214

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

213

Недоразбрал

преди 3 години

Основни червени масали,наследени от стратегът на бунтовете Грипен Ветов,с които се надяват да управляват ста дото им бе цили!Не знам ка а,*** не а така?!Нищо не казвам,*** пак повтарям?!По важно е да блокираш правителството,отколкото да направиш твое и да си изпълняваш предизборните лъжи,пърдон обещания!!За всичко това обаче не е виновна ос кубаната кюстендилска ко кошка,на снимката,а 85% вите Иво Христовчета дето я вкараха по червен килим в Парламента,за което ще си скубят косите много скоро!

212

ББ

преди 3 години

е имате общи виждания,кое е първо...кокошката или яцето...излагате се,борисов е "първият"...излагате се...изпускате исторически шанс...предавате Народа ни!!!

211

Демократ

преди 3 години

Воят на герберастките *** музика за моите уши

210

Я паЯ

преди 3 години

И с по колко гласа ги внасяте тия законопроекти,то може ли и с по 2-3 гласа да ги внасяте,ама кой и как ги приема-компетенти явно ....

209

Анонимен

преди 3 години

Целта на антигербърите са европейските пари, за тъпитеим избиратели, само бла,бла...смяна на системата, ала-бала, промяна със стари червени мутри, като Славчо стария ерген и чалгар.

208

Не че нещо, ама..

преди 3 години

Чета, чета и не виждам някой да е прозрял една мисъл на Чърчил... "каквото и да ти говорят става въпрос за пари!" Що не коментирате за онези 60 милиарда кинти дет се чакат от ЕС в следващия Програмен период?!? Всичко се върти около тях. Ама не казват. За това са толкова яростни!!! 10 процента от тях са 6 милиарда. А 10 процента на тез 6 милиарда не са ли 600 000 000, а? ....найс,а.... с тях може да си напазаруваш по тез земи много гласове и власт!!!

207

До 179

преди 3 години

Сега ли го прозря?!?!? *"Една дълга агония!...Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?..." *

206

Dinosaurus

преди 3 години

Радетелката за промяна в съдебната система съвсем се е чалнала: вменява на законодателната власт ( НС) функции на съдебната ( следствие - комисия за разследване на дейността на правителствата на ГЕРБ ) . И на чело на комисията кой? Тя!!! Разделението на властите да го духа, протестърите - също, кака вече е Мутри вътре ! Цункайте я за късмет в измамите.

205

Диана

преди 3 години

Дълбоко се съмнявам, че всички тези бълвочи срещу Герб имат нещо общо с истината - само общи приказки, а където се прокрадне някакъв факт, той е изваден от контекста /решението на Сачева инвалиди, живеещи с роднини, да могат да ползват техните услуги в събота и неделя вместо тези на личните асистенти/...БСП и сие си е БСП и трябва да си ходи от политиката колкото по-бързо, толкова по-добре за всички!

204

Анонимен

преди 3 години

и тая ще си напълни гушката с парите за възстановяване

203

KOI KOI @

преди 3 години

пчеличката Мая - поразяващата Уста

202

Неблагодарната Мая

преди 3 години

След като К. Нинова изгони Мая, тя чинно падна на колене при Борисов да моли за нови службици за нея и дъщеря й.

201

Анонимен

преди 3 години

това е най-голямата лъжкиня която се е раждалаЛъже и простия народ и вярвааман от моше=нници като тая

200

къде са младите

преди 3 години

Манолова, къде са младите нали те искаха промяна.Ти за млада ли се имаш?Погледни се каква развалина си.

199

Анонимен

преди 3 години

ние сме пропаднала държава подложена под русия

198

258

преди 3 години

Кипър казваш!Ми вземе се разходи до там.Няма да срещнеш хора дето чакат държавата да им дава и да ги храни.Всичко което могат си го произвеждат.Разработват си газовите находища.Всеки който иска да инвестира е добре дошъл,но играе по техните правила.Никой не хленчи по Русия и Евразииски съюзи!Пич!

197

Анонимен

преди 3 години

алоу, свински яйца, няма ли най после да започнете работа??? 30 април идва! помолете се на бойко да ви даде плана за развитие, щото изпуснете ли срока, ще видите къде зимуват раците! ще сте първия парламент, изгонен още преди да започне работа!

196

Токсичните Герб

преди 3 години

Демек обявяват официално Борисов за престъпник на който трябва да се има доверие нула!

195

България

преди 3 години

Само ГЕРБ и ВМРО..... всички други искат да съсипят държавата . *** народ прости народни представители