87

Бай Дън

преди 2 години

Ваксинацията на напрежението е много опасно нещо !

86

Анонимен

преди 3 години

Какво значи " ... почти обърка ... " ? Нещо като "Малко бременна"?

85

Анонимен

преди 3 години

Деменцията и атеросклерозата не прощават на никой!

84

Щерю

преди 3 години

Преди 2000 г. Исус Христос донесъл спасение на целия свят. Възникнало християнството. Но евреите не приемат Христос и Новия завет. Евреите искат да изградят Третия храм в град Йерусалим. В този храм като цар ще седне новият световен месия. Но за православните християни и мюсюлманите този нов еврейски "месия", който ще стои в Третия Храм ще бъде Антихриста. Те са против това. За евреите, за Запада, за измамените протестантски и евангелски църкви този "месия" ще е истински.Политиката е религия...

83

Анонимен

преди 3 години

А така да ваксинира - украинаИ като намери - клутин да му наложи санкции

82

Fafla kukuruku

преди 3 години

S techen schokolad

81

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Лекарите го наричат Научно - Дименсия в Напреднала Фаза ,Дано някой ден , вместо копчето на дистанционно за телевизор , да не натисне без да иска - копчето на ядрените ракети ,Че вече не знае какво говори и какви ги вършиХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

80

Клутин

преди 3 години

.... ша *** гази "гаф машина" . Оле майкооо ....п.с. Аз съм сигурен че тоя дядо дори би пуснал и ракети към Русия .... ако успее да си спомни къде сме на картата .

79

Лумпен със сърце

преди 3 години

Всеки ден четем глупости и война няма. Впрочем няма и да има. Само русофилите и русофобите ви правят на клоуни и събират информация за вас, а вие доброволно си я давате в платформи като тази.СССР КОЙ го унищожи ? ДА НЕ Е САЩ ? Всички знаят, че комунистите си го направиха и в България и къде ли не в блока. Ако си мислите, че ще има война - лъжете се. Ония от ООН не спят при такива ситуации.(Конспиративна теория)

78

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩатите ще се оправят, ще го сменят лесно, Рашата да му мисли, там са пожизнени.Ама наистина ли ? А защо тоя старец с деменция , затруднени движения и още 50 други старчески болести е президент а не пенсионер ? С какво е полезен някой който не помни имената и лижцата на собствените си деца и внуци ? Пожизнен несменяем политик ..... я ама то точно като в Рашата . А ?

77

Анонимен

преди 3 години

Щатите ще се оправят, ще го сменят лесно, Рашата да му мисли, там са пожизнени.

76

До дедо Ташунко

преди 3 години

Не виждате ли ,че кукловодите си експериментират.Сигурно се хващат на бас,пиейки си уискито в елитните клубове-например-,,Дали не сложим за президент чернокож?"Или -,,Какво ще кажеж,да опитаме ли с някой сенилен старчок" Само Тръмп им обърка сметките за малко, но пък го побъркаха с медийни и всякакви атаки до последният ден като президент.Сигурно понякога се шегуват ,че биха могли и магаре или плашило да сложат за президент, като убедят американците да гласуват

75

Анонимен

преди 3 години

Килър + Путин = Клутин !

74

Мяу

преди 3 години

Ами то с тази ваксинация и съответната й ескалация ни побъркаха!!Аз сънувам цели нощи, че съм на протест срещу носене на маски.

73

Анонимен

преди 3 години

Мата ХариС, скоро ще бъде наистина президент.

72

Анонимен

преди 3 години

Език мой - враг мой.Но не е само езика.... Чудя се за какво му е на Путин да си говори с такъв

71

Обективно

преди 3 години

До анонимен 31 До ОбективноОбективно Клутин е пътник.От 20 години тpoловете като теб пишат, че другарят Путин бил пътник, заминавал си бил, властта му се клатела и свършвала, а Той управлява Русия вече 21 години, 3 месеца и 16 дни.Да ни е жив и здрав още толкова да управлява, а вие си пишете глупости в Интернет :)

70

Анонимен

преди 3 години

Дори парите на Шорош за *** са безсилни да покрият простотиите на ферментиралия старик.

69

Анонимен

преди 3 години

Има ли още някой, който да мисли, че Байдън управлява САЩ? Не забравяйте, че тази мисъл спада към конспирациите т.е. ако мислите, че Байдън е просто кукла на конци, тогава вие сте конспиратор и вярвате, че има таен заговор между хора, които са си поставили президент, който да изпълнява командите им. Ако е така, тогава не забравяйте, че е много по-лесно да си поставиш твой човек за директор в основните медии по света и те да твърдят каквото им наредиш, отколкото да "назначиш" президентна САЩ...

68

дедо Ташунко

преди 3 години

Отдавна не е добре с акъла това старче. Толкова ли бе трудно 330 милиона американци да изкарат нормални кандидати за президент? А Байдън иска да бъде президент 2 мандата. Това е чисто старческо слабоумие.