38

Анонимен

преди 3 години

Когато 13 г. кeлeш се прави на гангстер и си стреля за кеф, е демокрация, а когато полицай си върши работата според разпоредбите е убиец.Я по-сериозно, моля...

37

Харесва ми

преди 3 години

как Фалшивите медии редактираха видеото и показват само кадрите, на които пистолета не е видим в ръцете на цветнокожия Гангстер!

36

Светец Флойд

преди 3 години

и аз не бях друсан със смъртоносна доза китайски фентанол, а ме удушиха белите ченгета, нищо че аутопсията ми казва, че съм умрял от инфакт в следствие на наркотиците!!

35

Анонимен

преди 3 години

заради такива отврковци като 41, ченгетата там отдавна са си научили уроците и за това първо стрелят после питат

34

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че полицията в щатите действа на база статистика. Ако е в квартал с ниска престъпност, първо вади фенер, после тейзър, пищов последно. Ако е в лош квартал действа обратното. В сметките влизат и други фактори като вид, пол, раса на преследвания и още куп други неща. Ченгето отива на място с престрелка, вижда въоръжено лице, което тръгва да бяга ... вместо да бяга и крие оръжието, малкия трябваше просто да застане на място и хвърли оръжието на земята.

33

Муахаха

преди 3 години

Фалшивите Новини с Анти-Бялата си Пропаганда - Вашето момче вади и хвърля пистолет преди да се обърне - вие мислите ли, че в частите от секунда, в които всичко се случва може да се реагира по-друг начин - видиш ли пистолет стреляш! Сега нов стандарт - дали пистолета бил още в ръцете му кога куршума го стигнал - не ставайте смешни!! Смърт за цветнокожите гангстери с пистолети срещу белите ченгета!!

32

До 37

преди 3 години

Дете с пистолет посред нощ? Пак повтарям за тези, които подкрепят престъпността: НЕ БЯГАЙ ОТ ПОЛИЦИЯТА В САЩ! Не се прави на отворен, защото съм сигурен, че ако те барнат полицаите в САЩ ще мяукаш като тийн на първа среща

31

ДДРОнег

преди 3 години

Извадете статистика колко са убитеи полицаи и колко са убитите от полицаи !Да не се окаже, че в сащ се води всекидневна война ?!

30

ДДРОнег

преди 3 години

Извадете статистика колко са убитеи полицаи и колко са убитите от полицаи !Да не се окаже, че в сащ се води всекидневна война ?!

29

До 29 и 30 от имигра

преди 3 години

Когато видиш 15 годишен как застрелва възрастен човек друга песен ще пееш. Тук е пълно с малки въоръжени ***, а и закона е пределно ясен! Ако не виждаш проблем в това 13 годишен да скита сам посред нощ с пистолет значи нещата са много зле у вашето село. Ако няма от какво да се притесняваш ще те проверят за 5 минути и ще те пуснат

28

Д-р Исня

преди 3 години

Кой бяга при апел "Спри"?

27

Анонимен

преди 3 години

Ок, ама защо не стреляха в краката му, ами направо в тялото. Осветен е и с вдигнати ръце, какво пречи да стрелят в краката, като ще стрелят.

26

До Имигрант

преди 3 години

Луда е полицията. Застрелват деца на 13 години, защото бягали от полицията. Ами да не ги гонят! Държат се като ловци тръгнали на лов за диви животни и като видят нещо да бягат стрелят на месо. Все едно като някой бяга това означава, че е опасност. Ако някой бяга от теб, а не към теб, няма как да е опасност!

25

Имигрант

преди 3 години

В САЩ съм вече 25 години и трябва да си луд да бягаш от полицията, а напълно ненормален да вадиш оръжие. Много хора ги очистиха и за по малко а в 99% от случаите има за какво

24

ааа

преди 3 години

Значи в САЩ като бягаш от полицията винаги може да те застрелят, това и баба го знае. А ако извадиш и пистолет на полицай тогава 95% ще те гръмнат. В случая полицая си е напълно прав. Няма бронежилетка, не го знае тоя какъв е, стрелял е преди малко, има оръжие. Какво да прави, да пусне клипче в юбюб ли.

23

факт

преди 3 години

Процентно, престъпниците сред африканеросите, латиносите и мангалорианците са многократно над светлокожите. И аз се отнасям с подозрение към цветнокожите и тъмнокожите, а доста от тях са чисти българи, просто с много черна кожа. Научих се да ги мразя през далечната 1985 година, когато в клас от 30 до 35 ученика имаше само 1 или 2 ***. Без никаква причина бях изритан силно в слабините от мангалорианец от друг клас в голямото междучасие. 36 години минаха, а аз още не съм отмъстил. Бг=роб

22

Анонимен

преди 3 години

Светът полудя. Никой не иска и не инвестира в образование и интеграция. Защо ли? Ако поводите от бебе го натиснеш в друга среда, след две поколения гетото ще е друго. Но интелигентни хора вече не се управляват така лесно.

21

Анонимен

преди 3 години

Момчето е от тъмничкият етнос.Предполагам че полицаите са на такова високо ниво на напрегнатост с тоя вид хора (защо ли защо ли може би защото се гърмят и колят всеки ден) че видят ли такъв с оръжие вече на 80 процента са го застреляли просто защото не искат да бъдат застреляни те.Естествено черните винаги ще протестират за тях не е проблем *** 12 годишен талибан има патлак,2 изнасилвания и няколко грабежа.За тях е проблем ако малката тиня си получи заслуженото.

20

Anonymous

преди 3 години

Работи или учи, плащай си данъците и никой полицай няма да те закача. Това е истината, няма никаква полицейщина ако спазваш реда - това важи за навсякъде по света!

19

Иван

преди 3 години

Защо стоп-кадър не е секунда преди да се извърти, така виждаме как 13 годишен тича с оръжие, а 1:41 се вижда как точно ПРЕДИ да се завърти, се суети, ИЗВАЖДА оръжието , дясната му ръйа се скрива. Когато се обръща в следващият момент КЪМ полицая, той от КЪДЕ?!? да знае, дали този швед го хвърля или в дяснат си ръка има зареден пистолет готов за стреляне? Х