4

Анонимен

преди 3 години

От 4 за насилствена задължителна ваксинация тоест зора е да се упомзотворят всички купени ваксини за да не пропадне нечия супер далавера.Второ става дума за не тествани ваксини една ваксина се тества минимум две години никой не може да ме задължи да ставам опитна мишка на корпорациите.Така че майната им.Хич не ме интересува.

3

Анонимен

преди 3 години

Така обяснявам защо мисля задължителната ваксинация за простотия а феновете и за ковидирани психопади и *** на диктатурите.Първо ако става дума за това че неваксинираните после ще се разболеят и ще напълнят болниците и това е истина а не измислица каквото всъщност е тогава просто се казва трябва да подпишете един формуляр че отказвате ваксина и в случай на инфекция няма да бъдете третиран като спешен случай и който иска си поема риска.За такова нещо обаче никой не говори а само за

2

Ник

преди 3 години

една експериментална отрова не може да се натрапва задължително. който иска, да става зависим от игли и дози - да подписва, че е съгласен. който не иска, като дойдат насила да му првят "добро", да пее "вятър ечи, Балкан стене, сам юнак на коня, с тръба зове свойте братя, всички на ...."

1

House M.D.

преди 3 години

Въпросните индивиди няма как да говорят открито за ваксините, защо фармафията им плаща, за да лъжат.