89

Анонимен

преди 3 години

баси моментът? минаха два ден от как моментът започна.тоя красавчик ще си им го дадът на държавите които се загрижени за резултатите които навални е обещал да постигне за огромните пари които е взел.ще го почиват извън Русия. Укрутания е най подходяща. още повече че по национален произход Навалеца е укротка

88

Анонимен

преди 3 години

То Навални е просто наркоман, изобщо защо го държи в затвора?

87

Анонимен

преди 3 години

Аааааа, Путин натиска опозицията, за да напада Крим. Уилям му двал някои нежелателни идеи, както винаги с Путин, но този път е вече мега нагло

86

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с този криминален престъпни.Пука ми дали ще умре.Днес в България има 50 умрели от КОРОНА 19, а вие *** пишете за някакъв скапан руснак.Вие не сте български сайт, ан някакви американски близачи.Ха сега изтрийте това, за да докажете, че не сте журналисти, а цензори!

85

Анонимен

преди 3 години

Защо още ни занимавате с тоя лигльо?

84

bar

преди 3 години

Как ще предскажеш сърдечен удар бе? Освен ако не му го направиш ти. Както направиха АНгличаните със Скрипал, на тяхна територия, пък после обвиниха Руснаците. Голяма комедия беше...сега е същото.

83

Българин

преди 3 години

Ами живота в затвора е тежък. То ако беше хубаво в затворите, всеки щеше да се натиска да ходи там и за всяко мрънкане да му осигуряват лекар и закуска в леглото.

82

Анонимен

преди 3 години

да вземе да умре че ми писна от този клоун

81

50 на 50

преди 3 години

А може и да не умре

80

Анонимен

преди 3 години

крайно време е този сериал да свърши.

79

МНОГО СЪМ ПРОСТ

преди 3 години

НЕКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ КАКВО Е ,,СЪРДЕЧЕН АРЕСТ,, ТЕ ТАКА ДА ЗНАМ. ТАТЕ ВИКА ПИТАЙ ЗА ДА ЗНАЕШ А КАТ ГО ПИТАМ ВИКА НЕ ЗНАМ.

78

...

преди 3 години

Както и всеки друг човек на планетата Земя. Едва ли са толкова *** да го направят мъченик, та да му налеят вода в мелницата. И без това е бита карта.

77

до анонимеН

преди 3 години

РУСИЯ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ КОЯТО Е ВЗЕЛА ОТ УКРАЙНА ПРИ РАЗПАДА НА СССР !!!------------Абе, Д.Б.Л. завършен, през 1922 година Ленин подарява на УССР 7 руски области - Харковска, Луганска, Донецка, Запорожска, Херсонска, Николаевска и Одеска област.А, Сталин включва в състава на УССР след ВСВ - Лвовска, Ивано-Франковска, Черниговска и Закарпатска област!*** съ лкувай бе, или прочети алко книжки, а?!

76

Анонимен

преди 3 години

Ще му дадат вълшебно лекарство от което ще получи арест, инфаркт и инсулт едновременно.Не случайно Джо каза че *** е убиец!

75

АнонимеН

преди 3 години

НА МЕН ЛИЧНО НЕ МИ ДРЕМЕ ХИЧ ЗА КРИМ :DКРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ ОТ УКРАЙНА КЪДЕТО РУСИЯ СИ ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКА!ТОВА ПРЕСТЪПНО АНЕКСИРАНЕ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ :D

74

До 90

преди 3 години

Сърдечен арест и сърдечен удар са две различни неща !КРАЙНО ВРЕМЕ ПУБЕРИ НЕГРАМОТНИ И НЕИНФОРМИРАНИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ!...Като не знаете питайте бе ,ама нали сте анонимни хлапаци ,дращите каквото ви е в малкият пилешки мозъчец!

73

АнонимеН

преди 3 години

До до анонимеНРУСИЯ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ КОЯТО Е ВЗЕЛА ОТ УКРАЙНА ПРИ РАЗПАДА НА СССР !!! ТОГАВА ДА ИСКА КРИМ!УКРАЙНЕ Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА ДО ВЛИЗАНЕТО СИ В СССР СЪС СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ!КРИМ Е ДАДЕН ОТ РУСИЯ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ !!!-------------------ПРЕСТЪПНИКА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ РУСИЯ!

72

Анонимен

преди 3 години

До ДоматакосматаНяма как да излезе цяла Русия: още отсега диктатора провежда заплашителни кампании срещу потенциалните участници, а с тая робска психика там ....

71

драма куин

преди 3 години

Погладува няколко дни и започна да припада.Хайде сега-аз изкарах само на вода ,две седмици и още толкова можех да изкарам, но се наложи да спра(социални ангажименти) ,но не по здравословни причини-напротив,тялото се изчиства ,човек се чувства супер.Сега ,ако искат да го уморят ,да му сервират една мешана скара,захранването е по-важно от самото гладуване.Има клиники в САЩ и зап.Европа,където си плащаш за да те държат гладен- цел-лекуване и подмладяване

70

до анонимеН

преди 3 години

АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ Е ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА!!!------------Верно е!Хрушчов включи п-в Крим в състава на Украина в нарушение на Конституцията на РСФСР през 1954 година!-))))