117

ББ

преди 3 години

има ли по изолирана държава от Русия...няма...валшиви заплахи...манипулации медиини с тролене...залагате животите на невинни граждани на Русия...предавате Народи които са ви вярвали и са ви помагали...от страх и безпомощност...ядрени ракети...изостанали сте...те вече не са фактор...заплахата с убийства не са фактор...Човечеството се умори от вашите игри...или Справедлив Свят...или май.ата му...натиснете бутона...ние ще гледаме Лудият Макс...вас няма да ви има!!!

116

ББ

преди 3 години

До Анонименне виждам аргументи...кгб и фсб *** ни вменяват вини...по гьобелс,Украйна свободна държава ли е...ако е защо путин отнема украйнски територии??,защо предаде Арменски територии на ...ердоган???ердоган не уби ли невинни руски деца ...военни,прелитащи по границата му???путин отговори ли...строи му атомна...позор и срам...хората не са ***...вие сте самозабравили се страхливи *** продаващи Народа на Русия...ще ви обесят в един момент...надявам се да го доживея!

115

Анонимен

преди 3 години

До ББSpri drogata vij vsichki ti se smeqtIdi na lekar spoko

114

Анонимен

преди 3 години

Iskasch li Sibir Ela prez Alqska direktno tam vzemi si go aaxaaxaax

113

Анонимен

преди 3 години

Хубаво те изпързаляха на изборите, ББ,и сега можеш само да квичиш на умряло.За нашите уши това е като Моцарт.

112

Анонимен

преди 3 години

Днес Резидентът с памперса търкалял ли се е по някои стълби,да се посмеем малко?

111

Анонимен

преди 3 години

I miss President Trump more than ever! He was the best President weve ever had!

110

ББ

преди 3 години

Г-н Байдън...за да не "примигваме" на убийци и диктатори...моля ви въоражете Армията на Украйна...Света да подкрепи Армията на Украйна...Лудият Макс сме го гледали...явно путин не е...той само брус ли...ама и той е американски актьор...от китайски произход...майна.а му...стига несправедливости и мъки...г-н Президент Байдън...да гледаме Лудият Макс...милиарди по света сме доброволци г-н Президент!

109

ББ

преди 3 години

елементарната истина е,че Човечеството живее Свободно само защото децата на САЩ умираха и се бореха за Свободата на Хората ...Основна Ценност за САЩ е Свободата...не сме идеални...само Господ е...но никакъв компромис никой да не очаква...децата на САЩ умираха за да не се в каменоломните на хитлер...г-н путин...вие яхти и замъци...олигарси ограбващи народа ви...маневри...ами да си ги премерим...време е...

108

ББ

преди 3 години

До Анонимено бедна духом...нима щяхте да сте врагове на Народите борещи се за Справедливост и Свобода ако децата на САЩ не платиха с животите си за спечелването на ВСВ???СССР ли я спечели???манипулациите и лъжите обричат вашите деца на робство...децата на САЩ умеят да защитават Свободата си!!!

107

ББ

преди 3 години

а и съм готов да "премигна"щом Президента на САЩ го може и аз ще го последвам...обори ме с факти и аргументи...с манипулации и лъжи които не можеш да докаже няма "евтаназия"...ще се видим на бойното поле...Справедлив и Свободен Свят!!!Бог да пази САЩ!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Американските санкции стават нещокато правата на човека или европейскитеценности -- никой не знае какво точносе крие зад този израз. А когато решида провери оказва се, че всъщност товаса само едни приказки без покритие.

105

Анонимен

преди 3 години

"Ако Русия бъде пощадена от големите американски санкции, засягащи нейните жизненоважни интереси" -- това са абсолютноневежи твърдения или лъжи за невежи.Сащ не могат да постигнат със санкциинищо -- по-точно те са вредни за самитетях. На всякакви американски санкцииРусия има подобаващ отговор и вече ставаболезнено за самите сащ. Това е реториказа неинформирана публика.

104

ББ

преди 3 години

До Анонимено бедна ми дуПсинея,тезисите са ваша "ценност","корпорациите" в САЩ имат космически проекти...г-н Мъск,с работа и почтени бизнес начинания,Амазон...г-та руски олигарси осигуряващи властта на продаващият животите на милоните Руски граждани путин...купуват "имунитет" и "инвестират"в ...яхти и жени...в "звезди" във ФК...продавайки суровини национални богатства на руският народ...елементарна схема...лишени от въображение...моля "евтанизирайте "ме с куршум...мразя новичок

103

Анонимен

преди 3 години

Наистина си за евтаназия или нещо подобно, ББ, абсолютно безмозъчен, неадекватен и безполезен, дали сати някакви тезиси, *** ги повтаряй,ще ти платим, само че хората могатда мислят и да съберат две и две.Путин е окей, страхотен проблемза американските разбойници отБелия дом и корпорациите, колко леснощяха да могат да крадат без него!

102

ББ

преди 3 години

и моля без новичок...разстреляйте ме...поне веднъж бъдете хуманни убийци

101

ББ

преди 3 години

препрочитам Историята и недоумявам в какво превърна Народите на Русия...толкова изстрадали и живели в невиждани несправедливости...путин...Великата Руска Федерация и сводолюбивите им народи са превърнати в китайско-турска провинция..китай краде технологии и ресурси...султана дори си позволи да убие руски военни в прелитащ по границата им самолет..невиждано падение..факти които всеки може да провери..путин предаде арменците..само факти..олигарсите му строят замъци и купуват звезди в англииски ФК

100

ББ

преди 3 години

и заради...безпомощноста на китайската провинция русия и заради справедливостта която заслужават украйнците моля се г-н Президент...да дадете шанс на Украйна да освободи Народа на Русия от путин...вие си плющете минуси...фсб и дс ченгета...само манипулациите и лъжите ви остават...Свободна и Независима Украйна!!!САЩ и НАТО ...Свобода за Украйна!!!

99

ББ

преди 3 години

До Анониментака си мислеха и Садам,преди него Хитлер...СССР...внимавайте какво си пожелавате!!!Бог да пази САЩ!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Това което прави впечатление ЕС, а вече и САЩ просто си говорят, а Русия, Китай, Иран и т.н. действат, което говори за слабост и липса на авторитет. Запада няма да се намеси в Украйна, ще има само розови декрации и възвишени изпразнени от съдържание приказки. След като Байдън е толкова твърд какво направи през 2014 когато Русия анексира Крим? Уреди сина си на работа при кремълски олигарх, сега пък ще пуска Северен поток 2.