7

Ястреб Османлията

преди 3 години

Аз пораснах силен психически, като тате и чичо Яшар от трети клас ме скъсваха от ... учене!

6

Ястреб Османлията

преди 3 години

Аз пораснах силен психически, като тате и чичо Яшар от трети клас ме скъсваха от ...

5

SS

преди 3 години

Днешните млади са като цветя израснали в саксия.Всичко им е предоставено на готово.Мотивът на родителите да не се излагаме пред хората или ние навремето като не сме имали поне сега детето да има.

4

Анонимен

преди 3 години

С филии с мас!

3

Анонимен

преди 3 години

Разказвайте му и му четете приказки, да почне отрано да се замисля над нещата от живота. Класически приказки, а не модерни глупости без идея и поука. Водете го на църква и го научете да вярва и да се уповава на Бога - не е нужно да става фанатик, само да има идея за религия. Задължително го наказвайте, когато заслужава и го похвалете, когато е заслужил Постарайте се да му осигурите добър пример - вие или някой близък, достоен и почтен човек. Показвайте му обич и уеажение - без лигавене.

2

Анонимен

преди 3 години

Когато, около него има силни човешкисъщества,здрави- духовно и душевно.Спокойно могат да те насочат в правилната посока,с такт и любезност.Но когато ти се яви някой урунгел потелеизията да говори глупости,дететовече се притеснява,че ще го срещне.Отделно във въздуха притеснениятате задушават,и във всеки момент щеизбият в реалност.Такава бе целта нанежната революция,да еволюирамепод стрес.Калфин ни пенсионира на66 год.Да ходим с памперси.Ето ,голямчовек с малко мозък.Факт.

1

Анонимен

преди 3 години

С много бой!