8

House M.D.

преди 3 години

Колеги, вечна памет на ЦСКА. А Любо няма какво да го мислите. Той е отлично запознат с нефутболните български реалности.

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Любо има право. Съдиите са силно обвързани с мафията, която създаде Лудогорец като "велик". Всъщност именно тази гнусна мафия извърши зловеща унищожителна политика срещу най-уважаваният в света български отбор-ЦСКА. Бойко Борисов е ***.

6

Анонимен

преди 3 години

Да духа супата.беше много слаб футболист.

5

А К.Д.

преди 3 години

още в България ли е. Той е още по-голямо шубе от ментора си Боцко. Та с тенденциозното свирене вчера и картоните Кабака май си купи фабрика на 9ти септември.

4

Минувач

преди 3 години

До Домуса още е наНАП ЗАПОЧВАТ уЕФСКИ. Нападжиите вече няма кой да ги спира и Уефски ще слага тирето. Направо ще ги задраскат тия сини ***

3

Анонимен

преди 3 години

Не стига, че нямаме много на брой кадърни млади футболисти, че БФС действа като филиал на К.Д., но и питомците на Коце Гиргинов действат като тайната полиция Гестапо. Правят наколенки пред Лудогорец, порязват с повод и без повод Локо Пд и ЦСКА, а обади ли се някой от треньорите следват тежки, унижаващи треньорите наказания, та да се знае кой кой е и че СК за един отбор е майка, а за останалите - мащеха... Затова нац. отбор ще го бият като тъпан, а хора като К.Г. ще се кланят на ближните на ББ

2

А Кабаков

преди 3 години

Ще бъде ли наказан?Абсолютно тенденциозно съдийство.

1

Домуса още е на

преди 3 години

власт, но до днес! Боко подаде оставка и дойде Видов ден, това е краят и на Домуса, язък за профуканите му пари, вече е никой!