29

Анонимен

преди 3 години

Кога сте взели едно решение вие бе, клоуни? Обърнахте пандемията на експеримент с народа заради болното его на един човек. По бръснач се движели, не те ли е срам бе, тук човешки животи е залогът, не игра на покер.

28

Анонимен

преди 3 години

Трябвало да се взимат решения. И кой ги взимаше досега, един ветеринар, коремен хирург, още един хирург и трима служители на МВР. Картинката е ясна, решенията на така наречения НОЩ нямат нищо общо с медицината, просто никой от членовете не е квалифициран епидемиолог или вирусолог, за да определя политики за борба с "пандемия"

27

Не!

преди 3 години

3 след като го закри, тиквун отново върна щаба.... Думи нямам... Прочее, никой да не очаква от новото правителство, който и да го състави, облекчаване на мерките! Не се заблуждавайте, такива пари ще влезнат от ЕС, че който и да е на власт, като му кажат скачай, ще пита колко високо. Точно на време, лидерът на Има такъв народ е болен от Нема такъв вирус. Чорбанов (заклет про-ваксър) в болница го приеха. За съжаление, краят на Бойко не е край на КОВИД ТЕРОРА!

26

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологДа не говорим за "ползите" от вълшебните ваксини които ще наблюдаваме през следващите години. С които са решили да ни тъпчат езегодно и "доброволно".Не сън против ваксините по принцип. Много ваксини са доказано успешни.За грипни вируси обаче, нито е една свястна ваксина не е измисляна - и то от десетилетия.

25

епидемиолог

преди 3 години

Ako проверите официалната статискика за смърност по държави и сравните кобид-годината 2020 с предните години ще видите че повишаване са смъртност почти няма. И няма нищо което да подкрепя тиражираната лъжа че с милионите смърни случаи от този смъртоносен бич за човечеството. Напротив с тези лъжи принудиха много хора и лекари да не обръщат внимание на други болести и тестове за преждевремено лечение и превенция. И посещения на зъболекар дори. Чиито смъртоносни последствия тепърва ще видим

24

Анонимен

преди 3 години

Докторе не се притеснявай,има и други доктори да,се борят за пачките и борбата с вируса

23

кръпел

преди 3 години

какво работят в рзи , здравна каса , министерство на здравето та трябва и на нощ заплати да даваме ?Високата смъртност се дължи на неадекватното и некомпетентно и закъсняло лечение на всички негодници по веригата джи пи , бърза помощ, рзи , болница , реанимация .... и накрая ти дават визитка на погребална агенция

22

Анонимен

преди 3 години

НОЩ тотално се провалиха, защо плачете за тях. Втори сме по смъртност, най-важния показател, какво значение има броя на заразените, ако всички оздравяват. А сме втори по смъртност, защото НОЩ отказа да ваксинира възрастното население, от което основно са смърните случаи.Ако възрастните бяха ваксинирани,болните млади щяха да са по домовете си, болниците празни и туризма работещ. Нямаше да има локдаун. Колко малко се иска, вместо да ваксинираш срещу дивиденти служители на приближените фирми.

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки захапал неква корона-цицка и суче яко докато може.И докато има корона фондове.

20

Анонимен

преди 3 години

НОЩ мина в нелегалност. Няма да работи за врага.Партията-държава ще закрие всичко, даже може да реши да разруши построеното от Партията-държава.Защото всичко е на Партията-държава, магистралите са построени от Партията, метрото е построено от Партията.Всичко дължите на Партията и на Генералния секретар на Партията.

19

Анонимен

преди 3 години

Кунчев да не бяга от отговорност, а да се залавя за работа. В Закона за здравето ясно е написано, че е задължение на Главния държавен здравен инспектор е да координира и ръководи справянето с епидемиите, да предлага на Министъра на здравеопазването адекватни мерки, а последния да ги узаконява. Защо му е щаб? Има си РЗИ-та и областни щабове.А ако на Кунчев му е пряко сили, да подава оставка!Има достатъчно кадърни хора за тази работа.

18

Анонимен

преди 3 години

Другарите от НОЩ са си за съд и присъди - Ботокса най-вече, след него Мутата. Кунчев е дребна риба, ама следва и той да изгърми, за назидание.

17

Анонимен

преди 3 години

България се движи по ръба на бръснача и то доста успешно", коментира той и обясни, че високата смъртност е и заради лошия здравен статус на българите - инфаркти, инсулти, затлъстяване и т.н.----Значи не са починали от Коби, ами заради лошия си здравен статус? Ето това е обрат. А защо цяла година мълча и взема пари от щаба за борба с Коби?

16

Х

преди 3 години

По време на съществуваща пандемия е недопустимо да се разформира НОЩ. Не мога да повярвам, че Борисов го е направил, без да му мигне окото. За мен това е престъпно деяние към нацията. Хей хора, не си играйте с огъня.

15

Анонимен

преди 3 години

Статистиките показват, че нямаме нужда от такъв орган - първи по смъртност в цял ЕС Помним един щаб дето ваксинира Коритаров и Татяна Лолова.

14

Чичо Скруч

преди 3 години

До АнонименКак да излезем, като всички са един дол недодялани слаборазвиващи се тарикари като тиквуна.Кунчев и той лае, защото не иска да спира да лапка паричките, които му се дават.Нещастия човешки...умират хора, знаят го и въпреки това не осигуряват всичко необходимо по болниците....господ гледа

13

Анонимен

преди 3 години

Съд и затвор за брадатия лъжец!

12

Анонимен

преди 3 години

Чудесно си се оправяме и без вас, "спасители" мракобесни

11

Анонимен

преди 3 години

Борисов днес е казал ,че ще възстанови НОЩ Не знам , какво му става на този човек . Последните години , всичката му работа е такава - сутринта едно , вечерта другоняма как да излезем от каквато и да е криза по този начинА новите не надскочат ли егото си , нищо добро не ни очаква

10

бааа го

преди 3 години

''Никой не ме е уведомявал дали НОЩ ще бъде закрит, заяви той''----Вай, вай, ваййййй.......и този голЕм Началник стана!