62

Хехе

преди 3 години

"Русия гони украински дипломат на база данни на ФСБ "Нещо като снимки, кадри,записи?Щото тук едни наши "убавци" документирано ги хванаха да шпионират в полза роду России..

61

Анонимен

преди 3 години

Ако ви е мъчно за Украинският дипломат, да вземем да го приберем България. То и без това тук се напълни с клошари.Абе някой знае ли къдееХеро Мусака. Да се изреже по въпроса.

60

Крим не е руски

преди 3 години

Министерството на външните работи на Украйна обяви, че високопоставен дипломат на руското посолство в Киев трябва да напусне страната в рамките на 72 часа, считано от 19 април, като тези мерки са в отговор на изгонването на украинския консул в Санкт Петербург

59

Анонимен

преди 3 години

Калеко Алеко, предложи някаква новина.примерно:"Днес кучетата на Джо Бай Дън не са увапали ниной"

58

Калеко Алеко

преди 3 години

Че това новина ли е ? - в цял свят гонят руски дипломати а товарищ путин им отвръща реципрочно ... и рассия се окопава все по силно зад чугунената завеса на путинизма си ... !!!

57

Джеймс Бондарчук 07

преди 3 години

По принцип ВСИЧКИ дипломати са си шпиони. Те за това са там . За това имат дипломатически имунитет. За да си врът носа където не им е работа . Да правят връзка с местните доносници . Да прекарват със дипломатическата поща крадените документи.Всяка държава е наясно , ама си трае щото и тя има същите шпиони в другите държави.И само когато посланика- шпионин се издъни лошо или е тотално некадърен го гонят и на негово място идва друг ...... шпионин.

56

NB

преди 3 години

Македонец и украинец.................такова животно НЕМА.............както казва един мой приятел-шоп...............прав е човека.............все едно шопите да не са българи, ами шопи!!И да се юрнат да си правят анклав , да стават отделна държава от България!!Украинците............същата работа.................или са руснаци, или са поляци...........или са неопределени загубеняци!!!Даже го римувах..........само колко съм умен, нали???!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Една от целите на световния елит и на новия световен ред е да се заличат нациите и хората да забравят произхода и историята си.................така хората стават като пластелин, лесни за манипулация!!!

54

NB

преди 3 години

Разбрахте ли сега каква е разликата между държава и нация???Има държави Македония и Украйна, но няма такива нации!!!!

53

NB

преди 3 години

Така е с измислените държави............Македония и Украйна...............първата "нация" беше измислена от Г. Димитров и Тито...............втората ..........от един изкукал съветски президент!!Нямат минало, няма да имат и бъдеще................това е ясно!!!

52

До Анонимен 47

преди 3 години

40 милиона...............от тях 10 милиона полски католици, 10 милиона руснаци............останалите 20 милиона се мислят за украинци(и те не знаят какво значи това)..............ама то такава нация НЕМА.......................както НЕМА нация македонец!!!

51

Туба

преди 3 години

До 49Еми човек, то ти тази омраза я насърчаваш...после викаш че не виждаш какво хубаво ще донесе омразата. Еми досени обич тогава а не ми разказвай кои трябва да е сринат и кой не.

50

До Туба

преди 3 години

Да ти кажа...............ти също не пращиш от акъл......................не си от най-умните, да знаеш!!!

49

До Туба

преди 3 години

Да ти кажа...............ти също не пращиш от акъл......................не си от най-умните, да знаеш!!!

48

До Туба

преди 3 години

Ами който и ***, и аз, и ти...............светът ще си продължи............няма спор.............но не виждам какво хубаво може да донесе толкова омраза между хората!!!

47

Туба

преди 3 години

До До ТубаЗа да имаш убеждения, ти трябва интелект. При тебе интелект не се забелязва. Само злоба, огорчение и ненавист към всички, които са дръзнали да излезнат от *** наречена съветска носталгия.

46

Анонимен

преди 3 години

До 4040млн.украинци не съществували,а втората по-големина държава в Европа дори и да била срината не било голяма загуба!Типично за ръждясали комунистически глави!

45

Анонимен

преди 3 години

Време е да задържат и посланика на САЩ )

44

До Анонимен 41

преди 3 години

Украйна била независима държава от 30 години.....................хаха...............тя България е държава с 13 века история и пак не е застрахована да изчезне от картата на света...........та Украйна с тая "хилядолетна история"!!!

43

Туба

преди 3 години

До България над всичкоАбе да ти кажа чесно то и ти да бъдеш сринат няма да е голяма загуба, даже напротив, съседите могат да си въздъхнат от облекчение...ех тия пролетни обострения, лошо влияят.