217

НА 3 РАЗНИ И ВОДКА

преди 3 години

ИЮВИНЯВЯМ АЕ НАТИСНАХ КРИМИНАЛНА ХРОНИКА МАЯ ДА ВЪРНЕШ 6 ТЕ МИЛЪОНА НА БСП ПОЕДСЕЩАМ ТЕ

216

Некъф

преди 3 години

Тия па кой ги пита! Като Боко, ти ги плюеш те си мислят, че дъжд ги вали !!!

215

Читател

преди 3 години

За да поставяш условия независимо за какво,ти трябва да си в лидерска позиция,иначе приказките отиват на вятъра. БСП е в патова ситуация след 4.4.21год.При едни следващи избори които може би ще дойдат след три месеца,столетницата изяждана отвътре,ще влезе в сериозен, дълбок лабиринт от където трудно ще излезе.Днес К.Нинова чака да чукнат на нейната врата,за да я подканят за някакво съдействие.Ако има 80-90 депутата,това може и да се случи,но днес,вратата й,ще остане затворена...

214

Анонимен

преди 3 години

Да мина да видя просто, дали още браните Импексова толкова яростно модчета :))) Иначе Нинчето с големите бомби ще е я изтърбуша, нема лошо :))

213

Анонимен

преди 3 години

Врачанска овца , такъв кабинет няма да има , за да го подкрепяш !

212

ПОЯСНЕНИЕ

преди 3 години

КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ МУТРА СИ Я ПРЕДСТАВЯМ КАТО ДЕПУТАТ ОТ БСП ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ РОЖБА НА БСП.

211

Айде Корни...

преди 3 години

Сега вече , само ти и Радев ще пълните шкафчетата ..щом се подкрепяте!Не съм пророк ама май натам отива работата....Останалите ще ду""т супата.

210

Хе, хе..

преди 3 години

Дали на следващите избори , Мая и Слави , нема да сменят Нинова в лявото пространство?5-7% от БСП , вече отидоха при тях!

209

СЕРГЕЙ

преди 3 години

Нинова да не забравя да те подсетя да върнете надвзетите субсидии над 6 000 000 лева. че ей ги на следващите избори, няма да ви гоним след това по Дубай я.

208

Споко , Корни...

преди 3 години

Ако ИТН се задържат във властта , ти ще се окажеш вече абсолютно ненужна за България!СЛАВИ , НАПРАВО ЩЕ ТЕ ЗАДМИНЕ ПО ПОПУЛИЗЪМ, ЛИПСА НА СОЦ-ИДЕОЛОГИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ В ЛЯВОТО ПОЛИТИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО.Готви се за още по-нисък % на изборите.

207

Не знам

преди 3 години

Кой ще ни управлява ,ама знам ,че ще се хване за главата като разбере какво е истинското положение .

206

като се разбере

преди 3 години

Колко милиарда е целия ни дълг кой ще го връща и колко ще трява да се стягат коланите и как ще се живее-- избирателите на герб ще останат на половина ! да не се окаже чще Барбата ни е матирал и , без постоянна помощ не можем вече да живеем . При неговите познания по кономика очаквам ,че така сме я закъсали ,че няма повеще на къде .

205

Поп

преди 3 години

Има такъв компот! Се оказа има такъв ошав!

204

Анонимен

преди 3 години

е как няма да подкрепи младежката формация на БКП нали заедно играят

203

ББ

преди 3 години

разбираемо е поставянето на условия,ако са изпълними към днешна дата,нови избори обричат БСП на смърт...уверявам ви...не съм ***...не съм партиен...обикновен българин съм...не се плашим от избори...вие се плашете..и моля ...няма да се ваксинирам със Спутник...предпочитам вируса!!!налагате ни...несвободи...в това ви е проблема...нямам право на избор...това е диктаторско...по борисов е!!!компромиси и правителство поне 2 години...или ще гласувам за борисов да ви закрие!!!

202

Анонимен

преди 3 години

Това, което е писано, че искат е разумно.

201

?????

преди 3 години

*** Я ДАВАТ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ,КОМЕНТИРА СЪС ЗАМАХ ,ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ ,И СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ ,НАГЛОСТ ДО БЕЗКРАЙ ,ОСТАВКА *** ,,ИМАЙ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ,

200

Анонимен

преди 3 години

До анонименТе мутринските години са от управлението на БСП, СДС, ДПС и НДСВ.

199

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е крал.

198

анонимен

преди 3 години

до " Изтукан" измислен профил! -:) А др Борисов който подържаш и днес,след повече от 10 годишно "управление" дали не е КРАЛ А? Как мислиш? И си помисли добре,преди да отговориш! Такива точно наивници подкрепяте бившата мутра! И това че Радев го нарече открито че е МУТРА.Вярвай ми ПОМНИ ГО ! Както и аз самият!-:) Децата ви манимулира Борисов,защото няма как да помните,мутренските времена уви! Но иначе му "вярвате а" ?-:((((((