8

до 6

преди 3 години

Никой не го интересува дали си преболедувал. Имунитетът е нетраен и няма такъв срещу новите щамове. Вземи се ваксинирай като хората от белите държави.

7

Колинс

преди 3 години

Уникално дебилни разсъждения... Хубаво е, преди да напишеш нещо, добре да го осмислиш, и за всеки случай преди да публикуваш, да прочетеш какво си написал!

6

Анонимен

преди 3 години

А за тези които са преболедували?

5

Не!

преди 3 години

Пълен майтап е, ваксинираните да не се тестват! Те са по-опасни, защото вероятноста да разнасят безсимптомно е по-голяма.

4

туристът

преди 3 години

Една добра новина! И още една - Маказа отваря от понеделник! Грабвам си сертификата за ваксинация и газ на мореееее! Може и тест да си направя за по сигурно, *** това са подробности! Кинтите не са били проблем никога, проблем е самата идея за почивка на Черно море - брррр!!!

3

Док

преди 3 години

Миналата година имаше един промеждутък от 15ти до 30ти юни, където пускаха без тестове, PLF и прочее дивотии. Тогава успяхме да отидем, но сега при тия условия е безумно. Само мога да гадая ако някой реши, че сме заразени какво ще ни спретнат.

2

До.1

преди 3 години

Елементарно е. Няма да ходиш.Миналата година не почивахме извън България, тази също не мислим.Нищо не ни стана, па и доста пари спестихме. Който иска, нека си плаща и да си поема риска.Всеки сам решава.

1

GHT

преди 3 години

Кой ще ми гарантира, че ваксинираните не са заразени и няма да ме заразят? Значи ще вляза аз чист в Гърция, ще им оставя една камара пари и накрая ще ме зарази ваксиниран или просто местен.