18

Анонимен

преди 3 години

абе момиче има жт началото на века изборни книжки , всеки си ходел с нея на избори и като гласува единия отрязък при него другия за броене и няма фалшификаци като сега

17

Анонимен

преди 3 години

А добре, аз мислех, че неграмотността е някакво ново явление, а то се оказва традиция в България!Хубаво е да го знаят някои коментиращи, а и политици и политически анализатори!

16

Анонимен

преди 3 години

Не отваряйте,има вирус!

15

Деси

преди 3 години

То, и сега грамотността не е по-голяма.Затова машинното гласуване ще реши проблема. Така резултата ще може да се контролира "с магическа пръчка" и не се налага да се прасъкат милиони за стимулиране на населението. Ако се въведе машинно гласуване, Бошков може да ги плати и подари всичките и ще спести от организация по стимулиране, директни площония и т.н.

14

Анонимен

преди 3 години

А кого са окупирали руските войски тук по него време?______Българския народ, според тях "васал" на турците!Тоест, същия този народ, който е бил принуден да ги издържа и да им плаща скъпо и прескъпо за окупирането!

13

Анонимен

преди 3 години

Българите са били един от най грамотните народи 1900та. Гърците например са били наполовина грамотни. Факт

12

Анонимен

преди 3 години

Руската ОКУПАЦИОННА администрация се занимава със създаването на администрацията на новата българска държава.Интересно! Не съм чул други окупационни войски да са правили такова нещо.А кого са окупирали руските войски тук по него време?

11

Анонимен

преди 3 години

До северозапад: ...вечните политици боядисани като перашки/яйца/чалгари и музиканти...*****Точно!Само не сте пояснил, че "перашка" е боядисано великденско яйце. Прекрасна дума от нашия край!А толкова много българи не я знаят, за съжаление!

10

северозапад

преди 3 години

Боб и кукуруз и накрая които може - брои и смята .Разлика няма и сега който най лъже ,маже ,влачи и кряка печели .Повреден ген и много ГМО в държавата ни .Дано младите кадърни и образовани хора не дръпнат и те за чужбина ,защото както е тръгнало пенсионния клуб на вечните политици боядисани като перашки/яйца/чалгари и музиканти превръщат парламента в селска механа.

9

Бай Ганя

преди 3 години

До БродникКво излиза значи по рождение сме прецакани ?Да се родиш в България

8

Анонимен

преди 3 години

БГ минало беше че се къпехме само в неделя,сега надявам се има повече хигиена ;)

7

Истината

преди 3 години

Бял боб но бългаски не хибриден от китай

6

Бродник

преди 3 години

До АнонименНе ни е срам. Срам ни е, че ни лъжеха и лъжат все още. Те самите са се наричали по този начин. Затова и изплащаме Окупационен заем.С указ на княз Александър Батенберг 1144 от 1883 г. е утвърдена Конвенция за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от руските императорски войски, съгласно с определението на Берлинския договор. Публикувана е в Държавен Вестник бр.2/1884г.

5

Анонимен

преди 3 години

Да продължим с цитатите:"Организирани по един "приказ", наричано по руски, на княз Дондуков за свикване на Учредително народно събрание, което да устрои живота в бъдещото княжество. Не казвам да изготви конституция, тъй като плановете на руската администрация първоначално са това да бъде органически устав, което да подчертае васалния статут на България по отношение на Османската империя."-------Повтарям:"което да подчертае васалния статут на България по отношение на Османската империя..."

4

Анонимен

преди 3 години

"Първите избори в България се случват в 1879 г. и са организирани от руската окупационна администрация" ... Ех Русия ни е освободила не окупирала.. не ви ли е срам!"--------Прочетете и други документи от тогава, не само отделни цитати от новини.

3

Гъзибар

преди 3 години

а е бил и хубав боб, пукали са като коне

2

Койчефф

преди 3 години

Да ваксинираме всички герб калинки и семействата им с Астра Зенека. Да се редят по зелените коридори, да видят хубаво ли е!

1

Анонимен

преди 3 години

"Първите избори в България се случват в 1879 г. и са организирани от руската окупационна администрация" ... Ех Русия ни е освободила не окупирала.. не ви ли е срам!