35

ИЗИПЕЙ

преди 3 години

Калфин кажи на Нинова да върне надвзетите субсидии 6 000 000 лв., че избори идат. После по съдебен път. След като сте приели закони за 90 ст. обикновен българин да върне 1 000 лв. вие сметнете колко ни дължите. мутри непоръбени само маямата е поръбена.

34

Doomer

преди 3 години

вас пък все някой трябва да ви спасява. все оправячи, все спасения, все месии. Ай пийте си ракията и лягайте да спите ви е-ба у елементарните душици. Не 30та, а 80та година слугувате вече. 5 века толкова дълбоко са ви забити в главите, че и от стола не можете да станете без някой да ви разреши или да ви каже, че е позволено - същите тия вашите оправячи, спасители и месии - Трифоновци, Бойковци, Христо Ивановци, Бай Тошовци и други робовладелци на българските скотове.

33

Анонимен

преди 3 години

Треперят им ръчичките да докопат колкото се може по-бързо парите договорени с ЕС от Бойко.

32

Анонимен

преди 3 години

Ало оооо направете си план и вземете парите... ЕС дали ще ги даде е друг въпрос.... Бойко НЕ ИМ ДАВАЙ ПЛАНА ДА СИ НАПРАВЯТ НАЛИ ВСИЧКО ЗНАЯТ..

31

Мико

преди 3 години

Славчо да стяга единственият си икономически експерт - 79-годишната мика зайкова и да пишат плана. Да слага очилата и да запретва ръкави. Нали викаха, крякаха, сега къде е плана. Е, то само с ядене не става, трябва и акъл, Славчо.

30

HMLF

преди 3 години

Ех как ми беше домъчняло и за тоз "разбирач" да дава пак акъл! Ако наистина някой е искал промяна, с тия стари работнички от барда*ка ли се надявал да се случи тя? Съвсем скоро ще утрезнее бая народ, но точно тях ще ги удари най-сериозно кризата-вечночакащите НЯКОЙ да ги "оправи"!

29

Alex

преди 3 години

Тоя също е отвратителен мишкар

28

И.Б.

преди 3 години

Пари се дават за навременно и добре свършена работа, не за разгорещени спорове.

27

Сат Н

преди 3 години

Пардон, 5000 евро на глава, а ако смятаме само хората в активна възраст - три пъти повече.Пари в момента имат само изпълнителите на държавни поръчки на ГЕРБ и докторите, сичко останало е леш. Затова ще продължават да ви затварят още по-яростно и да ви продават маски и ваксини.

26

Сат Н

преди 3 години

Няма да има никакви пари от ЕС, защото ЕС е една фалирала организация. 300 млн човека не работиха една година и ядоха готови пари, инфлацията е вече 30%. Как смятате да стане, откъде ще дойдат тия фамозни пари? Това сичко е една лъжа, като моркова пред муцуната на магарето, за да върви напред. Ако ги оставите на власт, просто ще напечатат 30 млрд и ще обеднеете с точно толкова - с по около 4000 евро на глава ще си платите за гяволъка, дето лежахте и се крихте от грипа.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9.Само да ми падне, той промени възрастта и начина за пенсиониране. Проклет да е, до 9 коляно!

24

Анонимен

преди 3 години

Приказките трябваше да приключат един ден преди изборите. Сега трябват действия, а като ги гледам тия новите...като деца в детската градина. Борисов може да е всякакъв и лично аз не му симпатизирам, но най-малкото работи. Всъщност, цялата простащина, която демонстрират новите партии, работи в интерес на Борисов и ГЕРБ, така че... да продължават да бъдат себе си - по-добра предизборна кампания едва ли могат да им подарят.

23

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали Ивчо Калфин е чул, ама според герберите икономиката е нарастнала(!!!), заплатите според НСИ са нарастнали(!!!) за изминалата 2020-та година.Така че - какъв план за възстановяване, щом нямаме поражения?!?

22

к1

преди 3 години

Калфин, средствата по плана за възстановяване изобщо не са на лице , защото основополагащи държави на ЕС не са вкарали своите планове в ЕК, поради това че сключването на договора с ЕК , противоречи на тяхната конституция. Освен това тези средства са заемни и следва връщане , а не безвъзмездни както се опитвате да внушите на народонаселението. Така,че наистина ако не ти е ясно , консултирай се и тогава давай мнение.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен20Късно е. Протестърите са вече във власта и в парламента. Взеха ножа и хляба дет се вика. Нищо повече не може да се направи. Късно е. Народът сгреши на изборите. Народът избра своите унищожители, които сега, както са гладни - със замах ще приключат всичко и всички. България е унищожена, от своите граждани. Защото не е виновен този който яде от баницата а е виновен този който му я дава. Народът я даде а те са гладни. Свършено е с България.

20

Анонимен

преди 3 години

Възстановяване няма да има. Ще има усвояване. Аз не познавам човек който да чака пари от този ,,фонд,, значи пак някой ще усвоява наще пари.

19

Анонимен

преди 3 години

Протестърите ще сложат ръка на хазната, ще бутнат банките и ще оберат спестяванията ни както стана 1996 г.Народе, не спи, а се организирай и действай!

18

Анонимен

преди 3 години

От ся ревнаха че пари няма. Смятайте кво иде пред следващите 4 години. Няма и 2 седмици след изборите и вече пари няма. Иде глад, голям глад, да знаете. Не очаквайте нищо добро. Той бойко ви го каза, ама вие не вярвахте. Не че съм му фен и го защитавам. Просто това е положението. Пари няма. Няма и да има. Няма откъде да дойдат. Просто няма. Това е.

17

Анонимен

преди 3 години

Бойко не подкрепи Калфин да стане директор на ОЛАФ ,ЗАЩОТО ЗНАЕШЕ ЧЕ КАЛФИН ЩЕ ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ,И КАЛФИН ЗМАЕ КАКВО НИЩОЖЕСТВО Е ПРОСТАТА МУТРА.

16

Анонимен

преди 3 години

Ми питайте Мома Дончева, защо го забави. Има неудовлетворени нужди да демонстрира власт. Цирк, на чий гръб обаче?