66

Анонимен

преди 3 години

Масконосещи с диагноза шизофренична параноя, да се отделят в психиатрията и до живот 24 часа в денонощията да си носят мръсните си *** защото да се пазиш от нещо което не съществува освен в болно въображение е шизофрения. Няма да играя тази игра ковид 19 и фалшпландемията. Да си върнем нормалният Живот без ковидовцете с *** и *** поглед..

65

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли как ми звучат хората, които ги е страх от вируса и предлагат безумни мерки? По следния начин. Все едно аз да кажа, че трябва да се забрани строителството на сгради над 5 етажа, защото мен ме е страх от високо... Точно така ми звучите скъпи съграждани. Знам, че никога няма да проумеете какво се опитвам да ви съобщя с този коментар, но нормално... Все пак не очаквам от вас да надскочите себе си... Хайде живи и здрави!

64

Анонимен

преди 3 години

"Толупа да въведе вечерен час и за България. След 22часа да се стреля на месо за нарушителите" - По-добре да се стреля на месо срещу хора с такива предложения. Който го е страх от вируса да си стои вкъщи ако иска до края на живота си, а останалите да си живеем както сме си свикнали. Трябва ли да се забрани на хората да ходят в гората само защото има такива, които ги е страх от мечки? Не, еми тогава махайте всики мерки и който иска да излиза със скафандър, а който иска да си живее нормално.

63

ДДРОнег

преди 3 години

Като няма кой да я контролира тази мярка, за какво ще ни е !!!

62

Анонимен

преди 3 години

Явно на Мутрата му трябва вечерен час ... Да се измъкне безнаказано ... Няма да е тая ...

61

ПИТАш - Отговарям

преди 3 години

Не.

60

Анонимен

преди 3 години

Толупа да въведе вечерен час и за България.След 22часа да се стреля на месо за нарушителите

59

Коцев от УМБАЛ

преди 3 години

Тази мярка ще бъде въведена експериментално веднага след съставяне на новото правителство на коалицията "Има такъв народ"-"Демократична България"-"Изправи се мутри вън!", при което д-р Симидчиев ще бъде здравен министър. Целта му е да се намали броя на новозаразението до 20 на денонощие и практически заразата да бъде изкоренена. Ще има и други мерки взаимствани от другите европейски държави, като маски на открито, СМС за излизане и други.

58

Анонимен

преди 3 години

това е една много *** мярка със съмнителен резултат и голямо ограничаване на свободи,опит за контрол на населението,а не на заразата

57

Слави, отивай си!

преди 3 години

Двета се е устремил ком социализъм със страшна сила. Вече всички ще дават от себе си колкото могат, и ще получават колкото им е нужно. Ще има комисия по разпределението. Жените ще ги осеменяват изкуствено за да се изкоренят някои вредни навици от миналото.

56

Demonaz

преди 3 години

Да къртят пейките. Забрана на спорта и социалните контакти. Много страшен вирус нямам думи. Толкова опасен,че миналата година имаше статия за работник,които е бил с корона вирус при срутване на тунел. На младите да се забрани да се задомяват и да правят деца. Важно е побърканите хипохондрици да живеят вечно, като скотове.

55

Щирлиц

преди 3 години

Задължително трябва да има вечерен час,а сутрин физзарядка,веднъж седмично и тревога.

54

Не!

преди 3 години

Aман от побъркани хипохондрици! Нито вечерният час работи, нито мерките работят, нито ваксините. Не спираме, а само забавяме (незнайно защо) вирус, който пак ще мине през населението. Постигаме само мутации...

53

Анонимен

преди 3 години

Вечерният час е изключително ефективно средство стига да се прилага максимално ефективно!!!Просто от 21ч до 05ч си на адресната си регистрация.Хванат ли те на друго място, глоба-арест-затвор !!Просто е ама не се спазва.

52

Vako

преди 3 години

Чудя се защо не затвориха целия свят за месец на 100 процента.Ами ни тлачат вече 3 година ще стане.

51

Истината

преди 3 години

Няма нищо обшо с диктаура .Щом държави като Канада го прилагат.

50

Експерта

преди 3 години

Много.

49

Не!

преди 3 години

От ден първи на кризата, целта е само една - тотален контрол! Насилствените ваксинации и мерките ще сринат естествения имунитет и от там - живот на стероиди.

48

Анонимен

преди 3 години

Как точно вечерния час ще ме предпази от зараза, ако примерно през деня работя на място с много хора? Това си е чиста манипулация

47

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак. Очаквахме по-рано да повдигнете темата. Вечерният час няма нищо общо с превенция на заразяване от какъвто и да е вирус, а служи за дресировка на хората за новия им great reset. Локдауни, вечерни часове, изолация - целта е да ви научат да живеете като асоциален, лесно управляем скот. Доказателството - вижте, че в нито една държава тези мерки не успяха да постигнат намаляване на заболели и предотвратяване на нови вълни, защото те не могат да спрат вируса. Нито маските.