14

Мен

преди 3 години

Не е 30000,а е 3000ppm. Хлорен диоксид се използва като дезинфектант за питейна вода в много страни,вкл. и някои щати. Значи ли това че там тровят хората?Има и патенти за лекарства на база хлорен диоксид.

13

Колето

преди 3 години

Хлорния диоксид го тествах оправя вкуса и мириса на 1000% сваля и температурата при хората дето я имат над месец.Но го развалиха концентрата беше 60000 сега е 30000 и не е наше производство а Друго Цената осана същата излиза доста скъпо,но работи не е чудо но работи.И не е белина има мирис и лек вкус но не е белина не се умира.Не баламосваите.Спаваите дозата

12

Някой

преди 3 години

Ами хайде "наздраве". Преди белина, сега хлорен диоксид.... Остана сода каустик да пробват.

11

Анонимен

преди 3 години

Байдънясълите демонрати още цвилят срещу най-добрия и миролюбив Президент на САЩ за всички времена-Доналд Тръмп!

10

До 10

преди 3 години

Статията и вероятно източника й са пример за манипулативна журналистика. В случая едно вещество (хлорен диоксид) което НЕ е белина, е рекламирано като убиец на патогени. Хората НЕ са рекламирали БЕЛИНА, а ХЛОРНИЯ диоксид. Журналистите слагайки знак за равенство между двете неща (белина=хлорен диоксид) изкривяват фактическата ситуация, твърдейки, че е била рекламирана БЕЛИНА като убиец на вируси.

9

Анонимен

преди 3 години

Е, да, ама в сащ рекламират ибелващ продукт като чудо срещу COVID.Нещо да кажеш...

8

знаещ

преди 3 години

Всъщност въпросното вещество НЕ Е белина, и приравняването му до белината е неграмотност и откровено манипулиране.Хим. наименование на белината е натриев хипохлорит с форумула NaClOВъпросното вещество е хлоредн диоксид с формула ClO2.Това вещество наистина убива патогенни - индустриално се ползва за обезпаразитяване на трупно месо в кланици и за пречивстване на вода от патогенни. Със сигурност има много здравни приложения, но като всяко евтино и достъпно средство е на мушката на фармацията.

7

Батя ви

преди 3 години

Вземи едните, удари другите.Краварите лочат белина, *** борящник.Цоцайте си пърцуцата и хич нема се кахърите. И да мезите ей!

6

да,да ама не

преди 3 години

А от Пфайзер са препоръчали и трета "игла" щото първите две нямало да са достатъчни! НАГЛОСТ! Смачкаха АстраЗенека и решиха, че държат дяда си Боже за левия пеш на шлифера! Не, че Астрата са китка, ама айдеее!

5

Анонимен

преди 3 години

Значи не е лъжа, че цоцкат белина.

4

Брио

преди 3 години

Каубойчетата че го купуват кат топъл леб

3

Анонимен

преди 3 години

Няма си пия Аче с аромат на лавандула, ами да им пия ***? Не!

2

.

преди 3 години

Айде на лечебната белина! Кой разбира тук се спира!

1

11

преди 3 години

А пият ли го този продукт?