17

Анонимен

преди 3 години

Кога ще е в бг - да се ваксинирам сьс нея

16

ох,ох

преди 3 години

Пфайзера припиква,когато стане дума за китайски ваксини,първо защото почти нямат странични ефекти и второ -имат повече дата(данни -клинични изпитания,от по-рано се прилагат на милиони хора) и трето -имат вече готови разработени 4 различни варианти,а Пфайзер тепърва работи по втория.Да оставим настрана,че са и -производителни и бързи.Китайската ваксина не е векторна.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако 1000 човека от 100 хиляди ще дадат фира без вакксина, то 33 ще дадат фира с ваксина. Не е само 80%, а и 67% по-малко заразени.

14

Лъва

преди 3 години

До анонименАко 10 човека са щели да дадат фира с ваксина ще го дадат 2ма.Големи сметки, голямо нещо.. А кой вярва, кой не той си знае.

13

тигъра

преди 3 години

до aнонименКато те гледам си много природно остър и ти куца математиката.

12

Анонимен

преди 3 години

Колко ли трябва да е човек природно "остър", за да разбира тази информация, като 20% умират?! От тези данни какво излиза? Ако имаме 1 милион неваксинирани, от тях ще се заразят примерно 20%, което са 200000 човека. От тези 200000, примерно 5% ще умрат, което е 10000 човека.Според тези данни, ако същите тези 1 милион човека са ваксинирани, заразените ще са с 67% по-малко - около 33000, от тях няма да починат 5%, а с 80% по-малко, т.е. 1%, което е 330 човека.

11

Анонимен

преди 3 години

Коронавак не е векторна, а целовирусна китайска ваксина . В Бразилия даде ефективност 50,34 %, в Турция - 91 %¨, в Индонезия - 65,3 % и сега в Чили - 67 %. Китайците имат още 4-5 ваксини

10

Анонимен

преди 3 години

Аха ясно, значи 20% умират след ваксинация, ами риск губи риск печели, хахахаха.

9

Анонимен

преди 3 години

"Тези цифри трябва да осигурят спокойствие на страната", заяви министърът на здравеопазването Енрике ПарисЕдва ли е казал това - той не е неграмотен като някои в България. Може би е казал:"Тези ЧИСЛА трябва да осигурят спокойствие на страната"или"Тези ПРОЦЕНТИ трябва да осигурят спокойствие на страната"

8

Китайската ваксина

преди 3 години

Предотвратява смърт оковид, но не предотвратява смърт от тромбози. " За разработка на безопасна и ефикасна векторна ваксини са необходими от 5 до10 години, векторите ваксини разработени за месеци са рискови и с малка ефикасност." Това становище е публикувано от учени микробиолози от института " Роберт Кох". Надеждни и високоефективни са антигенните или РНК ваксини.

7

до 5

преди 3 години

Всъщност това е странно ,китайците си бият ваксината, но и без ваксина на 2 милиарда имат няколко заразени.Та човек да се чуди защо въобще си бият ваксина.При условие че няма кой да те зарази в Китай с коронавирус.

6

a?

преди 3 години

т.е. и с тази ваксина и без нея - все тая. Китайска му работа.

5

Анонимен

преди 3 години

То какво са 20% за Китай, някакви си 250-300 милиона с тях и без тях се тая.

4

от 3

преди 3 години

Безспорно е че заради неволята са направили много по въпроса.Но за реални резултати още е рано да се говори.

3

Анонимен

преди 3 години

За спокойствие може да мислят ,когато започне да им спада графиката на заразените, а още не са постигнали такъв резултат.

2

Анонимен

преди 3 години

Риска 20 % не е малък и пак карантина.

1

Анонимен

преди 3 години

80% от заразените го изкарват безсимптомно ае мерси или пропуснахте факта че всичко от комунистическите режими и лъжовно...