58

Историк

преди 3 години

До до 52Малко пресилено е да се каже че азиатския пазар е изцяло японски ... къде забравяш Ю.Корея и Китай ? Но я се позаинтересувай за да ти стане ясно че финансовия и банков сектор в Япония е напълно завлядян от американски евреи . А този който държи парите , определя и икономическото развитие на страната . Точно това постигнаха санкциите на САЩ към Япония и това очаква и Китай .... а вероятно това ще е съдбата и на Ю.Корея ако реши да се направи на "независима" от американския капитал...

57

Анонимен

преди 3 години

Да пази Бог от помощ като американската!!

56

Анонимен

преди 3 години

Не съм чул някоя държава да е отправила заплахи към Япония с евентуално използване на ядрено оръжие??Въпросът е от кого ще ги пазят американците!!

55

Анонимен

преди 3 години

Горките японци............всеки се упражнява върху тях............първо две атомни бомби.............после ядрена авария...............сега американците им станаха приятели!!

54

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ СЕ БИЕМ ЗА ЯПОНИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЯПОНЕЦ

53

Анонимен

преди 3 години

Един път показаха на тези диктаторчета на какво са способни като военна сила с операция Пустинна буря в Ирак. Диктаторчетата притихнаха за малко, но пак започнаха да се ежат. Втори път им показаха реална военна сила в Югославия. Диктаторчетата пак се снишиха, но сега пак надигат глава. Накрая ще видят отново на какво е способно НАТО. Като не искаш мира, на ти секира.

52

до 52

преди 3 години

не е чувал тоз, който не е ходил в Япония, целият азиатски пазар е техен

51

Проблемът с бомбите

преди 3 години

е че ръждяясват, а американските бомби са много скъпи - трябва да се използват. Военната промишленост на САЩ са най-големият работодател, също така правителството на САЩ, което и да било постоянно субсидират оръжейната индустрия, защото тя винаги е работила на загуба. Хамериканците не могат да се лишат от производителите си на бомби, щото после ще трябва да ги купуват от руснаците - хаха, затова си спретват периодично войни - да се оттърват от залежалите амуниции и да осигуряват нови поръчки

50

Анонимен

преди 3 години

До 52Бяй *** тука уа!

49

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще използват ядрено оръжие, ако е необходимо. Крайно време е свободният свят да прояви решителност и да престане да слугува на азиатски, или каквито и да са други, диктатори. Съжалявам, че не съм млад пилот, за да участвам лично в ядреното бомбардиране на тези червени концлагери, ако се наложи.

48

Историк

преди 3 години

От Втората Световна до края на 60-те САЩ за заплашили с употреба на ядрено оръжие повече от 47 страни по цял свят за да наложат собствената си политика или да защитят слугите си в района.Китай са само поредните в списъка.Историята помни икомомическите санкции на САЩ срещу Япония през 70-те г. когато подобно на Китай днес, японците водеха икономическа воойна с Америка.Япония загуби... и от тогава никой вече не е чувал за "японското икономическо чудо" ... вече са слуги които САЩ защитава.

47

Анонимен

преди 3 години

Япония е окупирана страна след 1945г. Германия -също. Да си го кажем в очите.

46

Анонимен

преди 3 години

както защитихте градливите етиопогръци от крадливите османци едно време. като фръцнете по едн мазня мазня фръцня у въздуха и я подушите след това. май пак за острови ставаше въпрос.

45

Не разбрах...

преди 3 години

...САЩ декларират готовност отново да ударят Япония с миролюбивото ядрено оръжие?

44

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДоговорът на Армения с РФ осигурява гаранции за границите й, но не обхваща Карабах - от близо три десетилетия той е спорна територия и Русия не се меси в нещата там, желаейки да поддържа добри отношения както с арменците, така и с азерите....

43

Анонимен

преди 3 години

"ЗАЩИТЕН ОТ САЩЗНАЧИ УМРЯЛ СПРАВКА БЪЛГАРИЯ"--------------Сега допълнете списъка и с другите страни, които са ни "защитавали" с обявяване на война на България! С нападения в българия, обстрел на редица наши градове и с превземане на България, с избиване на елита ни и т.н.

42

Браво бе !

преди 3 години

Ама това наистина е гениално. Използване на ядрено оръжие в района . А и като имаме предвид че САЩ имат богат опит в това . Колко му е ? Имат техническата и военна възможност да хвърлят не 2 , а 3 .. 5..15 атомни бомби за да защитят "партньора" си Япония . нали тия бомби все пак ще падат там, на няколко стотин хиляди км. от територията на САЩ и вероятноста радиоактивни облаци да достигнат Америка НЯМА. Знааачи... Няма проблем. САЩ винаги са били ОК да върлят бомби ... далече от територията си.

41

Анонимен

преди 3 години

Русия се перчи и заплашва с нахлуване, защитаване на "свои" в чужди държави всеки ден от известно време!Или някои не четат за русия, та затова не знаят!?!?!Те заплашват наляво и надясно с войни включително и с използване на ядрено оръжие!

40

Да

преди 3 години

Аз се чудя защо Япония и Германия не изгонят краварските войски от държавите си. Втората световна беше преди повече от 70 години.

39

Анонимен

преди 3 години

До 33Ейджънт Сайън МейсънТе през 1946 вече я "защитиха" два пъти.....Прав си както всички американци с дефиците в образованието! Единстваната разлика е, че беше през 1945.Поздрави от Decature (Ill)Аман от неуки коментиращи!