381

Анонимен

преди 3 години

Досега винаги съм гласувал за ГЕРБ и Бойко Борисов, но с това поведение напоследък много се изложи. Дезертира в най-важните моменти за партията, остави съпартийците си сами докато ги нападат отвсякъде. Не смее да покаже мъжество като отиде в парламента и се изправи срещу опонентите си. И това с излизането в отпуск беше много слаб ход. Да не говорим и за разпускането на НОЩ. В очите на хората изглежда като сърдитко, който не може да понесе по-слабите резултати на тези избори.

380

Ш

преди 3 години

Най-голямата грешка на Бсп е, че принудиха Първанов да напусне партията. Сега щяха да са на другия полюс

379

До388

преди 3 години

Това че броиха гласовете ръчно не е "гаф" просто такива са техническите възможности за преброяване на гласовете в старата сграда засега,такъв момент като "държавата да остане без управление " Няма,за справка прочети какво гласи чл.111 ал.3 от Конституцията на България! Някакъв друг "гаф"ще споделиш ли с нас неуките?

378

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията може да бъде Параграф 22 само за някои неграмотни гербаджии, които са неспособни да прочетат Конституцията:Чл. 111(1) Правомощията на Министерския съвет се прекратяват:1. С гласуване на недоверие на МС2. С приемане на оставката на МС3. При смърт на министър-председателя(2) Министерският съвет подава оставка пред новоизбраното Народно събрание(3) В СЛУЧАИТЕ ПО ПРЕДХОДНИТЕ АЛИНЕИ МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ СИ ДО ИЗБИРАНЕТО НА НОВ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

377

скоро

преди 3 години

Съвсем скоро ще се молите всички ГЕРБ да е отново на власт.

376

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

Кога ще ми пристане Малката булка от Банкя .

375

Анонимен

преди 3 години

Виждам че,Чебурашката" грозника е активен и днес!-:) Явно още заповедта за уволнение,не я е получил Лично!!-:))) Ще я получи споко!!!

374

до 383

преди 3 години

Гафовете са поредица. Едва ли ще ми стигнат символите да ги изложа подробно. Първо при гласуването броиха на килограм.Митова ги изкара 208, а квесторите 200.Беше вайкане.Никой реално не знае колко са били депутатите.Второ избраха да гласуват оставката на Кабинета Борисов 3 без да са наясно, че така реално оставят държавата без правителство.Борисов си депозира оставката, но това не означава, че трябва да се гласува преди да е готов нов кабинет.Друг гаф са включените микрофони.Дончева се издъни..

373

Анонимен

преди 3 години

А " Странджата" другарчето му с резервен ник " Позитано" Какво казва?-:)))

372

Тонката

преди 3 години

Обет на един осъзнал се ГЕРБЕР! От днес аз Тонката публично се отричам от своят вожд-Винету!

371

помнещ

преди 3 години

Този,да се моли само за едно! Да не падне Гешев от власт ,който сам си го избра за Глав прокурор,при жив такъв с НЕ ИЗТЕКЪЛ МАНДАТ!! Та тръгвайки си,или изгонвайки го народа,да си тръгне спокойно,че "закона няма да го подгони" !Щото падне ли,и има вече такава възможност,намеквайки за промените в съдебната власт от новите депутати . То закона ЩЕ ГО ПОТЪРСИ вече обикновенният "гражданин" др Борисов!-:) Точно за това бяха протестите срещу Гешев тогава!Имаше и будни българи! -:)))И СА ПРАВИ!!

370

До 381

преди 3 години

Заплашват обикновения български народ

369

Анонимен

преди 3 години

До382Къде е гафът?Разясни на нас неуките?

368

Анонимен

преди 3 години

Гафът с гласуването показа какво го чака занапред протестърското управление - некадърност и некомпетентност, а за гарнитура злоба до припадък. Айде, за тошко е лесно 1-2 банана и ще се успокои. Но какво ще ги правят пощръклелите Татяна, Мая и пр.?

367

До Стойо

преди 3 години

Ами Стойчо,хората ще продължат да си бачкат,кой каквото умее,ама виж за подложките и форумните т'ролчета на ГрОбаджиите определено се задават,много, много трудно времена!Така че ако си от тях съвсем скоро ще го изпиташ на собствен гръб!

366

Анонимен

преди 3 години

Докато се избере нов кабинет,Тиквето е действащ премиер,и ако се наложи всеки ден ще дава отчет пред парламента за това какво е свършил през това време докато е още действащ такъв,пък било то и в оставка!Чалъмите на самодържец приключиха!

365

СТОЙО

преди 3 години

всеки ден РЕВ РЕВ РЕВ какво ги чакало герберските ***, абе ХОРА вас какво ви ЧАКА - пак ще си бачкате по складчета на минималната заплата и ще пушите ротманс за 5кинта и кафенце от автомата...дори 10г да управлява Слави и БСП пак ще сте си същите, не се вълнувайте, за ВАС НЯМА ДА ИМА НИЩО

364

Шашнатия

преди 3 години

Направо не мога да повярвам, то бива *** бива , ама чак болшинството, леле що кюлчета са пожертвани

363

Гиб Мелсън

преди 3 години

Няма такъв манипулатор като Винету. Управлявайте казва той а всъщност той все още е премиер в оставка и реално той управлява. Цялата изпълнителна власт е в ръцете му плюс прокуратурата и пак се прави на умряла лисица, че ужким вече нищо не зависи от него.

362

Тонката

преди 3 години

ХАХАХА , най-после ще си имаме министър председател в райран костюм .