920

Аспарух

преди 3 години

А бе къде е слави, че неговите избиратели го търсят да го бият? :)

919

Учуден

преди 3 години

Тая ли разпарчетосана кошница ще оправя държавата? Тя доказа, че не може нищо да направи освен да лае. Какво направи като председател на парламента и обутсман за надода- НИЩО! И сега и минава лаенето, то и публиката такава. Жална ни майка, какво ни чака щом тези посмешища ще управляват. От трън та на глог, от зле на още по- зле!!!

918

Какво стана?

преди 3 години

Слави прекали с този коронавирус! Тошката непрекъснато твърдеше, че няма вирус, а лекарите са палачи, причинили смъртта на баба му. А сега вликият Слави ще изкара 1 месец в карантина.

917

Анонимен

преди 3 години

Чалгари , безплатно ще ви плюя - денонощно , просто защото го заслужавате ! Червената *** около вас и сред вас - също ! Вие никога няма да управлявате ! Вие хвърляхте яйца и домати , ние ще хвърляме гранати !

916

Анонимен

преди 3 години

алоу, свински яйца, няма ли най после да започнете работа??? 30 април идва! помолете се на бойко да ви даде плана за развитие, щото изпуснете ли срока, ще видите къде зимуват раците! ще сте първия парламент, изгонен още преди да започне работа!

915

Анонимен

преди 3 години

До ПОЗОР ЗА БГА не арестуваха ли хора,за да ги рекетират и им отнемат бизнеса,че даже и ги разболяваха? Как трябва да се дътжи човек с престъпник? Да му се моли?

914

Анонимен

преди 3 години

маркуча с его, огромно като вселената, ще се сбръчка от яд като почнат хората да го подиграват и рисуват в карикатури!

913

Анонимен

преди 3 години

ам-гъл обижда по голямата част от хората, които са гласували! първо да си припомни какви простотии грачи в песните, както и пошлите скечове, които разиграва и тогава да учи на етика останалите!

912

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБабикян е един използвач,безполезен човек,но кой не харесва Дончева? Само герберите не харесват Дончева,защото Дончева е добър юрист и ги прави за резил с думи

911

софиянец

преди 3 години

Аве, вие - от ГЕРБ тролчета, не спите ли ???Не разбрахте ли, че повече няма кой да ви плаща!

910

Ха, момите хленчат,

преди 3 години

правят се на моралисти, а ето какви ги върши баш моралиста им, как демонстрира връзкарство Иван Кулеков-"Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с паролата: This is my father (Това е баща ми б. ред.). И тези лицемери искат да управляват държавата!? Боже опази!

909

0-=

преди 3 години

Всяко чудо за три дни!Докато гледаме сеира в парламента, някои другари там вече заграбват бащинийката от държавата. Всичко е театър, вече парите са раздадени, а свирките направени!

908

Анонимен

преди 3 години

Дончева и Бабикян, и много други подобни екземпляри - тия щом са в парламента , значи България е в предсмъртно състояние - благодарение на пълната липса на акъл при голяма част от народа !

907

ГДЕ СА ОБЕЩАНИТЕ

преди 3 години

ОГРОМНИ ДОХОДИ- ПИЯНИТЕ БАБАИТИ ОТ ГЕРБ ПЛАЩАХА 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ- НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ЛИ ИЛИ НЕ ...- ША ВЪ МИТЕМ ЕЙ....

906

Анонимен

преди 3 години

Вместо да има разделение на властите ,някои се окопаха още повече във властта навсякъде и разграбиха какото може,сменили са чак шефките на библиотеките и шефовете на болниците,до там стигнаха и ще правят спънки на всеки,който не върви по тяхната ***,трябва да има разделение на властите и да бъдат независими от никой хора!

905

Анонимен

преди 3 години

Славчу Ментата се е изказал отново

904

Анонимен

преди 3 години

Леле, обидите на ваш гръб болят, а на чуждия - не?! Филипчо, дали пък не те мандърса Стенли Ройс? Мама на тате дава ли или сте много деца? Големи сте моралисти станали след 20 години разврат в праймтайма...

903

ХМ!

преди 3 години

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ СЛАВИ: АКО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ЗА КОЕТО ХОРАТА СА ВИ ИЗБРАЛИ ПЪРВО ОТДАЛЕЧЕТЕ ДОНЧЕВА ОТ НА ДРУГ СТОЛ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО ТЯ Я ОБЪРКВА НЕПРЕКЪСНАТО И ДАВА АКЪЛ НИЩО ЧЕ НЕЙНИЯТ ГО НЯМА ВЕЧЕ-АТАНАСОВ ЗАЩО СПИ ИМАШЕ МОМЕНТ КОГАТО И ЗАЙКОВА ОТИДЕ ПРИ ТЯХ И МИ ЗАПРИЛИЧА НА СТАРЧЕСКИ ДОМ МАНОЛОВА И ДОНЧЕВА ЗАПОЧНАХА ДА ПРАВЯТ МРЪСНО И НА НИНОВА А ТЕ ПО НИЩО НЕМОГАТ ДА Я СТИГНАТ АКО МОЖЕ МАЛКО ДА ГИ ИЗОЛИРАТЕ И ДА НЕ РАЗЧИТАТЕ НА ТЯХ БИТА КАРТА СА И ВИ ПРЕЧАТ

902

аз

преди 3 години

Лично главния плешив ли му е позволил да пише. Е как така им позволява той утре ще им позволи и да мислят. То не че ще им помогне.

901

Чалгарите

преди 3 години

Чалгарите творят кючеци. Искат да ни ги наложат децата да ги изучават в училище.