407

Анонимен

преди 3 години

Този ще ни наложи Истанбулската конвенция без капка срам.

406

Анонимен

преди 3 години

ДБ и ИТН ще сринат държавата, вече почнаха спират парите пенсии здравеопазване затвориха щаба защо?

405

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава!

404

anonymous

преди 3 години

До АнонименАми тогава да не се сърдят,че на тях самите ще им викат мутрите(за по-кратко).А и де факто са такива.Мая много бързо забрави,че стана омбудсман с подкрепата на ГЕРБ.Танчето ли е новото лице?За Хажиженчов и Бабикян дори не си струва да се говори.Дори третият от триото ги заряза.Излеза по-умен от тези смешници.

403

Анонимен

преди 3 години

Стана трагично, Хаджигенов да обяснява какво е политическото бъдеще на БългарияКак не ги е срам всички медии, които позволяват толкова широко отразяване на някой, зад който стоят 2-3% гласове и много покупки.

402

михаал

преди 3 години

Направихте референдум за 120 депутата и мажоритарен избор.Дойде Ви времето, чакаме изпълнението.

401

Анонимен

преди 3 години

Ох боже такъв жалък човечецси скоро ще плачеш от народа

400

Евило

преди 3 години

Адвокат е и на убиеца на Милен Цветков!!!

399

:)

преди 3 години

Адвоката е като Слави даваш му 100 лева и почва да пее каквото искаш.

398

:)

преди 3 години

А вие ми ги възхвалявате тук. Ако не тях възхвалата отива към творците на чалга. Странен народ сте. Явно наистина има такъв народ, обичаш адвокатите на изнасилвачите на деца, и чалгата.

397

:)

преди 3 години

Как така адвокатите които защитават педофили, мутри, изнасилвачи всякаква *** станаха радетели за просперитета на България? Та те са готови за няколко стотачки да изкарат човек изнасилил дете от затвора.

396

Анонимен

преди 3 години

Страхотно впечателение ми прави, как троловете и обикновените цьрвули на герб са поставени в повишена бойна готовност! Това едното! Второто: опитите за внушения за хората от опозицията, какви били, какви не били.. абе драги!.. :) вашия псuхопат с какво ли не го хванаха - то не бяха къщи за любовници, Ваньо, записи, пачки и ммн.мн.др. ами неговите "калинки"? що не ис гледате първо 0сраните ***, че се опитвате да плюете по някакви хора, които не са се изложили даже и на 2% колкото вашия вожд??

395

Анонимен

преди 3 години

Как ще сложиш в името си думата "мутри"???-------Естерствено, че след като са против ГЕРБ, ще се казват "Мутри вън!".То си произтича от целите на партията, идеа си естествено.

394

Solar Power

преди 3 години

До Сат Н: Ами като те пропускат нарушавайки правилата в парламента какво друго ти остава освен да тупаш по банката и да излезнеш от залата ?!?Глупаците начело с Мая и Тянчето и останалите мислят да направят някакъв реваншизъм и в крайна сметка ще вкарат страната в криза. Просто такива са им възможностите нищо лично :) Аз гласувах за ДБ и очаквам действия конкретни в помощ за ковид и държавата, промени по изборния кодекс и т.н... Разни Уууу по Бойки изобщо не ме интересуват ! Ако не работят ГЕРБ

393

анонимен

преди 3 години

До Сат НПрави сте,нищо не е казал-смислено!Кой в какво се разпознава си е негова работа.Иначе тази коалиция самодефинира с името си.Как ще сложиш в името си думата "мутри"???Да бяха се кръстили "Изправете се,тиквите!" или нещо подобно.Простаци откъдето и да погледнеш.

392

Коалиция 4.5%

преди 3 години

*** спрете се вече де,не сте на площада с 20 тина луди.

391

Сат Н

преди 3 години

Е, и какво толкова е казал от парламентарната трибуна? Каза нещо за цинкови кофи - който е разпознал семе си като адресат, негов проблем. Аз не чух да се споменават имена и фамилии...

390

Самозванци

преди 3 години

Само Слави се пожертва истински, сега е партизанин в замлянка и се крие от враговете на народа. Другите сте платени.

389

А.... нема нужда

преди 3 години

Соросче, не се жертвай толкова.

388

анонимен

преди 3 години

До Сат ННяма нищо лошо,но зависи КАК ще го кажеш.Аз мога да си позволя квалификации по отношение на тях,защото не се намирам на парламентарна трибуна.Забелязвате ли разликата?