39

Анонимен

преди 3 години

В Германия, в мометна цари тотален хаос. Ако преди 1г Меркел и щаба и действаха адекватно, сега с всеки изминал ден показват, че нямат идея какво прават. 16 министри на провинциите - дърпат всеки в различна посока. Говорят за "предимства" на ваксинираните, а ваксини няма (Америка фърст). На хората им писна вече.. от глупави и неефктивни мерки

38

Анонимен

преди 3 години

нали си седят по къщите и имат вечерен час що така?

37

Светослава

преди 3 години

До 36. Подигравайте ми се,няма проблем.Но аз виждам какво става не съм сляпа.Приятен ден ви желая.Живи и здрави да сме.

36

до Светослава

преди 3 години

Остави Spars. Кажи за чипираните хора и каква е връзката с пръскането от самолетите? И за рептилите кажи. Също така не мога да разбера, къде ще паднеш, като стигнеш ръба на земята, в космоса ли?Мдааа. 2та най-интелигентна нация в света след евреите сме ние.

35

Светослава

преди 3 години

Хора,моля ви събудете се.Вижте какво става наоколо-терор,тирания,корупция и т.н. Ако не спрем всичко това сега ще стане по-лошо.Предвидена е друга много по-голяма пандемия 2025-2028,наречена ''Spars'' и ще умрат(убият) доста повече хора. P.S. Не гледам телевизия,не слушам чалга и много рядко влизам в фейсбук. Съзнанието ми решава,че така е най-добре за мен.

34

до 33

преди 3 години

Там е работата, че Германия не имунизира. До сега беше основно АЗ, но народа не я иска.А причината защо няма Бионтех, дори и като въпрос не се споменава. Мое лично мнение е, че всичко е блокирано от САЩ, но както знаем Германия така се е навела на САЩ, че дори темата никой не смее да повдигне: "Къде аджеба са РНК ваксините?"

33

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер нали е германоамериканска ваксина не си ли имунизираха хората защо нов рекорд ако я използват

32

Анонимен

преди 3 години

Германия дето е една от участниците на Пфайзер с коя ваксина имунизира и ако е Пфайзер защо има толкова заболели

31

Анонимен

преди 3 години

За майтапа оворих линка по-долу и ... какво да кажа. Просто нвевроятно как има хора да четат, а сигурно и да вярват на подобни тъпоотиии!!! *** какво се чудя и аз - чалга и турски сериали. До какво друго могат да доведат.

30

Анонимен

преди 3 години

Е тия карантини много добри резултати дават .. Отличен 6! време е да детронират германците фашисткото си правителство и там ще им мине...

29

Анонимен

преди 3 години

То пък като затворите файда голяма. Само изнервяте народа и гледат как да прецакат системата по яко. От 4 месеца и фризьорите си работят на черно и масажисти и *** и магазините си продават и баровете си правят скрити партита и хората се събират колкото си искат. Отваряйте и лекувайте

28

Светослава

преди 3 години

Здравейте!Обръщам се към вестника с молба да престанете да пишете глупости,за да всявате страх сред хората.В момента населението на много държави са на протест заради измамата Ковид-19 и ваксините.Завеждат се дела срещу правителствата на много дуржави,поради мерките които бяха наложени и принудително ваксиниране на хората.Вече стана ясно че тези ваксини целят чипиране на населението и превръщането им в ''нехора'',които са свързани с тихомълком построената мрежа 5G по време на корона-карантината.

27

Анонимен

преди 3 години

Живея в Германия мога да кажа че нещата са абсолютно неадекватни, вече месеци наред. Надежда за подобрение също няма. Плюете ББ и комунистите, но те сигурно са по-адеквтни от Меркел и останалите около нея. А в Германия няма толкова умрели щото почти всичко е спряло. Тея така и не можаха да осъзнаят, че подобни ограничителни мерки няма да оправят нещата. Трябавт временни болници за Ковид болните да не заразяват станалите(всички хотели са празни, а собствениците са на подаяния) и ваксини.

26

От Берлин

преди 3 години

Ми, те говедата сами отиват да ги Тестват... принудиха много хара да се тестват по два пъти в седмицата.. Е, как няма да скачат, инфекциите"..???!Шиб... Ни педиразини...!

25

Анонимен

преди 3 години

До ДарвинистДай дефиниция кое е старо и отживяло и трябвало да си ходи!Пътем прочети приказката за оня цар дето наредил да се избият старите хора.

24

Анонимен

преди 3 години

До 16 ДарвинистНаписал си да го акцептираме.От УикипедиятаАкцептиране е термин с който се обозначава писменото съгласие на лицето платец, че ще приеме нареждането на издателя на менителницата. Акцептирането в менителничното право преминава от издателя върху акцептанта.Нещо си скаран с терминологята и логиката.

23

АНОНИМЕН

преди 3 години

Меркел,спокойно ! Някой ден вируса ще спадне до приемливи норми ,но с тези помощи които раздаваш на хора ,които няма да ти направят БВП, а само черни необразовани деца няма да стигнеш далеч! Германия бързо се е запътила в грешна посока и скоро ще го разберат всички,жалко....?!

22

Анонимен

преди 3 години

Ми, бабите и дедовците там имат 4 билиона в спестовни книжки. До сега им струва 780 милиарда евра разбира се.Имат за още 3-4 години.

21

Анонимен

преди 3 години

Гуд олд Джермани, нещо некой ви има зъб явно.

20

Бау

преди 3 години

До Дарвиниствземи бъди естествен ... Няма да липсваш на никой.