180

Анонимен

преди 3 години

Делянчо да се взема с *** и да се омитат докато не ги е подпукала народната любов... Алчни крадци дебелокожи!

179

1

преди 3 години

делянчо,гледай си сергийката на Димитровградския пазар,в мъжки работи не се меси,или отиди,до Банкя,и помогни на "работягата"че тези дни много работа имал,щял да съставя правителство.

178

ББ

преди 3 години

Търсенето на отговорност,за престъпления...не е реваншизъм бедни ни духом!!!

177

Анонимен

преди 3 години

Напук правят само бебетата...

176

Анонимен

преди 3 години

Вятърът на промяната отново задуха.

175

Шефа

преди 3 години

Неее драги ми Делянчо , тепърва ще си сърбате попарата от кражби , търгове , комисионни и т.н. Яко ще ревете !

174

Анонимен

преди 3 години

до Койчо Бебешкото лице трябва да е в затвора не само заради откраднатите пари , но и заради хилядите разрушени съдби на "неправилно гласували" в Хасковска област , осъществено благодарение на лансираните от него кметове-калинки , които са абсолютни u3pogu , но пък "носят много гласове за ГЕРБ" !

173

Щирлиц

преди 3 години

Поредното вЛ.е.чуго.

172

Анонимен

преди 3 години

Добрев изглеждащ свестен,махай се от ГЕРБ и ВМРО докато можеш.Отиди в някоя друга партия и се реализират,ГЕРБ и ВМРО са партия на корупция и престъпност.Дано да има справедливост и да вкарат лидерите им в затвора. И да не се отказват от ЛУСТРАЦИЯ

171

Анонимен

преди 3 години

Когато Бойко,Каракачанов,Захариева,Джамбаски ,Цветан Цветанов влезнат в затвора,това ще означава че сме влезнали в правилния път.

170

Анонимен

преди 3 години

Няма как да съсипва един народ и да мислиш,че ще.ти се размине.Крадене за 10 години ,корупция,безнаказано,престъпност ,висока смъртност,миграция,пенсии най-нискимв Европа,липса на медици,учители с най-нискимзаплато в Европа,полицаите с най-нискимзапшати в Европа.София е най- зле изглеждаща столица, липса на места в детски градини,ухапани от кучета в столица,убити от ток по шахти в столицата......ЗАТВОР за ГЕРБ и ВМРО

169

Анонимен

преди 3 години

Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. Щом просперитета на държавата за последните 30г. зависи от сградата е правилно да се махат ГЕРП, защото те с нищо не допринасят за просперитета!

168

Анонимен

преди 3 години

уважаеми гербери толкоеа ли е трудно да преглътнете факта че 75% от гласувалите не ви искат. Да бяхте събрали 51% и си управляеайте. Не сте единствените грамотни уж хора в тази държава. Акс мислите че властта ви е завещана от някой пожизнено нещо сте объркали държавата с една две по северно.И не излизайте пред ЕС че проруски сили са окупирали властта..

167

така ще е

преди 3 години

Ще пеем и песни на Добри Чинтулов.

166

ясновидец

преди 3 години

Моето виждане е че наесен, когато се обере зарзавата, в България ще стане много популярна песента: "Камъните падат от небето".

165

до Гербер

преди 3 години

къде искаш да ти ги напиша, точно тук ли

164

Гражданин

преди 3 години

До 169. Това, както си го написал, идеално пасва на управлението на БСП. Добре, че народът не мисли като олигоффрени от твоя тип и го показа за пореден път на изборите. Ти да не би да не си разбрал кой ги спечели?

163

Реалист

преди 3 години

Постановката всички срещу ГЕРБ обикновено свършва много скоро... в полза на ГЕРБ. Справка 2013-2014.

162

Анонимен

преди 3 години

Не пич, объркал си се.Не е реваншизъм, а търсене на отговорност, за безкотролното крадене на НАШИ пари.Толкова много далавери, вкл и на този на снимката, но нали съд и прокуратура са зависими, всичко им се размина.Направили били магистрали, че с парите, които похарчиха можеше да се асфалтира цяла България. С милиардите евросредства можеше да се вдигне стандарта на всички българи, а не само като на този от снимката.Много крадохте пич, а за престъпление има наказание.

161

Анонимен

преди 3 години

Парламентът изглежда все едно за втори път идва Червената армия.Мая Манолова все едно организира втори Народен съд.Новото ОФ ще ни върне там, където бяхме преди 30 години.