386

Анонимен

преди 3 години

" Дончев"! Еярвай ми,вече и с дявола ще влезем в "коалиция" ! Само и само да се отървем от Борисов! От един човек,страдащ от МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ! Бивша комунистическа мутра,жадна за власт!

385

Дончев

преди 3 години

В момента вие протесърите сте в коалиция с ДПС.

384

помнещ

преди 3 години

Сега погледнах в нета,кой набор си.Абе Дончев,през 1989 г ,си бил едва на 16 годинки! И убеден съм,че поне помниш падането на Тато! Но какво си разбирал тогава от " политика" ? И ми е интересно,как сте се сдушили с този стар вълк единак др Борисов? И аз съм седнал да те питам "помниш ли" 10 ноември 1989 г? КАРИЕРИСТ СИ ! ЯСНО! Ами такива хора ни "управляваха" повече от 10 г българино! И Е ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ! Новото дойде!-:)))

383

помнещ

преди 3 години

Разгеле,влезе в час др Дончев! Габровски хитрецо!" Вожда" ти те остави,да вадиш сам горещите картофи от огъня а? -:)))И седи и се надява номера да мине? Пак измислено "правителство" на Групировката ви? А той да се върне на бял кон.като "бащица" спасител? Уверявам те,колкото и да е нагъл ПО РОЖДЕНИЕ! И той е вече в час! -:))) Ама Пробвате и ще пробвате до последно! Вярвай ми,вожда ти,се намира в ситуацията в която ТАТО беше след 10 ноември 1989 г.Помниш я нали?-:) " ПРОБА ГРЕШКА ПРИКЛЮЧИ!!!!

382

Кои

преди 3 години

младежи ве те не останаха. Тия които са тук сучат от мама и тати и баба и дядо и купуват дрога и са щастливи. Кой им създаде работа те не са роби на частните ***. Има продължение...

381

ГЕРБ

преди 3 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ МЛАДЕЖИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ ЛУМ.***.НИ ОТ ХРАМА!!!!!!

380

Ментора бай Иван

преди 3 години

Като знаете откажете мандата!Но не , Вие ще мотате народа до последната възможност , защото сте аморални типове, както каза Станев - пияни бабаити!

379

истината

преди 3 години

Факти и dir. bg ако пешете срещу мутрите Ви блокират.Тук ака го прочете това е по-различно. По обиколил съм света не на екскурзии , а да уча и такава диктатура няма...

378

Анонимен

преди 3 години

"Вашия вожд защо се скри?"......... на вождът им хич не пука за парламента. За него парламентът беше бърсалка, а депутате му пионки. Ще се крие и ще го гони параноята от тези, на които им отне бизнеса и тези които ги рекетираше, а те няма да му простят. Все още имат парите да направят каквото трябва и тези умилителни снимки с внучетата му, няма да му помогнат - "Москва не вярва на сълзи".

377

Влак GT

преди 3 години

За съжаление извода му е правилен. Лошо!Хубавото е, че това е единствения път за това недоразумение, сегашния парламент.То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!

376

Тотално

преди 3 години

спиране на далаверите на гроб. Трябва да се премахне тенията, която ограбва българските хорица. Те принизиха хората в България тотално. Да се внимава сега ще стане още по голямо крадене докато не се ометат.

375

към к.394

преди 3 години

Та в това МИ промишлеността почти я няма, а начело е икономист. Начело на жизненоважното МЕ също е икономиЗД - Нуша Петкова, която е счетоводител... Министър на МОН е икономист - Вълчев. Човекът се старае, но нерде образование, нерде икономист.Доскоро мининистър на МЗ беше К.Ананиев, също икономист.Ясно е докъде докара здравеопазването. Също доскоро министър на МРРБ беше Павлова - икУнУмиЗКа. Въобще досегашният премиер-пожарникар си пада по пълнички, закръглени дами.

374

Анонимен

преди 3 години

До Диана, к.365Коментарът ти щеше да спечели, ако целият беше написан с многоточия. Такава първична злоба струи от него, като че ли е писан в първите години след 10 ноември. Признайте поне едно: България беше на 27 място в света по икономика, а сега сме над стотно място, сред африканските държави. Да ви напомня: на Запад Economics обединява всички отрасли, браншове, а в България има едно Министрство на икономиката, което би следвало да се нарече Министерство на промишлеността, само че нея по

373

Анонимен

преди 3 години

Трябва независима проверка на абсолютно всички европейски проекти на партията ГЕРБ.Не може да има чекмеджета с кюлчета и толкова големи кражби и всички "калинки" да цъфтят и крадат.Не става така, трябва тотална ревизия на групировката СИК, пърдон ГЕРБ!!!!

372

СС

преди 3 години

Копира от снимката нали твърдеше ,че са спечелили изборите ,но не могат да имат собствено правителство ???? За 12 г оставиха разруха,емиграция и най-бедната държава в Европа !!!

371

Анонимен

преди 3 години

Правилното име е "Ът". Ъп (up) е друго нещо. Бесепар?

370

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че щеше да бъде по-добре каквото сте решили да го правите в залата на НС, а не да го публикувате в медиите. Знаете много добре, че след като разчушкат ГЕРБ, което е наложително, ИТН и ИМВ ще се заемат с вас. Първите - понеже водачите им са сценаристи, а не със съзидателни, креативни специалности, тези от ИМВ - заради проклетия и щуротия.

369

ПроСоТо

преди 3 години

а на тоя главок на снимката очите са му толкова близо едно до друго,че е цяло чудо,ако успява да вижда "стерео"../..това-между другото../

368

Анонимен

преди 3 години

Като няма да могат да съставят правителство, как точно са спечелили изборите? Как? С пари на баш мурти, лъжите и измама.

367

Все печелившите

преди 3 години

Като няма да могат да съставят правителство, как точно са спечелили изборите?