51

ББ

преди 3 години

то и църквата щом започна да ни разделя...кога панахида за изнесените в робство 3 милиона българи от фирми на "димократи" след 10 ноември???фили,фоби,е.чари,чуждопоклонници,българомразци...Анатема...до девето коляно...децата ви...внуците ви правнуците ви Анатема...пари да газят нещастни да ходят!!!България ще оцелее...Народа ни ще го бъде...вас ще ви запишем в Историята на народа ни като...няма да ви запишем...ще ви забравим...Анатема!!!Чиста и Свята!!!

50

Щирлиц

преди 3 години

Няма такова нещо"военна организация на БКП".Не разводнявайте истината,както го правехте по времето на социализЪма,за да промивате съзнанието на подрастващите.Единствените извършители са червените терористи/май няколко от тях бяха евреи/,които са готови да съборят всяка църква,за предпочитане когато е пълна с народ.

49

Анонимен

преди 3 години

Управляващите тогава България са превратаджии, свалили законно избрано правителство, зверски убили законния министърпредседател и потопили през септември 1923 г. страната в кръв. Оттогава кървава бразда разделя българското общество. Извършилите атентата, разбира се, са били ***, защото този акт всъщност кара правителството да обезглави българската левица за десетилетие напред - толкова хора избива за отмъщение за взрива в тази църква. Случайност?

48

Реалист

преди 3 години

Стига сте рекламирали и възхвалявали комунистите. Преди 9 септември всичките кокошкари са били една шепа негодници. Всяка година им вдигате самочувствието и да си присвояват незаслужени неща.

47

червени фашисти

преди 3 години

Комунист ли е,не ми го хвали!

46

Анонимен

преди 3 години

Няма ли църквата да отлсужи молебен и за атентатите които извърши българската съпротива през ВСВ когато взривяваха влакове и складове с доставки за нацистите които българското правителство предоставяше на Хитлер!

45

Анонимен

преди 3 години

Терористите които управляваха страната вкараха в България в 3 национални катастрофи и и избиха десетки хиляди без съд и присъда. То по тази логика ще излезе, че и Ботев и Левски са атентатори!

44

Анонимен

преди 3 години

Другарите Радев и Йотова почели ли са убитите невинни българи

43

Анонимен

преди 3 години

Това не е атентат ами антитерористична операция срещу терористите които с кървав преврат свалиха власста *** 9ти юни и потопиха страната в кръв.

42

До Баба Мара

преди 3 години

Тово е интелект на БСП ар. Убитите през 25 са виновни за вичко чак до 44

41

Анонимен

преди 3 години

До Баба мараИмало е и ще има предатели и техните потомци от БКП-ДС...

40

факт

преди 3 години

До Отвори си очите!Само майка турция ни хранеше и бранеше от московците цели 5 века!

39

факт

преди 3 години

От комунисти-българоубийци всичко може да се очаква! А тях ги очакво само бесило!

38

Баба мара

преди 3 години

за какъв елит бълнувате нали този елит ни вкара във всички воини от 1878 до1944 г нали благодарение на този елит бяха избити хиляди през 1925 г 50 000 лева за всяка глава бореща се против продажните правителства и накрая111 000 кв км и 7 милиона и хиляди осакатени от воините

37

Анонимен

преди 3 години

od jr e/d ;dxudjd

36

Анонимен

преди 3 години

Все още има родоотстъпници които гласуват за наследниците на тези варварски терористи които са извършили този гнусен акт - да взивят църква с цел да убият елита на България.

35

Анонимен

преди 3 години

До 26 ОПАТе щото при социализма хора не умираха.

34

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по Света Комунистите са терористи и убийци.Факт.

33

Анонимен

преди 3 години

Новина за комунистически атентат - в коментарите:Ама те краварите, ама сорос, ама то поповете са едни, ама... Обръщам се към защитниците на комунистическите зверства, смятате ли, че прегрешенията на другите са оправдание за вашите ? Ако да, защо се имате за по-добри, ако не - защо ги защитавате ? Което е станало трябва да се знае, и едното и другото, за да знаят хората, че рядко има праволинейно обяснение. БКП не се е свеняло да убива българи и това е исторически факт.

32

Сплескан натовец

преди 3 години

соросоидната дружина обичате да си измисляте числа ,каквио 300 хиляди ?Тов ами звучи като пропагандата със милионите на Сталин ,не отговят тези числа чисто и просто на историческта истина!Само за шокова стойност да си измисляме жертви и да ги инфлираме до стотици хиляди и милиони!