44

Анонимен

преди 3 години

Смидчиев не разбира нищо от епидемиология, а дава мнения. Той преди изборите твърдеше, че вирус няма. С това дойде на власт.Сега пък ваксинацията му пречеха. До вчера викаше, че няма нужда от мерки, а сега защо били махнали НОЩ.Ама нали вирус нямаше, бе протестъри?

43

Анонимен

преди 3 години

Ами, хайде Симидчиев, сега ти си на власт, защо не ваксинираш, а се оплакваш?Сега цяла е ваша властта и оправданията с Борисов не вървят!

42

Анонимен

преди 3 години

Тези хора още воюват с вируса, чертаят стрелки като военни по някакви прогнозни карти, подават разпореждания към нацията като велики пълководци... Какво ли не правят за запазят декорите на картината за някаква по-особена, по-страшна, по-различна епидемия от тези в миналото. А хората вече просто не ги слушат. А вирусът си е вече ендемичен, разхожда се наляво и надясно. А от голямата лъжа излизане няма, освен с позор или погром.

41

Анонимен

преди 3 години

Хайде твой ред е . Запрятай ръкави и започвай да ваксинираш, да прилагаш противоепидемични мерки. Не се бави. Започвай! Нали знаете как?

40

?????????

преди 3 години

Професоре, питахме хиляда пъти къде изчезнаха всички досегашни грипове,които ни моряха, включително 3000 починали от него 2017 г. без други заболявания? Как така същите симптоми и без тест/често с фалшиви резултати/ се "диагностицират" "ковид"???Досега не сме ли имали хреми,температури,болно гърло,липса на обоняние вследствие на ринити и прочие???Къде изчезнаха те, дайте логично обяснение,никой вече над една година не си прави труда.А аутопсии на жертвите на ковидмерките НЕ Е правена НИКОГАдосег

39

Анонимен

преди 3 години

Този отворко що не вземе да звънни на Меркел или Макрон, че да договори още ваксини??? Или може би Тошко Африкански ще го направи?

38

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално, дойде чалгаря с неговите миячи на тоалетни и естественно забавиха ваксинацията почнаха и заплахи срещу хората че ще им режат ръцете (

37

Анонимен

преди 3 години

Аман от доктори, говорещи за здраве, а те самите с гигантски шкембета, с по две игли за вратовръзка, че ако са само с една, вратовръзката ще им щръкне над шкембето като копие. Приказки, приказки, приказки .....

36

у бре!

преди 3 години

И тоя като *** и маямата - трябва това, трябва онова, не така , не онака, а работа за една стотинка не са свършили за десет години в политиката. Те и пиянките пред магазина ако ги питаш, и те ще ти кажат какво трябва и какво не трябва. Преди всичко трябва РАБОТА, а не празни приказки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Прави ли ви

преди 3 години

впечатление?Ваксинацията заора в България и случаите на Ковид намаляха...Всичко е отворено, хората ходят навсякъде, маските се носят проформа!Ако в Европа ги нямаше налудничавите локдауни и без съмнителните им ваксини, Ковид вече щеше да е преминал и хората да си боледуват от обичайните вирусни настинки...

34

и те така

преди 3 години

ако бсп и фигуранто бяха на власт , ваксинация въобще нямаше да има . нали фигуранто каза че вирус нема .

33

Анонимен

преди 3 години

Ако в момента не се вземат разумни, резултатни мерки, туризмът това лято и мн други браншове са обречени на провал! Учениците да учат онлайн, туризмът и мн други- нямат такава опция!!

32

Анонимен

преди 3 години

Това трябва, онова трябва, не хвърляйте само празни думи в пространството,хората искат реални действия, само, че е лесно да се говори само а друго дапредприемеш действия и да носиш отговорност. Само караници, викове и обиди в парламента, борбата е да се вземе властта а не да се направи нещо за хората. Симидчиев го харесвам, единственият свестен в този скапан парламент.

31

Анонимен

преди 3 години

"Всеки с медицинско образование знае какъв е риска!!"_____И четящите със здрав разум хора знаят, че рискът е висок при тия нива!

30

Анонимен

преди 3 години

Майките с увреждане.Хайде бе чалгари. Дай да те видим. Нали те избраха за шеф. Ще оправиш нещата. Милиумник*******Той не е в правителството, не е здравен министър.Правителството управлява държавата!Научете се най-после кои са трите власти и коя какво трябва да върши по Конституция!

29

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и Борисов започнаха саботажите срещу България.Трябва да ги осъдят за саботаж и антидържавна дейност по наказателните закони.Те провеждат политиката на нацистите на "Изгорената земя".След ГЕРБ - потоп.Това е рекет и антидържавна дейност и антинародна дейност. Съд и затвор за саботажниците.

28

Анонимен

преди 3 години

До ЙууАми айде, засили я, депутат си вече, Аман от *** приказвачи само, така ще е вече._______Той е председател на избраната вчера здравна комисия.Депутат в парламента.Не е министър в правителството!

27

Анонимен

преди 3 години

Браво, констатирал е проблемът. Хайде, сега да предлага решения. Вече е депутат!*****Вече предложи и някои решения, според медии.Трябва и правителство, което да изпълнява законите, гласувани от депутатите!

26

Анонимен

преди 3 години

Доктор Сър ПичукХа, ха оставаше и съвременния доктор менгеле да стане премиер...******Бъркате го с някого!

25

Факт

преди 3 години

Първо, щабът беше излишен. Той беше полузаконно създаден като бушон за отвеждане на гнева на хората за несправяне с епидемията от истинския виновник - некадърното правителство на мутрите.Второ, за ваксинациитеСъс сегашните темпове за ваксинация от средно 9600 дози на ден през последните 30 дни, ще има да се ваксинираме почти три години докато стигнем 70% ваксинирани, т.е. никога няма да постигнем колективенн имунитет от ваксиниране, защоото имунитета на 2/3 от ваксинираните ше е изтекъл.