19

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

Стига сте си чешали езиците повече, защото Шоуто на Слави няма да управлява България така или иначе. Защо ли? Ми защото нормалният Български народ няма да допусне този Цирк да управлява държавата ни. Сега ще видят те какво са истински претести. И какво значи истинско изриване от парламента за да защитим истинската демокрация и да не допуснем тази пародия да ни управлява.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Не всички! Сестра Галева, мултачката Дончева, адвоката на дубаеца също, трубадура на ВИС и той. Да продължавам ли?

17

който и да съм

преди 3 години

Техните мутри са в изолация сега.Да видим вашите мутри какво ще направят?!

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са в пълна изолация - кеф!

15

Кънчо

преди 3 години

До Христо Христовхахах ами сега вие умните ще се разбирате с чалгаря. направо ме хвана срам като видях неска "новите лица " наредени на скамейката. Майчето, пинокио и сценаристите дето искат да разчленяват журналист за неволна грешка, ноо това рекоха гастербайтерите "родолюбци". Усещам че стигнем нови низини..

14

до 13

преди 3 години

не знам какъв срок изпущаш, ама от една-две партии искат великденска ваканция, от други пък са против, а познай кой, кой е? Или и ти си от платените оплаквачки?

13

Възмутен

преди 3 години

Борисов нито е *** нито луд, за да седне в парламента до тия утепляци на Мая и Славунчо. Тошето и Хаджигейчето ги пере -АНДРОПАУЗАТА- и са злобни и полудели. Мая и Дончева ги пере -МЕНОПАУЗАТА - крякат като квачки. Браво Борисов бегай от тая полудела глутница дето я избраха неграмотните и прошляците на Европата.

12

горките

преди 3 години

герб, горките ***, горките платени оплаквачи , лошо се задава баце, лошо

11

Самоотвод

преди 3 години

Хаха. Тиквун се уплаши от народната любов и избяга та се скри в миша дупка. Винаги е бил страхливец. Или друг му е виновен или друг да му върши трудните и неприятни неща. Според нищожеството Плевнелиев обаче той не бил нарушил нито един закон,бил отговорен. Тия живеят в паралелна реалност.

10

Супер

преди 3 години

Срокът за подаване на документи за да получи милиардите от Европа по програмата за възстановяване изтича.Обаче в парламента си играят на реваншизъм и се занимават с глупости.

9

до 5

преди 3 години

щом са ни "опукали" на изборите, защо не управляват днес ?!?Народа ясно каза - всички други, без герб и *** тиква ! Да се знай!

8

Анонимен

преди 3 години

Тотално неграмотни сте вкарали в НС. Тези неграмотници ще ги храним ние. Тотал щета. А туловищетоо Скапон любовницата на Сбабикон е като тюлен в сладкараница. :D

7

Анонимен

преди 3 години

Това нискостеблено комплексарче Тошко Селския,дали се изкъпа най-после?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонименизборите

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ не знам какви "удари" получава,но пак ви опукаха на избоеите и им дишате праха

4

Последния софиянец

преди 3 години

Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!

3

Анонимен

преди 3 години

Споко -Първо Лойко, после и Славуца.....

2

К. Ш.

преди 3 години

Тошко Африкански днес избиваше комплекси от трибуната на народното събрание. Не много да повярвам какви хора взеха властта. Те много скоро ще се сгромолясат, но преди това ще сгромолясат държавата. Много тъжно. Татуировкатс на Слави е: Аз идвам и водя Ада със събе си. Какво пророчество, нали?

1

Анонимен

преди 3 години

Герб са в ъгъла и получават удар след удар.Направил си е самотвод, нормално след като няма шанс.