

Анонимен

преди 3 години

До пецатаПриятел, руската пропаганда вече си служи и със случайни като теб ли?Казваш таналите в Телеграм за Бургас са пробити от руснаците ли? Може би българските служби трябва да се заинтересуват, а?

46

пецата

преди 3 години

dw често пишат глупости обаче този път не лъжат, от бургас има доста хора отидоха до унгария да си сложат спутник, ако искате влезте в бургаските канали в телеграм там хората си пишат

45

Щерев

преди 3 години

комшийката се ваксинира с руска ваксина и почна да лае, да хапе, да ръмжи, да ходи на четири крака и като пикае да вдига заден крак... а като види снимка на Путин я лиже.

44

Клатен Клутин

преди 3 години

Чехите покрай шпионския скандал се отказват от руската ваксина..ха.ха

43

Анонимен

преди 3 години

Волен се запътил, но му отказали виза заради плохие резултати на изборите...

42

Анонимен

преди 3 години

До !"И кво да я бода само защото е руска ли ?"Ми ти тая статия реклама как мислиш е докарана? Руската жена на тоя немски адвокат го е "убедила" да отидат. Е, сигурно някои нейни роднини в Русия са й "подсказали", че така трябва, но, както каза и ти ... като е руска ...