55

Анонимен

преди 3 години

И в страните около нас искат PCR, но много интересно при тях отлив няма. Питат ли се хотелиерчетата защо никой не иска да дойде да почива на място потънало в зараза, първенци по смъртност, ниско качество на услугите в бетонни мастодонти ? Ами хората имат инктинкт за самосъхранение и да махнат теста , пак няма да дойдат!

54

Анонимен

преди 3 години

Предполагам че бизнеса е печеливш щом измислиха цял коронавирус за да го фалират и изкупят на безценица. Жалко за напразно погубените животи, но би трябвало виновните да понесат отговорността. Това е чудовищна манипулация. Защо правителствата не търсят отговорността за коронавируса, кой го пусна...и защо загиват невинни хора уж просто така, но кой го пусна проклетия вирус бе ...Кой го създаде и пусна на хората. Вие сте съучастници щом не търсите отговора..

53

наблюдател

преди 3 години

На времето партийните събрания поощряваха критиката и самокритиката.Сега е момента, да видим президента как вижда създалата се ситуация.Защото определено, той е главно действащо лице.Преди няколко дни изтече информация че са свързани със Слави, но очевидно не афишират връзката.

52

Solar Power

преди 3 години

Еми натискайте Дългия да прави правителство и да ви спасява. Плюха всички по Бойко .... а той реално управляваше по време на криза ... която все още продължава и май май не иска никой да управлява :) Тарикати ! Начело с Тошко Афирканския....

51

Дружба вовеки

преди 3 години

Сега Румен ще се обади по телефона на аверите в Москва и те ще изпратят туристи за да покажат руский палчик на Ердоган дето пуща ахмериканците в Черно Море.Сега ние сме приятели с Русия!

50

внимавай

преди 3 години

Аз четох за България преди два дни. Гледах снимката на Мая и онази от Мултигруп и си спомних една картинка /с котарака и лисицата/ от книжките за Пинокио, където му казват да си зарови парите защото ще поникне дърво и листата ще бъдат пари.И си помислих, дали и аз като Пинокио не си пращам спестяванията в България?Банковата система БЕШЕ сигурна допреди месец, но ... По-добре да ги държа на по-сигурно място.

49

емигрант

преди 3 години

България цяла година беше залята от протести.В България мутрите съставят правителство на мнозинството и не се знае как ще се развият събитията от тук нататък. Възможни са граждански вълнения.Аз не бих жертвал парите и отпуската си да посещавам България.

48

мда2

преди 3 години

При положение че в Гърция има по-добри условия, без риск в ковид свободните острови. При малка разлика в цената.

47

мда

преди 3 години

Не са прости - да дойдат тук да им сложат коронката. Няма как да стане това.

46

Анонимен

преди 3 години

До Стратега от Мировяне 51Комичеб ГЛУ..ПАК си !!След Крадеца от банкя другите ми се струват като херувимчета.Да ти е написано на челото Бойко М. Борисов и да викаш "Дръжте крадеца" е мнооого тъпУ !!!Точно какъвто си и тИ !!

45

Стратега от Мировяне

преди 3 години

Тошко и Славчо ще ви оправят с любезното съдействие на онази мая, тази червената татяна, онзи изцъкления генерал и този дето го бутаха лятото на Росенец ... схемата им 4 4 2 по 40% за тях и 20% за онзи с юмрука

44

Анонимен

преди 3 години

Новото правителство да докара туристи

43

Анонимен

преди 3 години

Великден не е празник на туризма.

42

Анонимен

преди 3 години

моренце с мирис на лайн.нце. Не, мерси. Да фалират мутрохотелите и мутроресторантите час по-скоро! На никого няма да липсват!

41

Анонимен

преди 3 години

Вие сте ги разкостили мутрагените, направо да ги съжалиш :))) Една позната има 11 милки кредит, сега ще го плаща в натура :))

40

Анонимен

преди 3 години

Високи цени, калпава храна, лошо отношение. Какво да ме привлече?

39

Анонимен

преди 3 години

Хотелите като искат туристи да си одигурвт тестовете много е просто обаче искат само да печелят

38

Анонимен

преди 3 години

Туризъм ще има чак като се махнат мафията герб и евроге.йският съюз ;) Всичко друго е бошлаф

37

Ще дойде време

преди 3 години

До КабелатЩе ти обясня. Бавно и спокойно. Имай търпение.

36

Кабелат

преди 3 години

Кви перфектни условия, и къв летен туризъм, като навън е 1 градуса дъжд?Не, никой не ви е длъжен да плаща от данъците си, затова, че сте се окупирали морето ни с хотелите си.