65

Смотаняци от Днес

преди 3 години

спите ли, кр етена пак се появи! Как може един ид иот да ви джурка сайта, а от Днес- бг стават смешни?

64

Анонимен

преди 3 години

Колко от тия са починали от неадекватно лечение ... Това ще кажате ли, Джурналя ... Щото се говори за едно неадекватно лечение по "протокол" ... Хората се лелуват с хапчета против *** по животните ... Нали и Домусчиев трябва да замези ... Разследвайте, ако сте истински Джурналисти .. Какво включва "протокола", с какви медикаменти се лекуват болните, има ли индивидуализирано лечение при по-тежки случаи ... Разследвайте, покажете, че не сте *** ...

63

Handel

преди 3 години

"Човека си свърши работата прекрасно, само той предсказа пред всички месец напред кога ще е пика на третата вълна и колко ще са активните случаи.Това беше типично безмозъчно изказване."Герберасти, Милорд!"Абсолютно цяла България знаеше точно на коя дата ще бъде пика на третата вълна.

62

Handel

преди 3 години

Между другото забелязвате ли че Балтов млъкна като препикано мушкато? Схвана най-сетне, че колкото и да подлизурства, няма как да стане министър.

61

до55

преди 3 години

Не се сърди на хората с ощетени откъм ъкъл да разберат прогнозите на Витанов. В средновековието за тези хора науката е била "черна магия" а сега е "политика и пари".

60

Ковид Поговорка

преди 3 години

Болните се броят в Сряда.

59

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчииски доло доло

58

Анонимен

преди 3 години

Новата народна поговорка е: "Пилците се броят понеделник".

57

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е добър християнин и не работи събота и неделя.

56

Анонимен

преди 3 години

Айде гербави комунисти, Ставри ви чака с нетърпение...Комунизмът ще си отиде най-после от тази територия.

55

Анонимен

преди 3 години

Цялата гербава напаст трябва да бъде задържана и съдена за повсеместната разруха и разсипия.

54

Анонимен

преди 3 години

Поредните измишльотини. Както винаги, вирусът почива по празници и хората по-малко умират. От понеделник-нова статистика, старата песен. И така до края на света. Скоро ще лъсне и истината за гербавите лъжи. Малко остава още.

53

Бойко Смърта

преди 3 години

Хубаво е че люпилните на смърта-Интензивните отделения са Фул и броя на хората не пада под 800 души-това значи че във вторник ще кютнем 200 човека!!

52

до 75

преди 3 години

ти сезона не мисли, тогава Бургас автоматично спада до 5 случая, останалите ги пишат на Варна и готово, мутро туризма на юг е в разцвета си.

51

Анонимен

преди 3 години

е все пак е неделя, да дойде вторник и ще наредим пъзела пак, 150 умрели и 2500 заразени. С тези училища се въртим в порочен кръг, на разни вълни, иде ми доде ми. Ако все пак искате сезон по морето завършвайте онлайн учебната година щото никой чужденец няма да стъпи тук в заразата.

50

Критикували

преди 3 години

Витанов, че бил вдигнал много високо летвата по отношение на прогнозирането и анализите на пандемията. Абе вие на кой свят сте, знаете ли какво искате! Човека си свърши работата прекрасно, само той предсказа пред всички месец напред кога ще е пика на третата вълна и колко ще са активните случаи. И сега, когато Щаба го няма, всичко пак върви по неговите прогнози. Ако бях на негово място, ще ви тегля една и няма да се занимавам повече. Той си каза - злоба, завист, неблагодарност. Това е.

49

до 58

преди 3 години

Не си мислете , че имате работа с Невежи хора .....Виждам че бе само невежи с малка буква се пише, но и с неграмотни. Невежите са като лудите сами не могат да го осъзнаят трябва им лечение и изолация в безопасна среда.

48

Генерал Маскаджийски

преди 3 години

Третата вълна може и да преминава, ама след това има четвъртата, петата, шестата...За това слагайте маските над нослетата, дезинфекцирайте ръчички през пет минути,боцкайте си ваксинките от първа, втора, трета, четвърта игла и т.н., спазвайте социална дистанция, не ходете на училище, не ползвайте градски транспорт, не вземайте книги от библиотеките,не ходете на места където има струпване на хора като паркове, фитнеси, Витоша, градинки и молове...спазвайте всичко това и ще се оправим, вервайте ми!

47

хyi 2021

преди 3 години

Без главният разпръсквач на вируса и придворните му латентни куш грибита заразата намалява бързо

46

не разбрал

преди 3 години

До 66И защо да е *** Сашето, не е ли вярно това?