195

Вервай ми

преди 3 години

РУМЕНЕ АКО СЕ РАЗГРАНИЧИШ ОТ БСП ЩЕ ИМАШ НЕКАКВИ МИЖАВИ ШАНСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ А АКО НЕ ЕЙ РЪЧИЧКИ ЕЙ ГИ ДВЕ И.Т. Нататък.

194

Цитат от Нинова

преди 3 години

И други странности станаха през първите два парламентарни дни.Атакуващите с лодка "Росенец" избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата.Много бързо истината започва да излиза наяве.Очаквам остра реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината.Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега.

193

Цитат от Нинова

преди 3 години

Стар трик - като не искаш нещо да стане - да търсиш процесуални номера.Някои от "новите" си позволиха да нападат БСП в желанието си да изпъкнат.А сега вече са се засилили да внасят мораториум от свое имеОчевидно в паника от гафа.През това време правителството в оставка продължава да раздава,назначава и продаваИ други странности станаха през първите два парламентарни дни.Атакуващите с лодка "Росенец" избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата.Много бързо истината започва да излиза наяве.Очаквам остра реакция на тези мои думи, но пре

192

Цитат от Нинова

преди 3 години

Едно от най-важните неща в политиката е да си последователен и принципен.БСП внесохме мораториум правителството на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове."Има такъв народ" , "Изправи се! Мутри, вън!", "Демократична България" и ДПС гласуваха "против". (Първите три партии УЖ искаха смяна на модела).След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова.Стар трик - като не искаш нещо да стане - да търсиш процесуални номера.Н

191

Зоро

преди 3 години

Подкрепя ама от зор. ГЕРБ и ДПС са достатъчни да шутират двата президентски ***.

190

Анонимен

преди 3 години

До уточнение 189 Не прави тази грешка отново.Тези недоразумения Цачева и Плевнелиев също са в миналото.Освен ако не искаш да си политкомисар в партизанският отряд с командир Румен Радев...с партизанското име..Фигуранта.

189

Анонимен

преди 3 години

на Корнела правителство Румката служебно подготвя

188

Анонимен

преди 3 години

е как няма нали Румката служебно правителство на *** е подготвил армаган

187

Анонимен

преди 3 години

До БЪЛГАРИНТвоите сънародници се пръснаха в чужбина! Останаха старци и комунистите-***

186

румелиец

преди 3 години

До изборът е наштурско развитие ли или московски упадък?

185

изборът е наш

преди 3 години

само турски ятаган за нас или сталинска ръка!

184

ACDC

преди 3 години

Този куц кон, колкото и да го подкрепят, няма как да спечели състезанието.

183

Анонимен

преди 3 години

Той се самопредложи още преди изборите. Съветниците му са агенти от ДС. Тука няма лабаво. Имат си институт и учебници по КГБ.

182

Барселона

преди 3 години

Ами БСП беше принудена,Фигуранта ги изненада и нямаше накъде

181

БСП подкрепи.....

преди 3 години

долуподписания ми !Благодаря за което.

180

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се организираме, не само да констатираме проблемите на сегашната ситуация. Протестърите имат потенциал първо да установят диктатура, а после безнаказано да фалират държавата.Правили са го много пъти досега, само са били под други имена.Един фалит води до минумум 15 години мизерия и мъки.Затова да се обединим сега срещу диктатурата на протестърите, за да не е късно след това!

179

ДС

преди 3 години

Сетила се мара да се побара. Късно е либе за китка.

178

ПР

преди 3 години

Европейски чиновнички проявили жив интерес към Фигуранта когато видели клипа , на който той облизва някаква плеймейтка.

177

SHEFA

преди 3 години

САМО СЛАВИ-ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.

176

Мика чудото

преди 3 години

Има хора дето по-долу казват,че.видите ли,прфезиденто и тая под него не били вършили никаква работа,ама не е вярнол - ЦЕЛИ 4 ГОДИНКИ за щяло и нещяло ВСЯЧЕСКИ ПОДКРЕПЯХА всяка идея,искане на Нинова и кохортата й,а също и на разни НАРОДНИ ОТРОВИТЕЛИ и е напълно естествено сега тия без срам и свян да ги подкре пят не за един ,а за още много мандати ?!Срам,срам и позор за Нинова и целокупното й "воинство" и ето че тайното стана явно -служебно правителство начело с "любимката на народа "-НИНОВА!?