8

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази лудост. Тия били дискриминирани, ония били дискриминирани, а това не е ли дискриминация. Да правят тестове и толкова. Къде е лекарството за този ковид, защо никой не създава лекарство, а само за ваксини се щурнаха. Нали всеки сам трябва да реши иска или не иска ваксина как така ще те ограничават. Докато искат подпис за ваксина не им вярвам.

7

Анонимен

преди 3 години

Така трябва да стане и тук.

6

Сат Н

преди 3 години

Очевидно трябва да си се поклонил на Сатана, за да имаш право на придвижване - или да си превил врат да те ваксинират или да си станал участник в театъра "пандемия", внушавайки си, че си имал "загуба на обоняние".

5

Анонимен

преди 3 години

Не пропускате особено ако не отидете в Словакия особено в Братислава.... съвсем сериозно

4

Анонимен

преди 3 години

Само за тези които са го прекарали трябва да важи, защото те няма да те разболеят. Поне досега няма повторили ( реално, не такива с позитивни тестове , особено от тези бързите фалшификати). Аз го изкарах и въобще не се пазя в момента, гледам да го срещам вируса по често , да ми се обновява имунитета. Американците публикуваха миналата седмица много интересна статистика за починалите от Ковид , които са се заразили след ваксинация....

3

Анонимен

преди 3 години

Има само един проблем, че точно ваксинираните не знаят дали са заразени или не са те нямат симптоми никакви и ходят и разнасят вируса. Значи да речем от София до Германия пътуваш със самолет, да кажем половин час и ти искат ПСР тест ама във Германия сядаш на един автобус и там пътуваш 3 часа в автобуса и не ти искат ПСР тест.

2

Момо

преди 3 години

Ако правилно разбирам ЕС остава един чисто икономически съюз и нищо повече. До тук със свободата на хората! :(

1

Анонимен

преди 3 години

При нас НОЩ се разпусна и не знам как сме живи още, хахахах.