146

Мисля си

преди 3 години

Точно демократите оставиха без работа милиони българи. Никога няма да им повярвам, слугуват на западните банки и корпорации.

145

Читател

преди 3 години

"Първите" от долу нагоре партии,вече са с повредени мозъци. Чичо Христо драпа да става министър на правосъдието,Хаджията и той иска да бъде министър независимо на какво.Тези лайкаджии,с простотията си,ще помогнат на герб да излязат от патовата ситуация в която се намират.На въпрос към чичо Христо в Панорама,как ще процедира с партия ИТН в новите условия,той като един с 50-60-депутати зад гърба си,изломоти нещо уклончиво под големия си нос.Аланкоолу,слез на земята,когато си си знаеш мястото в НС!

144

антисоросоид

преди 3 години

При следващите избори тия не трябва да влизат в парламента. партията на Сорос няма място в Българския парламент

143

ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ!

преди 3 години

Чудете се, защото досега сте мислели, че българите са много умни и интелигентни. Напротив, българите-чалгари нямат нищо общо с културата и духовния облик на народите от Християнска Европа. Тук турската робство и кремълската окупация са си казали думата.Вярата в Христа е слаба и това, коеето вълнува просто.людието са власт, пари и слава. Дано Бог се смили над България.

142

12345

преди 3 години

До помнещНие помним миналото. Луканова зима,Берово и Попово безвластие - "За бога братя не купувайте".Жан Виденов с хипер инфлацията и ограбването на спестяванията на хората. На другарите раздадоха предприятия.Костов -приватизация ,РМД, Работническо - Ментърджийска Нефтохим ,Балкан.Крадлив Дедо-приватизация на БТК,електрорапределителните дружесва,въскресяване на мегакорупционен проект АЕЦ Беляне"Тройната ламя-Станишев. Най корумпираното правителство в историята на България сочено като пример в учебниците по корупция ! И заради цялата тая история дойде Борисов.

141

Тоз пък!

преди 3 години

До помнещГотин, промяна се прави само за добро, не за ЛОШО, т.е. заради самата промяна. Файтонджиите и дубайските/белградски креатури НЯМАТ потенциал да управляват, а само хъс за крадене. И те го знаят. Трябва им само 1-1,5 година да захлебят след дълъг пост и да се чупят заради нар. недоволство. Това им е играта. Ако си зле, пак ще си бъдеш зле. Това е грешката на мрънкалниците. Промяната е в теб, не я чакай отвън. Няма да дойде.Нещо Не ясно????

140

Вирус

преди 3 години

Тея, новите парламентаристи ми мязат много на Волен Сидеров, на който все нещо му пречеше и никога не откриваше вината в себе си, а я търсеше из пространството.Ако още се офлянкват, не сформират навреме що-годе нормално правителство и не представят в ЕС програмите си за усвояване на парите, ще има не 3, а 30 кризи и затова няма да е виновен Баце или Тошо Живков, а настоящите перекендета.

139

Dinosaurus

преди 3 години

Сетохте ли се, че избирателите гледат и кой е маправил нещо, а не само кой го критикува най- яростно? За най- силно викане - най малко гласове. А обругаваните - най много ! И кво прайм саа? Ривем: ама ние имаме голямо желание, що не ни гласувахте голямо доверие, ние така хубаво ще ви оправим, ние сме нови, различни, силни, обичаме ви, ще работим за вас ... ама не можем

138

ББ

преди 3 години

от гледна точка на сметки..на его...си е надцакване...г-н Иванов...това е Исторически момент за Народа ни...ще го накарате да повярва,че сме Народ,Семейство,те ще плащат,плюят,лъжат,купуват...направете компромиси и върнете Родината ни в руслото на Свободният Свят...на Справедливият Свят...Народа ни го заслужава...осъзнаите го...не става въпрос за пари и власт...за ценности...за Свободата на България!компромиси,правителство поне за две години,а защо не и за 4..общоевропейски ценности

137

ББ

преди 3 години

хаха как са се развилнели тримата трола на гроб барабар с кгб ченгетата,изборният закон,цик,нов правилник в парламента,Законност,смяна на обслужваща партийни интереси на герб администрация и съд,икономика,еввропрейска и нато ориентация...и те нека си плюят...нека си плющят винуси...толкова могат...скоро и това няма да могат...компромиси разумни са пътят..Промяна,Законност,Спаведливост...ще ви поставим при евентуални избори в още по-трудна ситуация...не можаха да ги купя въпреки чувалите с пари..

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонименристю лодкарев никога не е бил член на ГЕРБ, това е мазняшка тролска лъжа. Да, беше министър на правосъдието в кабинета на Борисов и създаде Закона, по който избраха Гешев за Главен прокурор, а създателя на Закона, ристю лодкарев, иска да го променя и да уволнява Гешев. Ама, бес ловя, ще си остане само с искането....

135

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува какво иска Пинокио Бойкикев, с прякор Лодкаря, но аз искам да не гледам гаднярскатаму физиономия, и да не слушам малоумнитему предложения за връщане на Тодор Живковата конституция, където Съд, Следствие и Прокуратура работеха за БКП и ДС.

134

Анонимен

преди 3 години

Ристо, проба ли креслото на депутат?Удобно ли е?Сега чакаш и заплатката.Тогава съвсем ще ти стане топличко и уютно нека-дърнико ***-зен.

133

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов на изборите гласува с хартиена бюлетина. Има снимки, явно толкова вярва на машинното гласуване.

132

Анонимен

преди 3 години

Ристо бивш депутат от герб ,сега се прави на ножа кравичка

131

Ямболски цървул

преди 3 години

На делфинариума във Варна-делфините си правят представлението според примамката.

130

БАРБА ГАНЮС

преди 3 години

Не ми харесва активността на маладежи-ГЕРБ. Не е достатъчна.

129

Слави

преди 3 години

Ударно правителство ще направи и от тъгата той ще ви избави, защото един е този, който може вас да ви оправи и това ще бъде новий баце Слави.

128

Анонимен

преди 3 години

"СвършВА хубавото време"Идва големият глад!!!! Заработвайте ударно пеперудки,докато вожда още може и е склонен да си плаща!

127

Преговорите

преди 3 години

Ще пропаднат, защото Ристю ще се провали на въртенето на гюбек.