51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАйде престани с примерите за Израел, там беше направена жестока карантина, а след това започнаха ваксинациите. Няма аналог и база за сравнение. Не са отваряли при 15 процента моловете, училищата и нощните заведения.

50

Анонимен

преди 3 години

изборите минаха, край с Короната.

49

доза, а не игла

преди 3 години

Тоя жаргон с първата и втората игла е абсурден. Коя кратуна го измисли не знам, ама всички останали кратуни повтарят като папагали.

48

Анонимен

преди 3 години

Все още сме на седмо място в света по брой на починалите на човек от населението от началото на епидемията. Вчера Унгария изпревари Сан Марино и е на трето място.Класацията е:ГибралтарЧехияУнгарияСан МариноБосна и ХерцеговинаЧерна ГораБългария

47

Анонимен

преди 3 години

В Израел след като успяха масово да ваксинират хората, вчера имат 202 новозаразени и 2 починали, а в България при управлението на мутрите е мор. Борисов е премиер в оставка и все още той носи пълната отговорност за несправянето с епидемията.

46

Анонимен

преди 3 години

Поредната вълна предизвикана от изпращането на децата на чулище май премина своя пик в края на март. Сега мутрите се опитаха да спрат спада и да ги припишат на следващите управляващи, като изпратиха децата отново на училище, Не забравяйте, че все още правителството на България е това на Борисов, макар и в оставка и така ще бъде, докато не се назначи ново правителство.

45

Редник

преди 3 години

За това хората са го казали всеки влачи по един ковчег след себе си и всеки ще легне в него, само дето, ако се окаже Ноевият ковчег да знаете нещата не са на добре и Боговете сигурно са полудели!!!

44

Анонимен

преди 3 години

До 54Пич Бойко падна и смъртните случаи скачат с всеки изминал ден! Как става така?

43

Анонимен

преди 3 години

Бойко падна и бройката заразени започнаха да пада.Как стана тая работа един господ знае.

42

:)

преди 3 години

Както Тръмп - след мен и потоп - така и Бойко - след мен и потоп. А двамата може голфче да поиграят на отпуската. А в БГ самолета до Варна отново падна и умряха 100 човека. Всеки ден пада един самолет от близо 100-200 човека Българи и всички умират и това е ОК някак си.... Умрелите от Ковид на ден са точно колкото един самолет хора НА ДЕН!

41

Анонимен

преди 3 години

Още сме 6-7 по брой умрели на милион, но само чехите и унгарците от водещите ни са страни с повече население. Така че крачим бодро към топ 3.

40

Анонимен

преди 3 години

бате бойко президент

39

Анонимен

преди 3 години

Дебелият корумпиран крадлив Генерал на антикомунистите нарочно отпускаше мерките, а сега и разпусна оперативния щаб, за да може да стовари поредната криза върху заместилите го управници. Стотици може да умрат, заради тънките политически сметки на убиеца Борисов.

38

Плевен

преди 3 години

Град призрак можеш да наречеш Бургас през зимата. Подчертавам че това е град, който много харесвам и имам доста приятели от там. В крайна сметка бургазлии сами си избраха общинската управа с огромно мнозинство и сами са си виновни за това че за награда тези същите им сложиха намордници за две седмици и ги глобяваха най-безчовечно. Видими резултати, нали така?

37

Анонимен

преди 3 години

Важното е че щаба е закрит.Очаквам до края на месеца и мерките да падат

36

до плевен

преди 3 години

......Не е Розовата долина, ами е Мъртвата долина......хах разбрал си къде те пратих, а май месец като цъфнат розите *** и погледни целия скат надолу към язовира и ще разбереш защо и казват и розовата.

35

до Плевен

преди 3 години

хаха беше той и 160 х ама 89 та. Сега е град призрак, само на хартия ги имсш тези 123 хиляди. Това че някой ти успокоява сутрешните страсти с истини не значи че е ***. А такува келеменнца като теб като изпаднат в ситуация да са затапени почват с обидите. Така е най лесно. Казах ти бегай там на баира на Панорамата на чист въздух. Погледай Къшинския баир.

34

Плевен

преди 3 години

Не е Розовата долина, ами е Мъртвата долина. Кофти е когато ангажираш *** с ниска обща култура. Слави сега ще ви оправи!

33

Плевен

преди 3 години

Хахаха, *** бъди поне малко обективен за да ти се хване някой на полюциите! Плевен според ГРАО е с 123 588 население към 15 юни 2020 г. На баба ти парашутките 60х. Смолян и Ловеч имат по-малко население, а с равен брой заразени. Нищо не оправдава гербаджийския терор, упражнен върху клетите бургазлии, но в крайна сметка те ви го върнаха на изборите

32

до Плевен

преди 3 години

абе пич хайде местен патриотизъм другаде, *** на Панорамата обърни се към Розовата долина пук викай колко щеш. И аз съм от Плевен ама успокой топката. Не е нужно Кайлъка да копаеш.