35

Анонимен

преди 3 години

Много просm народ. Да ги оставят да скапят държавата.Защо се унизяват хората на Борисов да стоят до най- големите продажници на България? Толкова ниска топка са от опозицията, че е крайно време да ги оставят да вкарат държавата в десета глуха. Няма как да го проумее тъпииииия народ по друг начин.

34

Анонимен

преди 3 години

Време е за КРУМОВИ ЗАКОНИ!ВСИЧКИ лъжливи ЖУРНАЛИСТИ и ПОЛИТИЦИ да останат без части от тялото би било най-добре!!!

33

Анонимен

преди 3 години

шамарите за герберастите започнаха!КЕФ!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Как желанието за репресии и за цензура на журналиста - а според ИТН, ВСИЧКИ медии са подкупни, което е абсурдно - се свързва с идеята за прозрачност и демократични ценности?Нали утре ще искаш да те отразяват тези медии, е ако са подкупни и те отразяват, какъв си ти?

31

Анонимен

преди 3 години

До Бай Иван 213 - хайде по конкретно . Първи е нарекъл журналиста лъжец. После е конкретизирал, че е щял да се прости с части на тялото си, ако е живеел при Крум. Това е арогантност и цензураТова е пряко предаване, станала е неволна грешка,грешката е поправена още в първото пряко предаване.Според журналистическия етичен кодекс имат право на седмица за да поправят грешката. Тошко не е чакал и час. той постоянно плаши с Народен съд и крумово законодателство.

30

Анонимен

преди 3 години

23 - Борисов ако го бе страх, щеше да си остане депутат.той е единственият депутат, който се отказа. Слави като не го е страх, защо не се откаже от имунитет?Борисов го е гнус, да търпи присъствието на Радев, затова не присъства.

29

Анонимен

преди 3 години

Много ми е кеф, че Парламента почна и се водя че Слави е комунист. давай Слави, състави правителство, на следващите избори Герб ще има 30 процента, а ти - 11

28

Анонимен

преди 3 години

Това НС е пълен циркПредседателстващата сричаше, бъркаше цифри, бъркаше имена на партии, не чуваше, щеше да се разпадне, и се държеше като селски съдия. Позволи да бъдат отправяни квалификации, при нея нямаше ред.Новата председателка пък не благодари на старата, както е по протокол, мига като разпрана, заеква, не произнася "Р". Такива хора идват от ИТН. Страшни експерти.

27

Анонимен

преди 3 години

БСП, ДПС и ИТН осветиха новото задкулисие. Нали нямаше да приемаш гласове от тях Слави?

26

само така

преди 3 години

Герберци ръсят акъл, но само това им остава, поне на тия, които го имат. Иначе са в ъгъла, сами и изолитрани.Вече не могат да си правят каквото решат, ще слушкат останалите.Браво на това НС, добре започва!А, и утре искам Борисов на петъчен контрол, веднага на килимчето. На бегооом!

25

Анонимен

преди 3 години

ДНес ИТН показа, че е част от задкулисието. До вчера твърдяха, че нямат да приемат гласове от БСП и ДПС на никаква цена, днес гласуваха по всички точки с тях.До вчера твърдяха че влизат само заради въпросите от референдума в Парламента и че ако малките партии не приемат мажоритарният вот няма въобще да говорят с тях - днес се отказаха от мажоритарният вот.До вчера говореха за прозрачност, днес се отказаха да се гласува поименно.

24

сина

преди 3 години

абе дали им е готино на гербавите да са с вързани ръце, а ? Как мислите ? А дали им беше готино на всички други да са с вързани ръце срещу герб на национално и на местно ниво ?!? Палачинката се обърна, безвъзвратно се обърна, личи си, ясно е! Успех на новите, дано не ни разочароват скоро! Във всички случаи машинациите, изявите, измамите, кражбите, комисионните, самонадеяността, глупостта, простотията, селския бойков интелект няма да ни липсват вече!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Тиквата пак се е скрил в зайчарника и се гърчи от страх ,нали без теб не могло бе мутро грозна ,сега е момента да бъдеш вкаран в затвора страхлива сикаджиска мутро ,заминавай за Чехия да крадеш коли сега мутро .

22

Анонимен

преди 3 години

Вият като ранени животни, каквито и са, гербавите престъпници!Не знам какви пари биха компенсирали униженията, на които са подложени в името на идиотията на една дебела, алчна, лъжлива, подла и отмъстителна буца лой от СИК!

21

Чебурашка

преди 3 години

Герб да свикват да са последна дупка на к авала, от тук на сетне така ще е.

20

Сега ОФ анти ГЕРБ

преди 3 години

са единни.Цирковете ще започнат,когато се разпределят служебните постовев правителството.Много кандидати от разните партии на ОФ-то,а малко места.Как поразяващите усти на Манолова,Дончева,Нинова,ХГенов и другитеконкуренти-мераклии ще се спазарят?Ще им пусне ли аванс ИТН?По-вероятноне.Тогава как ще го преживеят,няма да могат да си материализират мечтите.

19

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоИзправи се! Мутри вън!

18

Анонимен

преди 3 години

До Doko dokoНаправо хипотенузен ти е примера.

17

Нищо ново

преди 3 години

Това "ИМВ" в заглавието не ми стана ясно какво точно значи. На този,който го е въвеждал сигурно му се е додрямало и е взел да бърка клавишите.А резултата от гласуването не е изненада.

16

Анонимен

преди 3 години

До Бай Иван 2И какво грешно е казал, не разбирам? Журналистчето може само да се радва, че не живеем тогава. А иначе не позанвам един "Бай Иван", който да не е бил отвратитално извинение за човек. Всичките сте дребнави и миризливи тарикати, който сте готопви да крадете, убивате и лъжете, но като ви хванат на тясно, се изкарвате жертви!