29

Инициатор

преди 3 години

Събирам пари да построим паметник на Флойд в България и да обявим 25 май за ден на толерантността към всички раси.

28

ЧерноБял Телевизор

преди 3 години

Гледам и чета за протестите в защитата на доказани престъпници... и за десетките ограбени магазини ... стотиците подпалени коли на мирни граждани и разбитата и разрушена общинска собственост и си казвам .... ВОЙНАТА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА РОБИТЕ В АМЕРИКА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ ГРЕШКА . И без това в тази война се сражаваха ЕДИНСТВЕНО и основно бели американци а малката групичка черно доброволци основно се е сражавала с чистенето на войнишките ботуши и картофите в кухнята .За какво им беше ?

27

Анонимен

преди 3 години

"Стар си ,стар си бай Ахмед,не го вдигаш веч..." има таквайзи песен бат Ахмеде ,ясно е ,че тъй интирисуват йедене, пийене, чилифони, дрешки , чиливизори ..и то ку мой кът събратята ти у хамериканско биез пари

26

Анонимен

преди 3 години

Докато не се оборудват с летните колекции дрехи и продукти за пикника ,"протестите" нема да спрат ..тъй че "отварянето" на магазините и бутиците да продължи в името на "Димукратиата"

25

Влади

преди 3 години

Кога ще станем, белите хора, да си върнем властта над мръснокожите в целия свят?

24

Радо

преди 3 години

Такива събития всяка седмица ако се случваха в комплексираната и ултра зависима, продажна БГ, сещате ли се какви оставки и уволнения щеше да има. Но във великата демокрация за 40 г. няма и един случай на оставки при над хиляди случаи на убийства.

23

Ахмед

преди 3 години

Не ни интересуват тези. За кво въобще става въпрос?

22

Факт

преди 3 години

От януари БЛМ и Антифа са застреляли 36 полицая в САЩ !

21

Разбирайте

преди 3 години

Байдънясълия електорат бере телефони,телевизори и маратонки.А полицията ги придружава.

20

Един

преди 3 години

Гражданин е бил застрелян докато се опитва да избяга от полицията. Само пред 20 години това просто би влязло в полицейската сводка. Но понеже либерастията е превзела и САЩ, сега има големи драми и протести. Целта е полицаите да са под натиск да не могат да изпълняват задълженията си, а по този начин да бъде под натиск мирното население. Защото тези, които са застреляни, и Флойд и този сегашния, не са точно мирни граждани.

19

Един

преди 3 години

До Анонимен 20Нещо не си в час. Видеото от камерата на полицайката е в Интернет. Афроамериканецът изблъсква полицейският служител, който се опитва да му сложи белезници и тръгва да бяга с колата. Полицайката го предупреждава "I will taze you!", но грешката и е че в ръката си е пистолета и. Съответно, той продължава да се опитва да избяга с колата и тя го гръмва, като си мисли, че всъщност ще го зашемети. Ами, честно казано този е намерил каквото е търсил. От полицията не се бяга!

18

Анонимен

преди 3 години

Значи Райт не е почуствал,че е застрелян затуй и побегнал с натискане на газта и преминал няколко улици след което се блъснал в друга кола заради което му извикали линейка,а се оказало,че вече бил починал на место за което е възможно да се е застрелял щом бил толкоз смел заради очаквана добра сума като при случая на Флойд-27 млн.долара за който неизвестно от експертиза при таз хватка на задържане и усмиряване като от силовите спортове и професионалните им шампионати на лигите е задушен напълно

17

Анонимен

преди 3 години

"Пътното нарушение" е, че имало ароматизатор или нещо друго, висящо от огледалото за задно фиждане. Друго за което често спират и после заплашват хората с пистолет, е че стъклата са "прекалето затъмнени" както с медика от армията, наскоро. Като излязат кадрите от камерите на полицаите, ще се разбере точно какво е станало.

16

Букварче

преди 3 години

Ох, що е тъй шльокава тая статия ве, преписвачи :( Явно редакторът не работи в неделя, какво да прави третокласникът, който сте наели..

15

Гневен

преди 3 години

До Ами ТЕ САЩ вече са латиноамериканска бананова държава! Полицията и много от управниците в някои от щатите,които се управляват от демократите вече коленичат пред *** и им правят реверанси до земята. Пълна лудост и позор!!!

14

Gringo

преди 3 години

Бруклин е един от най-мафиотските квартали в цяла Америка .

13

Срамота

преди 3 години

Редактирайте статиите след ползване на google translate. Обидно е да ни подхвърляте такива словесни буламачи!

12

Анонимен

преди 3 години

Няма как по друг начин да се държи полицията, в държава с толко много оръжие!

11

Анонимен

преди 3 години

Да не би негpoтo от полиция бегало, не би куршум видяло - народна мъдрост.

10

SS

преди 3 години

бе теа що не вземат да спретнат една гражданска война, ами само се габаркат?Отдавна в света има основен принцип: колкото по-големи безредици в САЩ, толкова по-спокойно място е планетата Земя!" - диалектика, брат, диалектика...