60

Румчо

преди 3 години

Любчо що не фанеш да отлетиш към Ицо 100те манекенки....ти семейството не можеш да си оправиш фафло...

59

Анонимен

преди 3 години

Има желание за Народен съд за всички депутати от прехода до сега!!! От една прекрасна страна я унищожиха и разграбиха по неузнаваем начин!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Ами прав си Дилов.Бацун смачка и мачкаше всичко живо,мислиш ли,че сега мачканите с разбити бизнеси и животи ще са бели и добри?Мисля,че идват интересни времена за Ким Тик Вун.

57

тоа

преди 3 години

па, сетисе га дъ стани гербарий , бившия комсомолски секретар

56

Анонимен

преди 3 години

Дилов използва един от най-старите прийоми за водене на спор и манипулация - твърди нещо, сяакш другия твърди нещо друго и започва да спори с него. ИТН винаги са казвали, че са за мажоритарен избор, но Дилов твърди, че сега те не са за такъв избор и започва да манипулира.Лично аз смятам, че мажоритарния избор е лош вариант за България, защото нямаме утвърдили се с десетилетия партии и силно ще изкриви волята на народа, но някои си мислят, че това е манна небесна и ще потекат реки от мед и масло

55

Анонимен

преди 3 години

Преди малко четох статия как японската компания Nidec отваря в Сърбия завод за аятомобилни електромотори на стойност 1,5 милиарда евро. А ние тук вижте само с какво се занимаваме!? Тоя какво казал, оня дали това имал предвид, кой за какво го избрали в парламента...кой щял да вземе субсидиите...Много си харесвам държавата, но все повече се ибеждавам, че сме някакви уникални идииоти!

54

Не на нас

преди 3 години

Дилов, не ни прави на ***! Разправия казваш? Не, твоите бивши съратници искат мъст,искат да изчегъртат Борисов, да сринат държавата, за да се завърнат собствениците на техните души и морал от Дубай, Сърбия, затвора и следствието. Не се изразяваш категорично и го увърташ по килифарски. Освен, ако не се обявиш открито, като поредния предател на Герб, както го направи Харизанов. Сваляй маската! Отвлече един глас на Герб! Дори опитен и далновиден Борисов си остава наивен. Затова се плаща, жалко!

53

Анонимен

преди 3 години

ей сега ше видиш една диктатура ***, хващай онзи *** Флоров и бягай на гейпарада който го няма за твое нещастие.

52

Анонимен

преди 3 години

Тези, които говореха за диктатура сега виждаме, че установиха на бърза ръка диктатура!

51

Анонимен

преди 3 години

Трябва да реагираме като народ на опитите на протестърската власт да ни поучава и привиква като едно време в милицията.Ако си замълчим днес утре ще ни навържат със синджир и ще ни издавят нас и децата ни!

50

Асен

преди 3 години

До АнонименТози долу със самолетите на Пакистан, че били по-евтини. Ти нещо за пазара знаеш ли изобщо. Като купиш 5 самолета и 50 самолета, как ще очакваш еднаква цена.

49

Анонимен

преди 3 години

Любен Дилов хубаво плюнчи, но дори ИТН да се разпадне, тези гласове никога няма отидат при Байко му.

48

Анонимен

преди 3 години

Време е да преброим овцете сега ! "ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ СА ПОЦИНКОВАНИ КОФИ" ! Всеки минус тук е на ОВЦА ! Не ме трийте *** водя социлогическо проучване, скоро ще има преброяване на населението и трябва да разделим хомосапиенс от вредната българска порода овца !

47

Анонимен

преди 3 години

Сред всичките кражби на ГЕРБ, една е най-явна, тази за купените хвърчила от САЩ на скица ! Пакистан купи съшите самолети, със същото оборудване, същата бройка и веднага доставени в държавата им, но забележете с 38 млн. по-евтини на самолет ! Няма да говоря за магистралите от които се прибраха милиарди и след това още милиони за "ремонт на ремонта" ! Колко 'умника" сега ще сложат минуси на тези истини за явни кражби ?

46

Реалист

преди 3 години

Нищо няма да намерят. Колкото намериха през 2013. Едно да речем отстрани, че имало кражби, далавера и т. н., и съвсем друго, когато отвориш документите и разбереш, че всичко си е по правилата. Ама нищо ново под слънцето.

45

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се опитват герберите да крият баба, да кажат баба борисова къде се скри, че нещо се оказа че най мъжествената част в баба борисова, е на дядо тошко мъжеството. Абе къде е баба борисова? Толкова Али е важна лехата с картофчета наречена герб, че няма време да се яви в парламента? Или вече е стара и без джипка няма как да качи стъпалата? Горката дърта баба борисова. А кои ще каже като я няма баба кои 10 дежурни картофа трябва да гласуват за славунчо и за какво? Герб=има ли баба в джипката

44

83941

преди 3 години

ЛЮБЧО ДИЛОВИЯ ФЪФЛЕЩИЯТ ШАРИ ПО РАЗНИ ПАРТИЙКИ ЗА ДА БЕЗДЕЛСТА

43

к1

преди 3 години

Тюрлю гювеч от нахвърляни думи , без релация между тях. И този човек ще определя бъдещето на нацията със законодателни инициативи. Боже пази България защото ние не можем.

42

Гледна точка

преди 3 години

До 40. Ами като ще се търси отговорност назад, защо само за 4 години. Айде да се върнем 30, защото има много за ровене и по-назад.

41

Анонимен

преди 3 години

Долов, ето за това иде реч:Дocтaвкaтa нa мacкитe зa избoритe билa c нaд 26 000 лв. пo-cкъпa oт нaй-ниcкитe цeни.Eдин oт дoгoвoритe e cключeн oт лицe, кoeтo нe e имaлo прaвнo ocнoвaниe дa прaви тoвa.А това е само частица от кражбите, които извършиха герб. Но се вижда, че до последно не изневериха клептоманските си наклонности.