364

Анонимен

преди 3 години

Да приемат мажоритарен или смесен тип за следващите избори и да отиваме на избори.

363

Анонимен

преди 3 години

Слави се продаде на ДОГАН! НАЙ-ВАЖНО СЕКЦИИ В СТРАНИ ИЗВЪН ЕС И ТОВА ОБСЛУЖВА ТУРЦИЯ! МИСЛИТЕ ЗА ЛОНДОН, НО ОБСЛУЖВА ИСТАМБУЛ! МОЗЪК ПАНЕ !АКЪЛ ЙОК!ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ -НЯКОЙ ПЪТ,120 ДЕПУТАТИ И СУБСИДИЯ ОТ 1ЛВ.СЛАВИ КАЗА ДРУГ ПЪТ!

362

Анонимен

преди 3 години

Учиндолски аз за какво те пратих в парламента за маж.вот за 120 депутати и 1 лев субсидия за глас Нещо се бавиш но аз не забравям

361

Анонимен

преди 3 години

na 1 mai i na 24 mai studentski, armeiski, doktorski, daskalski, injenerski, kancelarski i policeiski, gandarmeristki manifestacii s plakatite na maya, kornelia, tatiana, stanislav, todor, mustafa, mukades, rumen, iva, hristo...i nadpisi "systemata ni ubiva" ;)...dvijenie da stava v dirijavata...

360

Анонимен

преди 3 години

Искат ... ама НСО снее ли? Ке го оребият кат кучета ...

359

Анонимен

преди 3 години

Абе какво стана с мажоритарния вот, Фестър Адамс?

358

Анонимен

преди 3 години

Така се случва, като пуснахте хората с вилите и факлите в парламента. България е по-зле от страните от третия свят в момента. И не ви е виновен Борисов за това. Новите депутати го направиха.

357

ББ

преди 3 години

До Анонименспоко...скоро идват избори...ще им дадем 51 % на следващите...искаме си България...Домовете ни...Децата ни Свободни!!!

356

Sk

преди 3 години

Давамата, Мая!!

355

Bp

преди 3 години

Борисов кара по стъпките на Тръмп. Щом не уважава парламента, той не уважава и народа/ простия/, който гласува за Герб. Правилно го издъхнаха на изборите..........завинаги.

354

Анонимен

преди 3 години

Кефят ме!!!Българи - юнаци!!!САМО ТАКА!!!

353

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно на нормалните хора ще и писне да гледат този Цирк и пародия------На кое точно казвате цирк и пародия?На процедурните номера на герберите ли?

352

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е длъжен да отговаря на никоя дропла, но е длъжен да се яви в Парламента, пък там ще да мълчи или да мучи или каквото му душа сака.

351

кви пет лева, 374?

преди 3 години

Къв авторитаризъм бълнуваш? Борисов е конституционно задължен да се отзове на поканата на народните представители - Чл. 80.Ей, ама сте неграмотни това герберите!

350

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобно. Насила? Защото Маноловица трябва да си изиграе ролята на раздаваща правосъдие валкирия? Ако някой направи подобно нещо мога със сигурност да кажа че в България вече няма демокрация а се връща старият авторитаризъм.ББ не смята че трябва да отговаря на въпросите на тази дропла.Напълно го разбирам.Това е негово право.Пък тя да си разследва каквото иска. Нали и преди това беше наизмъкнала тонове бумащина за нещо си.И сега ще е същото. Само работа няма кой върши Искам нови избори.

349

помнещ

преди 3 години

Браво! И ако това се случи означава само едно! Че в България има истински закони !-:) Ама Не вярвам това да се случи! И още нещо.РЕВИЗИЯ ДО ДУПКА НА др БОРИСОВ!! Тази мутра си избра САМ ГЛАВ ПРОКУРОР! ЗА да си тръгне спокойно,слизаики или ГОНЕЙКИ ГО ОТ ВЛАСТТА! ЗАщото един "БИВШ УПРАВНИК" ГО Е СТРАХ САМО ОТ ЗАКОНА! Сега разбрахте ли заспали народе,защо хората протестираха тогава,при избора на Гешев под масата? И то при жив глав прокурор,с НЕ ИЗТЕКЪЛ РЕДОВЕН МАНДАТ?

348

...

преди 3 години

Най после нещо ново в парламента Манолова Дончева доживяхме да ги видиме.пропаднали адвокати пияндета . Почваме да чупиме крака на журналисти. Как можахме да вкараме същите хора които искаха Пеевски за шеф на ДАНС. Как искате да махнем герб след като вкарахме в парламента хора отпреди тях ...ю

347

Анонимен

преди 3 години

367 Само от закуската, които окраде руската БКП/БСП/ДС, България може да настигне Западна Европа.

346

Анонимен

преди 3 години

Признайте си.Нещата вървят добре в политиката.

345

Анонимен

преди 3 години

5% имаш Майче, скрий се, някъде.