28

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно твърдението на този динозавър! ИТН има структури! Наричат се виртуални структури във виртуалното пространство! Организират се със смартфоните си и компютрите, с които работят и си изкарват парите. Това разкрива силата на електронното общуване и доказва защо няма електронно правителство. Защото динозаврите не го искат! Страх ги е, че динозавърската им мафия ще изчезне като *** вода в канала.

27

Краси

преди 3 години

Срамно е да има партия ВМРО начело с доносник на комунистическата ДС-агент"Иван"!Срамно да има министър на отбраната-доносник!Позор за гласоподавателите му!

26

Анонимен

преди 3 години

патриоти в кавички, по-скоро групичка келепирджии, които в момента реват, че не са в парламента за да са патерица на при.мата

25

Анонимен

преди 3 години

Голям срам сте вие ,толкова голямо черноморие с два големи града и хората не гласуваха за вас )

24

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо да има нови партии, които обещават нови неща, вълнуващи определени групи от хора, но е крайно време да изпълняват това за което са влезли - другото е подигравка с избирателя..

23

Възмутен

преди 3 години

Партията на Славуч - е сбирщина от простаци и тиквеници. Диваци на стадион на селски мач.

22

Тошко африкански

преди 3 години

Има поп фолк структура основана на простотията.

21

Факт

преди 3 години

А тоя беше депутат от партия без скрупули!

20

Анонимен

преди 3 години

Ха,как да няма структури?!Малко ли дискотеки,нощни барове ,наркопласьори и жрици на любовта има в тая държава?!

19

Ноби

преди 3 години

може да са прости чалгари, ама поне ще съсипят тиквун

18

Анонимен

преди 3 години

Айде айде, ГЕРБ загубиха и сега ни лук яли ни лук мириса ли.С купен ромски вот, с администрация и корпоративен вот пак не могат да управляват.Стига сте насаждали фалшивата теза, че без Бойко сме за никъде.

17

Bp

преди 3 години

Що се отнася до ОП то е вредно за българите. Тези хора са водени само от желанието да са в Парламента за да си въртят далаверите. Хората не ги припознават като патриоти. Сега злодеят, че не можаха да са в далаверите.

16

Анонимен

преди 3 години

ИТН не е партия, това е олицетворение на простащината от последните 30 години.

15

Мяу

преди 3 години

Не е важно как се гласува, а кой брои и преправя бюлетините. Затова машините трябва да бъдат програмирани сами да броят, а не някаква фалшива ЦИК да преправя бюлетините.

14

Анонимен

преди 3 години

Абе тоа от снимката не ви ли се струва че е със синдрома на даун. Свикнал е да е патрица и сега когато го зафърлиха като мръ..сно коте почва да мяука и умилква па дано някой се съжали и го прибере. Тоя добре ли е бе народе. Те в селото не го пускат той за попската дъщеря пита. Патерицата си е патерица. Вария печия тя си остава патерица. Цял живот ще са патрици никога няма да са по различно. Защото играят по сви..рката на други и не са сериозни пред избирателите си. Гледат на баницата мекото.

13

Сульо Пулев

преди 3 години

До 12 НФСБEeeх сладки сънища на загублите надпреварата.... Сига, мечта, ами ходи да копаш, че пАре няма....

12

сминдух енд чесън

преди 3 години

ИТН нямала структури,и е вътре при това с аванс пред структурираните.Пък ако се наложи Слави прави един концерт на стадиона и ето ти отчетно изборно събрание.

11

Вейхайвей

преди 3 години

До 3 и 4 Няма такъв нАРОД.

10

НФСБ

преди 3 години

Изборите идват нема мърдане, 2 в 1 наесен и протестърите АУТ на народното събрание, ОП ще са втора сила наесен и руснака радеф бай, бай за сибир

9

Анонимен

преди 3 години

Тия от вмро по точно Русенскио Македонец Скатажията с падналата ограда и оня Неволята никога повече няма да видят парламата. Хората не бяха гласували за тях за да подпират Бибитко а да им вдигнат пенсиите. Така ги вдигнаха че инфлацията ги изяде. 4 години чакаха и накрая кога ги вдигнаха от тях не остана нищо. Нарочно го направиха *** им дебеш. Чекаха да се дигнат цените у магазина лебо стана от 1 лв на 1.80 в.