45

gerberast

преди 3 години

До Анонимен че американците нали са им врагове, а россия прЕятел - да ги нахрани рОссия сега! ама утре като нас. ще виснат на врата на заФада да ги храни!

44

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 3 години

Това вече е развит комунизам. Много добре е

43

Анонимен

преди 3 години

Какъв комунизъм, мафия като българската. Прочетете книгите "Куба Ностра" и "Истинският Че Гевара". Куба има две паралелни здравни системи. Една безплатна, за местните, но с болници и поликлиники мизерия и ***, без елементарно оборудване и съвременни лекарства. И втора, с много модерни и високотехнологични болници, но само за туристите, изключително скъпи, на цени като в САЩ. И ако турист е бил лекуван, но няма застраховка, не може да си тръгне до заплащане на задължението.Непишете търкалетини

42

Анонимен

преди 3 години

Амереканците не искат кубинците да са добре, това е проблема.

41

Анонимен

преди 3 години

Да идват в ЕС за да им олекне.

40

123

преди 3 години

Почти като при нас по бай Тошово време. Сега е момента родните комуниcти и руcофили да емигрират в Куба !

39

Паисий

преди 3 години

При комунизма си поръчваш по телефона, и ти го доставят по телевизията. Където е минал братският съветски ботуш, трева не никне.

38

Анонимен

преди 3 години

Чакам опорноточковците да ни убедят колко е добре да се живее в Куба и как там са по-развити от България. Айде другари, вие сте.

37

Анонимен

преди 3 години

До КомунизъмНямат петрол и са бедни като България. Ако теглят заем от САЩ, САЩ им вдигнат цените както в България а и ще задлъжнеят. Трябва сами да си правят селско стопанство за прехрана. Хотелите ще ги заразят с корона.

36

Комунизъм

преди 3 години

Е редят се на опашки, но си имат комунизъм. И преди да ми се нахвърлите ще кажа, че съм бил там 1984 г. и още от тогава всичко им беше с купони. горките хора са готини, но Фидел и брат му Раул Кастро държат на комунизма. Ето до какво ги доведе. И ако в ония години тук нямаше хора, които да ровят в кофите, то там имаше такива. А можеха да бъдат рай.

35

шопендар

преди 3 години

нищо ново,през 90 те итука имаше такава професия

34

Анонимен

преди 3 години

До 1000"Май ти не си стъпвал в Куба, за да не знаеш каква мизерия е. Не е зле и да поговориш с кубинци."Бил съм в Куба на почивка. ЯКО мизерия е.:)))))

33

Totenkopf

преди 3 години

А сидеров не беше ли ходил там на варадеро плажа потроши парите откраднати от народа

32

Янков

преди 3 години

Презрял комунизъм. Дерзайте. Дай Боже и в България.

31

1000

преди 3 години

До Анонимен 21Май ти не си стъпвал в Куба, за да не знаеш каква мизерия е. Не е зле и да поговориш с кубинци.

30

така ще е

преди 3 години

Ще пеем песни на Добри Чинтулов.

29

ясновидец

преди 3 години

Моето виждане е че наесен, когато се обере зарзавата, в България ще стане много популярна песента: "Камъните падат от небето".

28

Анонимен

преди 3 години

Евразиатщината не е само географска локация, тя е доста по- широкообхватно понятие на низшите духом, на мутрите " вътре", на шофьори на " самальоти", на долни чалгари, на доносници и ченгета. Това се готви на Майка България, но Бог с нас, ние ще победиме защото войната започна братя Българи!

27

ВМРО

преди 3 години

Същата беднотия и пущинак беше и тука в Нрб губернията, бомба паднала в магазините- празни рафтове, абе евразиатщина в съвременния и вариант!

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21"и научна дейност в медицината."ХахахаххахахахахаКАКВА точно "научна дейност в медицината" има тия?