9

Анонимен

преди 3 години

''Честните хора с търговия не се занимават ''

8

Life или жизнь

преди 3 години

Юрданка Не разбра къде се намира и какво работи. Ама да краде знае. Научи се. Но Тиквата го нема вече и тя ако има късмет, ще е в Затвора. П.С. Мутрата не оставит шлюху свидетельницу.

7

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Фандъкова и гл.ахитект на София!Оставка и на кметовете!Нови избори за кметове!!!!!!Нови търговски отдели да се уволнят всички калинки!

6

Той

преди 3 години

С тази държавна и общински администрации работещи по модел от 80-те години на миналия век просто нищо няма да потръгне в тази изтормозано държава. Лошото е, че никой по никакъв начин не планира реформи в администрацийте. Аз лично на няколко пъти съм виждал с очите си, как държавната администрация в България прогонва чужди инвеститори. Просто трагедия!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Това е типичен пример за безумието наречено държава в което живеем и работим. Правилата са така направени така, че винаги си виновен и във всеки момент могат да те изнудят. И сега ще проличи колко безполезна е съдебната ни система. Човека ще води дела минимум 3-4 години и когато накрая безполезния съд вземе решение вече няма да има никакъв смисъл от него. Бизнеса на човека отдавна ще е фалирал. И дори да спечели никой в администрацията няма да бъде наказан а човека няма да бъде обезщетен.

4

Анонимен

преди 3 години

държавата е по-коварна от най-коварните престъпници, защото във всички случаи тя винаги печели

3

Анонимен

преди 3 години

'Търговецът твърди, че работи на това място две години и никой не му е казал, че е незаконен и пита как през това време общината е взимала наем от него.'защото отгоре ги притискат и вие вече не сте удобен за съвместен бизнес, драгив Б-я държавата печели заедно с престъпниците докато не дойде ред да ги прецака

2

Анонимен

преди 3 години

Кютек на репресивните бухалки на властта!Това не са проверяващи, а изедници!

1

Анонимен

преди 3 години

затуй в развитите страни демокрацията се прилага като отроватапо малко, за да не усети жертвата