54

Ассенчо,.....

преди 3 години

къде се вреш и ти на коня в краката ?

53

Taню

преди 3 години

Агов винаги порядъчен и свеж откъм коментар!

52

Анонимен

преди 3 години

Аз харесвам ГЕРБ и считам, че на Борисов не му е мястото при червено-*** фекали, които се намърдаха в Н.С. след 2 години плюене, лъжи и тормоз. Нека майката на юродивите-галева, уж синия бойкикев, дългия чалгар, импексовата, капонджийката, адвокатката на мутрите, и другия некадърник, журналиста на лъжите се правят на велики, създават комисии и ще съдят. Радват се и се чувстват велики.... Няма да продължи дълго. А, на агов ще кажа, че излъга много седесари, и трябва да се засрами и да млъкне

51

Майора

преди 3 години

Абе Агов откъде изпълзя? Явно ти се иска връщане на старото и спиране помощите от ЕК.С чалга, *** и защитници на мутри и олигарси ще е управлението?Браво на теб!

50

Амонимен

преди 3 години

Боят настана! Реформаторите идват! Гръмка чалгаджийска музика звучи, мало и голямо (предимно мало) се радва, че най-накрая се е докопало до властта и гледа самодоволно и нагло. Мутрите наистина са вън (но от затвора, за да отидат в Парламента). А народът, ах народът... зомбита с амнезия...

49

Анонимен

преди 3 години

Ох, поредния политически труп. Откъде ги изкопавате тези бе?

48

Анонимен

преди 3 години

Така е при демокрацията, не трябва да се заседяват прекалено много правителствата, защото преяждат с власт и започват да се мислят за феодали, точно като миналото герберско правителство.

47

пияница мистик

преди 3 години

Оф, тая русата шаврaнтия само като я видя и веднага спирам видеото.

46

Анонимен

преди 3 години

Борисов излъга избирателите си. Те гласуваха пак Слънчо да им огрява пътя, о той ги остави клети сираци и сега ще плачкат.

45

?

преди 3 години

За какво им е Борисов в парламента, че вдигат толкова врява за него? Нали си депозира оставката и не е депутат! Очевидно са имали режисирано някакво шоу което той осуети. "избранниците" на народа имат на ум съвсем странични схеми, а не намерение отговорно да управляват.

44

Народните

преди 3 години

Избранници яко се трудят да направят ДПС първа сила . И за какво умираха Ботев, Левски и други знайни и незнайни българи - за да ни набутат шепа продажници отново в ръцете на Турция.

43

ако съм на Бойко

преди 3 години

аз да съм на Борисов изчаквам 100 дни и вдигам целия народ който е с мен на стчки, бунтове, протести, неподчиненияда видим какво ще направят загубилит изборитенемогат да подменят вота така

42

интересно

преди 3 години

какво свежо има като в момоента като лешояди загубилите изборите със стари лица зависими от разни кръгове се опитват да реанимират някакъс вид социализъм супер изроденаз не виждам нови идеи, политики и хора които да са на водещите партийни позициислави - мутрочалгар, мая - комунндее, ицата - комунист боядисан в ***, дпс - про руска партия, кое е новот точно че нещо не схващамнали не мислите че народа е ***, сляп и *** а?

41

Бау

преди 3 години

Я,вампира от жк''Свобода''каза нещо.За това е учил:Доносничил и нищо хубаво не сътворил!

40

Анонимен

преди 3 години

Агов е кръгла нула като коментатор и политик.Въобще, човек почне ли да гледа отвисоко на ближните си и да го раздава "елит", той вече е прокиснал за политика. Най-голямата глупост е, че Народното събрание било комунистическо, а Партийния дом на БКП не е. Това е индикация, че в мозъка му стават къси съединения.

39

Анонимен

преди 3 години

'' Отсъствието на Борисов е подигравка, според политика '' .................... Отсъствието на Борисов е подигравка, а отсъствието на Слави не е подигравка ... Борисов поне идваше чат-пат, усещам, че Слави ще управлява всичко по Zoom.

38

12664

преди 3 години

Шок! Каква е тази говорителка!!!! От какви части са я сглобили?

37

ББ

преди 3 години

Анатема ...за всички леви и десни...за всички фили и фоби...за всички чуждопоклонници...продаващи бъдещето на децата ни за ...хартийки без стойност...просперитета на България е нашата кауза...каузата на Народа ни,Справедливи Закони за Всички,почтенни съюзници...справедливи и солидарни...лицемерието не е ценност,алчността е грях...предателството за сребърници...не води до никъде...Чиста и Свята Република!!!

36

Щирлиц

преди 3 години

Още един изпъл.зя от нафталина.Много станахте,другари,ще ви настъпваме по опашките,а сте хлъзгави...

35

Анонимен

преди 3 години

Алоо *** от ДС никой не е направил за България колкото ГЕРБ!