12

Анонимен

преди 3 години

Знам как ще се произнесе ползите надвишават рисковете кой умрел умрел

11

Анонимен

преди 3 години

ЕМА се произнесе, че ще се произнесе.Голямо произнасяне е паднало.

10

до 5

преди 3 години

Тая френска компания е свързана с голям скандал във връзка с ваксинация против Денга треска във Филипините ,от преди 10тина години.160 деца умират след година и няколко месеца след ваксинацията, от тромбопения и сърдечни проблеми.Гледах на ю-туб филм на Ал Джазира-децата,мъртви, с хематоми по цялото тяло ,страхотия.Разбира се не можаха да осъдят компанията,но родителите се опитаха да съдят представители на здравните власти ,внесли ваксината

9

Аз

преди 3 години

Вярвам повече на очите си и приятелите си отколкото на новините в медиите. Пандемия няма.

8

АнонимеН

преди 3 години

НАРОЧНО СЕ ОПИТВАТ ДА УБЕДЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО , ЧЕ ТОКСИК И ТОКСИК Е ПО-ОПАСНА ВАКСИНА ОТ АСТРАТА ЗА ДА НАМАЛЯТ НАПРЕЖЕНИЕТО НА МАСИТЕ, ЧЕ МНОГО БАЛАМИ БЯХА ИНЖЕКТИРАНИ С ДИЗАСТРАТА И ТУКУ СЕ ВДИГНАТ НА БУНТ!

7

Анонимен

преди 3 години

Четвъртата вълна нещо се бави, всичко наред ли е ??

6

Анонимен

преди 3 години

До В публикацияИзчакай! Обзалагам се, че ще бъдат над 95% ефикасни, напълно безвредни, и много безопасни! Не знам защо, но имам такова добро усещане!

5

В публикация

преди 3 години

На учени от университета " Роберт Кох " за разработка на безопасна и ефикасна векторна ваксина са необходими от 5 до 10 години. За всяка ваксина има информация на сайтовете на фирмите производители. Всеки човек сам ще прецени кога и с коя ваксина ще се имунизират. Ще изчакам немската РНК ваксина разработена от CureVac , или френската антигенна ваксина на Sanof- GSK.

4

ПОЛЗИТЕ>РИСКОВЕТЕ

преди 3 години

Много безвредна, безопасна, и колкото и хора да умрат, няма как да се докаже че е от грипната ваксина. Но е очевидно как се борят да изкъшкат всичко, което не е РНК. Накрая ще съборят и модерна, този бизнес си беше създаден конкретно за фицър. Останалите гризнаха мало, но време е големият хищник да си издърпа плячката.

3

Анонимен

преди 3 години

Спешно трябва да се разработи ваксина срещу cюpгюн, за герберасти. Че като видяха как се ycират като кypталaнcки вълци, яко ги напъна и ги държи.

2

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой да изплачка и да се закани, че няма да се ваксинира? (все едно някой го кара насила, демек - важен е!)Стана скучно без малко простотийки.

1

Анонимен

преди 3 години

Докато се произнесат ползвайте Астрата.