42

Анонимен

преди 3 години

Ако предните и челното са затъмнени си е за глоба също, а това да се остави детето по-скоро прилича на номер, ако е така направо затвор.

41

Да

преди 3 години

ги съдят за отвличане на дете и кражба на автомобил.

40

До Санкции

преди 3 години

Ти видя ли от близо колата на тази жена, та знаеш че стъклата били затъмнени после? И моят автомобил е със ФАБРИЧНО затъмнени стъкла, но вътре можеш да видиш само ако много се доближиш! И поне аз, дето от години често съм в Мюнхен, не знам на някой да са му вдигнали, както се изразяваш колата, за това че е със затъмнени стъкла. Може би защото не съм мел улиците.

39

Хаха

преди 3 години

Няма подадена жалба, защото майката безотговорно е оставило детето само в колата, и за капак е паркирала непозволено. Щеше да е доста нагло, ако после иска обяснения за вдигането, макар че много хора са станали доста нагли...

38

елито

преди 3 години

Нарушили са няколко законя, а после се оплакват.От какво? Малко им е че са им опростили глобата.Ама трябваше по всичките закони да я глобят та тогава да види.

37

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, паркира ДО паркинг, ами другия път ще знае .

36

Санкции

преди 3 години

Живях 7 години в Хамбург. Няма фабрични стъкла толкова затъмнени, че да не може да видим вътре има ли човек. Тези са затъмнени отпосле, а в Германия ще ти приберат колата. Редовно спираха гастарбайтери да проверяват за чипове, стъкла, тарикатлъци и им вдигаха колите. Ако тук има такъв контрол, половината тарикати ще останат без возила.

35

някой

преди 3 години

Не мисля, че е голям проблем 10-годишно да остане за минута-две в колата, ама половин час... И то на забранено, където шансът да дойде паяк е голям.

34

До Санкции

преди 3 години

Нали не се опитваш да ми кажеш, че в Германия като си купиш автомобил със заводски затъмнени стъкла, ги подменяш защото ще те глобят? Ти кога и къде си бил в Германия? Я пак?

33

Анонимен

преди 3 години

Добре, че още не са настъпили 40 градусовите горещини в Плевен. За половин час можеше и да убие детето между ламарините.

32

Санкции

преди 3 години

Тук ще се оплакват сега, ще стане сензация, какви безсъвестни хора от общината са вдигнали колата и за горкото дете. В Германия ще отнесе глоба за затъмнените стъкла, а детето ще бъде отнето от социалните, да се научи, че така дете не се гледа. Затова там ще има държава, а тук разграден двор. Всеки прави каквото си иска - затъмнява, чипове, паркира, където му падне.

31

..

преди 3 години

Гледайки т.нар. майка да тича след паяка - безценно!Таз не е ясно дали заради дИтето или вдигнатия коптор е търчала...

30

Анонимен

преди 3 години

Ето това е герберската наглост.

29

...

преди 3 години

Ех, вие все едно като сте били деца не са ви оставяли за малко в колата. Като почнете да издребнявате така... Те на по 12 раждат, вие че останало на 10г. за малко в колата...

28

Анонимен

преди 3 години

Не я били глобили от човешка гледна точка. Точно от тази гледна точка трябва да отнесе глоба за неправилно паркиране и за оставяне на дете под 12 години без надзор.

27

бай ганю

преди 3 години

само у нас няма да бъде потърсена отговорност на безотговорната майка оставила детето за 30 мин само във колата

26

някой

преди 3 години

Задните стъкла може да са затъмнени до определена пропускливост, фабрично ги правят така. Майката е за е.ане.

25

До 20

преди 3 години

Ти явно си замръзнал във времето. Явно нямаш собствен нов автомобил или приятел с такъв. Направи си труда да проучиш от колко време и кои марки произвеждат автомобили с фабрично затъмнени задни стъкла, и после пиши глупости, че били забранени!

24

Анонимен

преди 3 години

Когато бях на 10 години вече обикалях из София сам от 2-3 години. Много изкривени са представите ви за децата и надзора върху тях.

23

Zeitgeist

преди 3 години

До кат листовкиВ зрънчо ли си намери книжката? Заминавай в най-близкия КАТ да си я върнеш доброволно! Шофьора трябва да е в колата, а не 10 годишно дете! Боже прибери си вересиите.